Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kimse yok bugün buralarda.. neyse ben gelişmeleri yazayım bari..
sabah mesaj atmıştı benimki "seni özledim" demiş bende "şimdi benim bende seni özledim dememi mi bekliyosun?" dedim "evet çok mu imkansız" dedi "imkansız gibi bişey.. artık senin işsizliğine yaptığın saçma sapan hatalara ve şifre vermemek için yemin etme saçmalıklarına katlanacak ne sabrım ne gücüm kaldı" dedim.. oda "zaten seni bu hale getiren o şifreler oldu" dedi.. bende "hayır benim sabrımı taşıran şifreler oldu.. bide şu ayrılık dönemimizde bile kendini düzeltip geleceğine sen benim sildiğim kişileri eklemekle meşgulsün.. yalnız şu varki bu ne sana ne bana bişe kazandırmaz sadece aramızdaki uçurumun mesafesini çoğaltır" dedim.. oda "face de ordakilerde umrumda değil" dedi.. "iyi" dedim.. "yani şimdi tek sorunumuz işsizlik ve şifreler" dedi.. bende "ben sorunlarımızı söyledim sen içinden seçmekle değiştiremezsin bunu" dedim "tamam" dedi bende "ok" yazdım sadece.. bu kadar

Son düzenleme:

Sen ona sorunlarınızı söylüyorsun ya

O heralde senden çözümleri de söylemeni istiyor

Yani anlatabildim mi aslında ne yapması gerektiğinin farkında ama

Sürekli sana msj atıyor nasıl barışırız onu söyle demek istiyor

Ama ima etmeyeceksin direk ''şunu bunu yap'' demelisin sanırım

Anzercim,
Ben sevdigilinin hatalarının farkında olduğunu, en azından farkına varabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum.
Hepsini boşverelim, "sevdiğine" inanıyorum.
Çünkü senin tavrına rağmen her defasında sıkılmadan adım atıyor,kendince bişeyler yapmaya çalışıyor.
Bu şekilde net tepkiler vermek yerine birbirnizi dinlemeyi,birbirinizi anlamayı deneseniz?

Şuan sen de onun sevgisinden eminsin.
Sen ne söylersen söyle onun vazgeçmeyeceğini biliyosun.
O yüzden bu kadar rahat "git" diyebiliyorsun.
Ancak birgün gerçekten giderse üzülürsün.
Pişman olursun.
Ben onun bi açıklamayı hakettiğine inanıyorum.

anzer gercekten cok kararlisin,aslinda seviyorsun ama mantikli olani yapiyorsun...

hayat güllük gülistanlik devam etmiyor..

peki kendini düzeltiginde ya da öyle birsey söz verirse yapmak istedigin sey ne?

birde senin sildigin kisileri eklemek derken facete mi böyle yapiyor

Son düzenleme:

hiç bilmiyorum ki canım kızkardeşiminkine de damladı kına gecesinde öyle duruyo hatta..

en son şunu yap dediğimde bana "herşey senin istediğin gibi olmayacak anzer paşa" demişti.. sonrasında da ayrıldık işte..

canım çok ayrıldık barıştık biz hep beni "düzelecem, herşey güzel olacak, herşeyin telafisini yapacam" diye diye ikna etti, öyle döndüm ona.. ama hiçbi dönüşümde değişmedi.. bi iki günümüz güzel geçti sonra eskisinden de beter etti ilişkimizi.. hiçbi çaba sarfetmedi..
zaten tek iyi özelliğide benden vazgeçememesi.. ama bu ayrılığımızda bana "iyi karar ver, gerçekten ayrılıyosan bitsin bende kafamı toparlim" gibi şeyler söyledi.. bide "eski x olacağım dönersen beni baştan eğitmen gerekecek" dedi o ne demekse
yine bi kez daha konuşurum ama tabiiki.. gerçi artık istediğim gibi olsada ben soğudum ona karşı biraz.. seviyorum unutmadım orası ayrı ama eskisi gibi deli divane bi aşkımda yok açıkçası..

