Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

selam kızlar biz ayrıldık..
içimde tutamadım artık bazı şeyleri.. zaten başka kızla bende habersiz mesajlaştığı için bitirmiştim ama çok pişman olduğunu ve ben ne dersem onu yapacağını söylediği için dönmüştüm..
geri döndükten 2-3 gün sonra bu yemin etme olayını çıkardı bana ne msn ne face şifresini vermedi.. bende anlayış göstermeye çalıştım çünkü annesinin üstüne yemin etmişti.. ama dün bana kknın şifresini vermediğim için kızdı üstelik ona face şifremi verdiğim halde.. ve ben bu durumda enayi gibi hissettim kendimi.. ben ona zaten tekrar güvenmeye açık olarak başladım tekrar.. ama onun bu hareketleri beni şüpheye düşürdü açıkçası.. ısrarla vermiyo şifresini.. barışana kadar her dediğini yapacam barıştıktan sonra onu yapamam.. ki asıl ben istemeden onun bana şifrelerini verip aşkım al bak senden gizlim saklımda yok bana %100 güvenebilirsin demesi lazımdı..
ona böyle devam edemeyeceğimi söyledim oda bana hep senin istediğin olmicak anzer paşa dedi :53: bende hep benim istediğim olmadı zaten böyle demen saçmalık dedim..
şifrelerimi asla vermicem ama telefon numaramı değiştiririm son teklifim bu dedi sanki iş sözleşmesi yapıyoruz maddeleri belirliyoruz hey yarabbim.. kabul etmedim iftara kadar vaktin var sonra bütün şifrelerini versende geç kalmış olacaksın dedim.. vermicem dedi.. bende tamam en azından bi karar verdin teşekkür ederim allah yolunu açık etsin dedim.. oda ey gidi anzer sultan sen benim gibi temizini bulamazsın dedi.. :53:
pişkinliğin, kendini beğenmişliğin bu kadarı yani pes dedim.. ama geri dönmedim daha ondan sonra..

hayır anlayamadığım ilişkisinden değerli mi bu face mereti biz kapattık kurtulduk o kadar kafamız rahat ki o konuda
niye vazgeçemiyor niye vermiyor diye düşünmekten kendini alamaz insan hak veriyorum sana canım
ama bu defa ciddi anlamda saçmalamış bırak hiç arama sorma mesajlarına cevap verme iyice burnunun sürtülmesi gerek bunun:20:

hayır anlayamadığım ilişkisinden değerli mi bu face mereti biz kapattık kurtulduk o kadar kafamız rahat ki o konuda
niye vazgeçemiyor niye vermiyor diye düşünmekten kendini alamaz insan hak veriyorum sana canım
ama bu defa ciddi anlamda saçmalamış bırak hiç arama sorma mesajlarına cevap verme iyice burnunun sürtülmesi gerek bunun:20:

anzer
sende değiştir şifreni tatlım madem her şey karşılıklı

anzer iyi yapmissin ya ne demek facei vermemek sen bu noktaya gelse verirdin..

üzülme canim

kurabiyem aynen canım ben herşeye rağmen ona güvenmek istedim ama o şifre vermeyerek şüphelendirdi tekrar beni.. bide bana diyoki bana güvenmeyi öğreneceksin anzer..!!!
bu ne demek ya afedersiniz köpek mi eğitmeye çalışıyo anlamadım.. ki barışmadan önce herşeyi yapıcam yeterki dön diye yalvaran oydu..

hürremcim değiştirdim dün gece ve bugün girmeye çalışmış giremeyince bana köpürdü resmen.. bende verdim cevabını..

buzlarülkesi canım iyi yaptım ve üzülmüyorum gerçekten.. çokta güzel bi gün geçirdim istanbuldan kuzenim ve eşi geldi onlarlaydık bugün aklıma bile gelmedi kendisi..

kızlar ben o kadar üzüldüm yıprandım ki bu ilişkide resmen kendimi paraladım.. baş ağrılarından uyuyamaz hale geldim ve doktora gittim geçtiğimiz hafta.. doktor bende migren olduğunu söyledi artı beynimde küçülme varmış.. bunun nedeni streste olabilirmiş.. migren tedavisine başladım bide beni daha iyi bir doktora yönlendirdi bu hafta ona gidicem inşallah..
ve bu ilişki yüzünden böyle olduğumu düşünüyorum.. çünkü aylardır ağlaya ağlaya uyuduğumu sürekli bu sorunları kafama takıp düşüncelere daldığımı bilirim.. sağlığımdan olmak istemiyorum.. o yüzden umrumda değil biterse bitsin ben tek başımada mutluyum..
ve bana son sözü ne oldu biliyo musunuz? şu: "ey gidi anzer sultan beni çok ararsın böyle temizini bidaha bulamayacaksın.. ben hala bitti demiyorum şimdilik by" yazmış.. :53:yani o bitti diyene kadar gerçek anlamda bitemez demeye çalıştı, ama dönmeyi düşünmüyorum..

