- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.321
:)
iki durumada hazırlıklıyım yani öyle çok umutlanmak istemiyorum :)
kimse yok bugün buralarda.. neyse ben gelişmeleri yazayım bari..
sabah mesaj atmıştı benimki "seni özledim" demiş bende "şimdi benim bende seni özledim dememi mi bekliyosun?" dedim "evet çok mu imkansız" dedi "imkansız gibi bişey.. artık senin işsizliğine yaptığın saçma sapan hatalara ve şifre vermemek için yemin etme saçmalıklarına katlanacak ne sabrım ne gücüm kaldı" dedim.. oda "zaten seni bu hale getiren o şifreler oldu" dedi.. bende "hayır benim sabrımı taşıran şifreler oldu.. bide şu ayrılık dönemimizde bile kendini düzeltip geleceğine sen benim sildiğim kişileri eklemekle meşgulsün.. yalnız şu varki bu ne sana ne bana bişe kazandırmaz sadece aramızdaki uçurumun mesafesini çoğaltır" dedim.. oda "face de ordakilerde umrumda değil" dedi.. "iyi" dedim.. "yani şimdi tek sorunumuz işsizlik ve şifreler" dedi.. bende "ben sorunlarımızı söyledim sen içinden seçmekle değiştiremezsin bunu" dedim "tamam" dedi bende "ok" yazdım sadece.. bu kadar
kimse yok bugün buralarda.. neyse ben gelişmeleri yazayım bari..
sabah mesaj atmıştı benimki "seni özledim" demiş bende "şimdi benim bende seni özledim dememi mi bekliyosun?" dedim "evet çok mu imkansız" dedi "imkansız gibi bişey.. artık senin işsizliğine yaptığın saçma sapan hatalara ve şifre vermemek için yemin etme saçmalıklarına katlanacak ne sabrım ne gücüm kaldı" dedim.. oda "zaten seni bu hale getiren o şifreler oldu" dedi.. bende "hayır benim sabrımı taşıran şifreler oldu.. bide şu ayrılık dönemimizde bile kendini düzeltip geleceğine sen benim sildiğim kişileri eklemekle meşgulsün.. yalnız şu varki bu ne sana ne bana bişe kazandırmaz sadece aramızdaki uçurumun mesafesini çoğaltır" dedim.. oda "face de ordakilerde umrumda değil" dedi.. "iyi" dedim.. "yani şimdi tek sorunumuz işsizlik ve şifreler" dedi.. bende "ben sorunlarımızı söyledim sen içinden seçmekle değiştiremezsin bunu" dedim "tamam" dedi bende "ok" yazdım sadece.. bu kadar
kizlar ya mum lekesi nasil cikar fikriniz var mi ya da cikar mi?
arkadasimin kinasinda elbiseme mum damlamisti önce elimle citileyip makinaya atttim hafif bir programa ama cikmamis
yag lekesi gibi duruyor ya cok güzelde bir elbiseydi :26::26:
Sen ona sorunlarınızı söylüyorsun ya
O heralde senden çözümleri de söylemeni istiyor
Yani anlatabildim mi aslında ne yapması gerektiğinin farkında ama
Sürekli sana msj atıyor nasıl barışırız onu söyle demek istiyor
Ama ima etmeyeceksin direk ''şunu bunu yap'' demelisin sanırım
hiç bilmiyorum ki canım kızkardeşiminkine de damladı kına gecesinde öyle duruyo hatta..
Anzercim,
Ben sevdigilinin hatalarının farkında olduğunu, en azından farkına varabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum.
Hepsini boşverelim, "sevdiğine" inanıyorum.
Çünkü senin tavrına rağmen her defasında sıkılmadan adım atıyor,kendince bişeyler yapmaya çalışıyor.
Bu şekilde net tepkiler vermek yerine birbirnizi dinlemeyi,birbirinizi anlamayı deneseniz?
Şuan sen de onun sevgisinden eminsin.
Sen ne söylersen söyle onun vazgeçmeyeceğini biliyosun.
O yüzden bu kadar rahat "git" diyebiliyorsun.
Ancak birgün gerçekten giderse üzülürsün.
Pişman olursun.
Ben onun bi açıklamayı hakettiğine inanıyorum.
anzer gercekten cok kararlisin,aslinda seviyorsun ama mantikli olani yapiyorsun...
hayat güllük gülistanlik devam etmiyor..
peki kendini düzeltiginde ya da öyle birsey söz verirse yapmak istedigin sey ne?
birde senin sildigin kisileri eklemek derken facete mi böyle yapiyor
tesekkürler canim kalacak demek ama sirf onun icin almistm üzüldüm :)
Kızlar, az önce twitterda bi söz okudum da sizle de paylaşayım istedim. Diyor ki;
"Uzun süreli yaşanan ilişkilerde duyulan acı kaybedilen insan yüzünden değil, edinilmiş alışkanlıklardandır."
nette şunu buldum canım:Kumaşa yapışan mumu çıkarmak için mumun kalın kısmını bir bıçakla kazıdıktan sonra üstüne bir kaba kağıt koyarak üzerinden ılık ütü geçirin. Kağıdı değiştirerek bunu birkaç kez yineleyin.
Kırmızı mühür mumu lekesi için de karbonatla silip sonra yıkayınız.
Yıkanabilir kumaşlardaki mum lekesini ise az suyla karıştırarak elde edeceğiniz macun kıvamında karbonatla silip sonra yıkayınız.
alışkanlık mı bilemicem ama kalbim hep aynı derecede acıyor onsuzken demek ki alışkanlık değil
herşeyin çok farklı olmasını o kadar isterdim ki
kıymetim bilinseydi keşke laafda değil gerçekten sevseydi beni isterdim iki kelimesiyle değil yaptıklarıyla da göstersin "seni seviyorumu" isterdim
"O"
Bu da alışkanlık aslına bakarsan.
Birilerinin izi sevmesine olan alışkanlığımız.
Ya da birilerini sevmeye olan alışkanlık.
Kendimi sevsek, ama hakikaten sevsek neden birinin bizi tercih etmemesi bu denli yaksın ki canımızı.
Bazen, esas olanın duygular olduğunu inanıyorum ben.
Kişilerin hiçbir numarası yok.
Aslolan hissedilenler.
Sanıyoruz ki birinden ayrılınca,biri bizi hayatından çıkarınca ya da
Bi daha asla böyle şeyler yaşayamıycaz,aynı şeyleri hissedemicez bi daha.
Oysa yaşıyoruz işte,tabiki de yaşıycaz.
Kim ölmüş ki ayrılık sonrası hissettiği acıdan?
Kim alışamamış ki kendi kendine yeter olmaya?
Hep söylediğim bi söz vardır benim,
Hayat unutmayı değil ama alışmayı öğretir insana,
Onsuzluğa alışmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?