Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

acaba dıyorum gercekten mı makyaj bnı cırkınlestırıo ama yoooo bal gıbıde makyaj her kadını buyuk farkla değiştirio galıba dedıgınz gıbı hepsı aynı kıslar kıskanclıktan...

kesinlikle tatlım
ben seni doğal halinle seviyorum diyo halbuki yalan bakımsız olsam bana bakmazdı bile belki

kesinlikle tatlım
ben seni doğal halinle seviyorum diyo halbuki yalan bakımsız olsam bana bakmazdı bile belki
haha aynn bakımsız cırkın olsak yuzumuze bakmazlardı sımdıde değiştirmeye calısıyolar

şu topikte bi tane sevgilisiyle mutlu insan yok farkettiniz mi
göze geliyor sanırım topik:44:
ah atroşum sorma yaaa hiç sorunlar bıtmıyor herkesın ılıskısı olaylı

hmm kotu olmus olsun canm hayırlısı buymus demekkı nıye bıttı kı ıkısıde ozel deılse:26:

Evet canım ya hayırlısı artık ne diyim
1.si aldatılma yüzünden bitti Benden sakladığı faceler çart ,çurt bir sürü kızla olan ilişkisini öğrendim ve bitirdim.

Bu sevgilimle de düne kadar herşey yolunda gidiyordu .Bu hafta benim annemler yazlığa gidecekti, 3 gün evde boştum ona da söyledim birlikte birşeyler yapalım diye .O ise benimle zaman geçirmek yerine, arkadaşlarını tercih etti .Seven insan kız arkadaşı ile birlikte olmak istemez mi .Bu yüzden tartıştık demin de msj attım, bitti artık kendine iyi bak diye ,arkasında engelledim telefonumdan.

Son düzenleme:
haha aynn bakımsız cırkın olsak yuzumuze bakmazlardı sımdıde değiştirmeye calısıyolar

ah atroşum sorma yaaa hiç sorunlar bıtmıyor herkesın ılıskısı olaylı

evet ya şurdan biri çıkıp evlensem şaşırıcam yani
hepimizin ayrı ayrı dertleri var hepsi de ya kıskançlık ya başka bişi
ha bu arada seninkinin amacıda makyaj yaptırmıyor ki başkası beğenmesin yani ne saçma şey bu erkeklerin düşünceside normal makyajsızken beğenen beğenemez sanki hıh

aynen canm..sen napıosn tatlım nası gıdıo

kızlar eskı sayfaları okuyodum zamanında neler konusmusuz dıe berceste akhlys sewgılılerıyle resımlerını koymus felan be nerdeydım o gece acep.bide ne geyıkler var yaaa kopmalıkk

kızlar eskı sayfaları okuyodum zamanında neler konusmusuz dıe berceste akhlys sewgılılerıyle resımlerını koymus felan be nerdeydım o gece acep.bide ne geyıkler var yaaa kopmalıkk

Ay bakamadim gecmise duruyormu catlarim simdi meraktan ya duruyorsa sayfa sayisi soylermisin cnm

canm yok arkadaslar ozel album yapıp kaldırmıslar.zamanında hepımız bırbırımızı gormek ıcın ozel albumler yapıp kaldırmıstık

Tuh Kacirmisim ozamn ee nasilsiniz nasil gidyr kizlar. Su topic kendine gelsin artik ya vlla moralim bozuluyor

günün sözü: "Onlarca erkeğin beğenisini, tek bir erkeğin eleştirilerine değiştirmek istiyorsanız ; buyrun evlenin.. :)"

Son düzenleme:
kendı adıma bnm ılıskı normal seyredıyor gbı bu ara iyide deıl kotude.. ama arası bozuk olan arkadaslarda var malesefA
sen napıson canm
Amn agzinizin Tadi bozulmasiin bu yil farkindaliklar yili astroloji oyle diyor zor bir yil gercektenn. Biten giden icin uzulmemek gerekk cunku bittimes gerekiyorduki yeni baslangiclar baslayabilsin Bnde cok sukur iyiym cnm n olsun bgnleimizi aratmasn rabbim

1.si tamam orda haklısın....
2. ilişkinde de tepki vermekte haklısın ama birden bu şekilde ayrılman ve telefondan engellemen biraz fazla olmuş gibime geldi...
Tamam kızdın kırıldın ama hemen ayrılmasaydın keşke...
Öncelikle neden bu şekilde davrandığını sorsaydın.
Ve bu tavrının seni incittiğini söyleseydin...

TAtlim evvelini ahirini bilmiyorum iliskinin ama cok fevri davranmissin. Konusmayi deneseydn keske. Ufak seylerde bitirirsen soz hakkin olmaz
Evet errescim biraz fevri davrandım, farkındayım ama çok kırdı beni .Zaten hafta içi çalıştığızdan görüşemiyoruz ,sadece hafta sonlarımız var.

Düşcüm söyledim üzüldüğümü ,onunla vakit geçirmek istediğimi ama beni dinlemedi ben senden önce onlara söz vermiştim dedi .Annemler kırk yılın başında yazlığa gidiyorlar ,istese iptal ederdi öbür haftaya arkadaşları ile takılırdı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…