- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #14.541
selam kızlar biz ayrıldık..
içimde tutamadım artık bazı şeyleri.. zaten başka kızla bende habersiz mesajlaştığı için bitirmiştim ama çok pişman olduğunu ve ben ne dersem onu yapacağını söylediği için dönmüştüm..
geri döndükten 2-3 gün sonra bu yemin etme olayını çıkardı bana ne msn ne face şifresini vermedi.. bende anlayış göstermeye çalıştım çünkü annesinin üstüne yemin etmişti.. ama dün bana kknın şifresini vermediğim için kızdı üstelik ona face şifremi verdiğim halde.. ve ben bu durumda enayi gibi hissettim kendimi.. ben ona zaten tekrar güvenmeye açık olarak başladım tekrar.. ama onun bu hareketleri beni şüpheye düşürdü açıkçası.. ısrarla vermiyo şifresini.. barışana kadar her dediğini yapacam barıştıktan sonra onu yapamam.. ki asıl ben istemeden onun bana şifrelerini verip aşkım al bak senden gizlim saklımda yok bana %100 güvenebilirsin demesi lazımdı..
ona böyle devam edemeyeceğimi söyledim oda bana hep senin istediğin olmicak anzer paşa dedibende hep benim istediğim olmadı zaten böyle demen saçmalık dedim..
şifrelerimi asla vermicem ama telefon numaramı değiştiririm son teklifim bu dedi sanki iş sözleşmesi yapıyoruz maddeleri belirliyoruz hey yarabbim.. kabul etmedim iftara kadar vaktin var sonra bütün şifrelerini versende geç kalmış olacaksın dedim.. vermicem dedi.. bende tamam en azından bi karar verdin teşekkür ederim allah yolunu açık etsin dedim.. oda ey gidi anzer sultan sen benim gibi temizini bulamazsın dedi..
pişkinliğin, kendini beğenmişliğin bu kadarı yani pes dedim.. ama geri dönmedim daha ondan sonra..
hayır anlayamadığım ilişkisinden değerli mi bu face mereti biz kapattık kurtulduk o kadar kafamız rahat ki o konuda
niye vazgeçemiyor niye vermiyor diye düşünmekten kendini alamaz insan hak veriyorum sana canım
ama bu defa ciddi anlamda saçmalamış bırak hiç arama sorma mesajlarına cevap verme iyice burnunun sürtülmesi gerek bunun