- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.141
Hoşgeldin elma şekerim,seni görmek ne güzel...
Elma şekerim mi
Ben bunu çooook sevdiiiiimmm
O zaman sende benim kestane şekerim ol.
Hoşbulduk tatlım. Evet bende uzun süreli ilişkisi olup hala evlilik yolunda adım atmayanlardanım.22 yaşındayım 25 eylülde 23 olcam Sevgilim 27 yaşında 31 ağustosta 28 olcak
1 yıl 2 ay 2 haftalık nur topu gibi bi ilişkimiz var.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Ayyy bayılırım ben de kestane şekerine.Tamam,ben de kestane şekerin olayım.
Maşallah,Allah daim etsin.
kızlar yaa erkek arkadasm makyaj yapınca cırkın oluyomusum oyle dıyo boyama o gozlerını farlarla dıyo, ki ben sadece gozumun etrafını aydınlatsın dıe acık far surerım bakın makyaj stılımın resmını koyarım bı ara abartılı bı makyaj yapmıyorum zaten,ama napcam ben makyajsız begenmıyorum kendımı cunku:26:
makyaj yapınca dıkkat cekıyoruz dıe fesatlıktan yapıolar galıbaaman erkeklerin hepsi ayni takma kafani canim benim esimde baze bna der allik suremden efret eder:)
kızlar yaa erkek arkadasm makyaj yapınca cırkın oluyomusum oyle dıyo boyama o gozlerını farlarla dıyo, ki ben sadece gozumun etrafını aydınlatsın dıe acık far surerım bakın makyaj stılımın resmını koyarım bı ara abartılı bı makyaj yapmıyorum zaten,ama napcam ben makyajsız begenmıyorum kendımı cunku:26:
kızlar ben kötü bişiy yaptımm :26:
mesaj attım benimkinedayanamadım birden kendi kendimi gaza getirdim atıverdim..
önce "ben kendimde değilim, ölü gibiyim senin yüzünden.. sabah 7 de uyudum" falan dedi.. bide "x öldü öyle biri yok artık" dedi (kendinden bahsediyo).. sonra ukala ukala cevaplar vermeye başladı bende "ne bu hava" dedim "hava falan yok mesaj attın cevap verdim" dedi.. bende daha atmadım mesaj..
ve şuanda çookkk pişmanımmm....keşke atmasaydım yaa bi tarafları kalktı kesiiinnnn:84:
ya canm bi tarafları kalksa ölü gibiyim felan dıe fıre wermezdı sewıo bu senı bence,kac yasındaydı senınkı daha yaşı kucuk gıbı bı ızlenım olustu bende?kızlar ben kötü bişiy yaptımm :26:
mesaj attım benimkinedayanamadım birden kendi kendimi gaza getirdim atıverdim..
önce "ben kendimde değilim, ölü gibiyim senin yüzünden.. sabah 7 de uyudum" falan dedi.. bide "x öldü öyle biri yok artık" dedi (kendinden bahsediyo).. sonra ukala ukala cevaplar vermeye başladı bende "ne bu hava" dedim "hava falan yok mesaj attın cevap verdim" dedi.. bende daha atmadım mesaj..
ve şuanda çookkk pişmanımmm....keşke atmasaydım yaa bi tarafları kalktı kesiiinnnn:84:
kesınlıkleeee benımkı hepsını soyluyoaman erkekler öyle canım ya.. diğer erkekler bakmasın diye öyle diyolar favori cümleleride (seninkinin dediği gibi) "çirkin oluyosun veya sen makyajsız daha güzelsin hayatım"
"maskara gibi oluyosun" diyende var tabii.. "makyaja ne gerek var sen her halinle güzelsin" diyip gaza getirende
acaba dıyorum gercekten mı makyaj bnı cırkınlestırıo ama yoooo bal gıbıde makyaj her kadını buyuk farkla değiştirio galıba dedıgınz gıbı hepsı aynı kıslar kıskanclıktan...benimkide aynı hürremcim
artık fazla bişey yapmıyorum zaten gözümün üzerine eyeliner çekiyorum bide rimel göz makyajı olarak
sinir ediyo beni
keşke atmasaydın anzer ya neyse olan olmuş bundan sonra kesinlikle atma ama belliki havaya girmiş
ya canm bi tarafları kalksa ölü gibiyim felan dıe fıre wermezdı sewıo bu senı bence,kac yasındaydı senınkı daha yaşı kucuk gıbı bı ızlenım olustu bende?
kesınlıkleeee benımkı hepsını soyluyo
hmm kotu olmus olsun canm hayırlısı buymus demekkı nıye bıttı kı ıkısıde ozel deılse:26:Arada yazdıklarınızı okuyorum kızlarçok çok uzun bir birlikteğimin ardından ,yeni bir ilişkiye başladım o da bitti .Offf n'olacak halim hiç bilmiyorum .
anzer sen ne yazmıstın kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?