Son düzenleme:
sakin dönme cünkü benim ilk yazdigimda bu topige yine böyle bozukluk vardi ve sen baya yipranmis gibiydin hersey güzel olacagina

yeniden baslamanin seyiyle ama olmamis demek ki hakketmiyor

sakin dönme cünkü benim ilk yazdigimda bu topige yine böyle bozukluk vardi ve sen baya yipranmis gibiydin hersey güzel olacagina

yeniden baslamanin seyiyle ama olmamis demek ki hakketmiyor

canım zaten böyle yapacağını bilsem vallahi barışmazdım.. hep inanıyorum onun sözlerine, herşeyin güzel olacağına ve dönüyorum malesef.. artık inanmam..

anzercim o yine sana gelicek..
ama bu sefer yine üzülmemen için söylüyorum canım sakın yanlış anlama, bu sefer kalbine yenik düşme canım :50:

anzercıgım son gelısmelerı sımdı okudum tatlım ,tepkın de son derece haklısın .

senı uzmek ıstemem ama ,bı erkek ısrarla ınatla face ve msn sıfresını vermıyorsa

yedıgı bı haltlar kesınlıkle vardır .senden daha kıymetlı degıl yaa o sıfrelerı .

zaten demıs kı sana " ıstersen hattımı degıstırırım " demıs yaa ,ne alaka hat degıstırmek

yarası mı var beyfendının de hat degıstırıyor .madem hat degıstırıyor sıfrelerı de versın nıye

vermıyor .anzercım tavız verme sakın .senı cok ıuyı anlıyorum sonuc da yenı barıstınız

sen degıl de ondan beklerdın sıfrelerını vermeyı .sen sormadan ıstemeden o versın ısterdın

seffaf olsun ısterdın anlıyorum senı canım .ama sakın uzme kendını sen degıl o kaybeder

anzercim o yine sana gelicek..
ama bu sefer yine üzülmemen için söylüyorum canım sakın yanlış anlama, bu sefer kalbine yenik düşme canım :50:

canım yok yanlış anlamadım da neden böyle düşündüğünü merak ettim sadece :34:

Bence de canım,hiçbir şey sağlığından önemli değil.:50::50::50:

öyle canım o yüzden onu aramak bile gelmiyo içimden..

anzercıgım son gelısmelerı sımdı okudum tatlım ,tepkın de son derece haklısın .

senı uzmek ıstemem ama ,bı erkek ısrarla ınatla face ve msn sıfresını vermıyorsa

yedıgı bı haltlar kesınlıkle vardır .senden daha kıymetlı degıl yaa o sıfrelerı .

zaten demıs kı sana " ıstersen hattımı degıstırırım " demıs yaa ,ne alaka hat degıstırmek

yarası mı var beyfendının de hat degıstırıyor .madem hat degıstırıyor sıfrelerı de versın nıye

vermıyor .anzercım tavız verme sakın .senı cok ıuyı anlıyorum sonuc da yenı barıstınız

sen degıl de ondan beklerdın sıfrelerını vermeyı .sen sormadan ıstemeden o versın ısterdın

seffaf olsun ısterdın anlıyorum senı canım .ama sakın uzme kendını sen degıl o kaybeder

canım hattı değiştirmesi benim barışma şartlarımdan biriydi oda kabul etmişti.. ama kavgadan sonra değiştirmicem vazgeçtim dedi.. bende ayrılmak istediğimi söyleyince hattı değiştiririm ama şifre asla vermem gerisi sana kalmış dedi.. ayrılığı bana yıkmaya çalışıyo aklı sıra.. ama barışmadan önce senin için herşeyi yapıcam demişti.. barıştıktan sonraysa herşey senin gibi olmicak anzer paşa demeye başladı.. çelişkili yani kendisi.. bide şifreyi isteme herşeyi yaparım diyo.. çok büyük yemin ettim diyo.. ya banane yeminden hem ne gibi bi düşünceyle yemin ettiki?? benim bunu asla kabul etmeyeceğimi biliyodu.. sorun çözmek mi şimdi bu yemin?? saçmalıktan başka bişe değil.. istersen face i kapatırım ama şifre veremem dedi iyi kapat dedim bende.. ama bunun msni var myneti var bi sürü şifreler daha var bi facele halloluyo mu herşey?? yani zaten güvenimi zedelemişti bu şifre olayıyla tamamen kaybetti güvenimi.. ben ona güvenemem ki artık belkide sildi herşeyini belkide konuştu kızlarla şimdi onları silecek öyle verecek şifreyi nerden bilimki ben bunu?? iyice şüphelendirdi yani beni bu davranışları.. barışmayıda düşünmüyorum canım..

ne olsun her sey aynı sevgilimle devam ediyoruz sahur oruç iftar teravih derken geçiyor günler :)
iyi baklım canm yaahuuu benımkıde parasız kalmıs bu ara içim yandı yaaa bıde yalnız yasıyo marketten bişiler alıp ona yemek mı yapsam dedım ama hem cok uzak oturuyo hemde ders calısmam gerekıodu gıtmedım bıde ewde yıyecek var merak etme dedı bn de gıtmedım ama ıcım hiç rahat deil,ben rahat edeyım dıe kesın yalan soyledı ewde yıyecek var dedı.o gelme dese bıle gıtmem gerekırdı demı kızlar:26:

Son düzenleme:
iyi baklım canm yaahuuu benımkıde parasız kalmıs bu ara içim yandı yaaa bıde yalnız yasıyo marketten bişiler alıp ona yemek mı yapsam dedım ama hem cok uzak oturuyo hemde ders calısmam gerekıodu gıtmedım bıde ewde yıyecek var merak etme dedı bn de gıtmedım ama ıcım hiç rahat deil,ben rahat edeyım dıe kesın yalan soyledı ewde yıyecek var dedı.o gelme dese bıle gıtmem gerekırdı demı kızlar:26:

kötü olmuş canım ya para gönder istersen kartla atm den fln

Back
X