artık verdiği söze ne kadar inanırım ki canım.. söz verdiği çok oldu ama tuttuğu az oldu.. :)
şimdi beni arasa yalvarsa yakarsa nolur dön istediğin gibi olucam düzelecem desede inanmamki.. hiç yapmadı çünkü.. barıştık ben baktım değişiklik yok hatta daha beter aramaz sormaz ilgisizleşmiş.. bende ilgimi çekerim ve ben suçlu olurum yine..
evet canım faceden..

tesekkürler canim kalacak demek ama sirf onun icin almistm üzüldüm :)

nette şunu buldum canım:Kumaşa yapışan mumu çıkarmak için mumun kalın kısmını bir bıçakla kazıdıktan sonra üstüne bir kaba kağıt koyarak üzerinden ılık ütü geçirin. Kağıdı değiştirerek bunu birkaç kez yineleyin.
Kırmızı mühür mumu lekesi için de karbonatla silip sonra yıkayınız.
Yıkanabilir kumaşlardaki mum lekesini ise az suyla karıştırarak elde edeceğiniz macun kıvamında karbonatla silip sonra yıkayınız.

Kızlar, az önce twitterda bi söz okudum da sizle de paylaşayım istedim. Diyor ki;
"Uzun süreli yaşanan ilişkilerde duyulan acı kaybedilen insan yüzünden değil, edinilmiş alışkanlıklardandır."

Kızlar, az önce twitterda bi söz okudum da sizle de paylaşayım istedim. Diyor ki;
"Uzun süreli yaşanan ilişkilerde duyulan acı kaybedilen insan yüzünden değil, edinilmiş alışkanlıklardandır."

alışkanlık mı bilemicem ama kalbim hep aynı derecede acıyor onsuzken demek ki alışkanlık değil
herşeyin çok farklı olmasını o kadar isterdim ki
kıymetim bilinseydi keşke laafda değil gerçekten sevseydi beni isterdim iki kelimesiyle değil yaptıklarıyla da göstersin "seni seviyorumu" isterdim
"O"

canim ben hic bakmamistm nete önce elimle citiledim yikadim simdi yag lekesi gibi duruyor..

birdaha bakacam aritk leke cikaraci filan olmazsa gidecek elbise

Son düzenleme:

Bu da alışkanlık aslına bakarsan.
Birilerinin izi sevmesine olan alışkanlığımız.
Ya da birilerini sevmeye olan alışkanlık.
Kendimi sevsek, ama hakikaten sevsek neden birinin bizi tercih etmemesi bu denli yaksın ki canımızı.
Bazen, esas olanın duygular olduğunu inanıyorum ben.
Kişilerin hiçbir numarası yok.
Aslolan hissedilenler.
Sanıyoruz ki birinden ayrılınca,biri bizi hayatından çıkarınca ya da
Bi daha asla böyle şeyler yaşayamıycaz,aynı şeyleri hissedemicez bi daha.
Oysa yaşıyoruz işte,tabiki de yaşıycaz.
Kim ölmüş ki ayrılık sonrası hissettiği acıdan?
Kim alışamamış ki kendi kendine yeter olmaya?

Hep söylediğim bi söz vardır benim,
Hayat unutmayı değil ama alışmayı öğretir insana,
Onsuzluğa alışmayı.

tabi ki alışılır şu hayatta ney alışılmııyor ki ölüme bile alışılıyor ALLAH bir yükü yüklerse omuzlarımıza taşımak zorundayız hepimiz
ama şu var ki aşkıda ALLAH vermiş yani çok değişik bir duygu insana söylemeyeceği sözleri yapmayacağı şeeyleri yaptıran tek durgu herşeyden vazgeçirten tek duygu mutlulktan havalarda uçurtan,kendinden bir adım öne alabildiğin tek duygu,gülünce mutlu olduğun da tek duygu
aşk ve ayrılık varsa hayatın acabalarla geçer
ama işte hiçbirşey bizim elimizde değiL
bazen beyninde bissürü keşkeLEr dolanır,düşşünürsün acaba o da düşünüyo mu üzülüyo mu diye daha da acır canın umrunda olmadığını görünce
aman ne bilim işte aşk bana göre bunlar demek alışkanlıktan çok dokunmaya bile kıyamamak demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…