Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

erkeklerden fazla bir atraksiyon bekleme canım dogaları bu bikere yazar 2 gun sonra yine yazar aralıklarla devam eder bu sanmaki sen artık seninle iletisimi koparacak

erkeklerden fazla bir atraksiyon bekleme canım dogaları bu bikere yazar 2 gun sonra yine yazar aralıklarla devam eder bu sanmaki sen artık seninle iletisimi koparacak

canım içimde bi heves bırakmadı ya, soğuttu kendinden.. artık ne onun iş bulmasını bekleyecek istek var içimde ne de yaptıklarına karşı gösterecek sabır.. gerçi zaten onunda barışalım diye bi isteği olmadı.. o döndüğünde ben bi iki naz yapıcam barışıcam sanıyo ama gerçek bu..

haklisin canim...bence sen dogru olani yapiyorsun..eger yarinini görüpte seviyorum diye dönersen yarin daha cok üzülürsün..

ikiskin 2.5 yillik cok hatri sayilir birsey ama yarin 3 olacak 4 olacak 5 olacak iste o zaman ayrilmasi daha zor olacak

3 sene boyunca süren bi ilişkim oldu benimde..baktım adam evliliğin e sinden bahsetmiyo..ayrıldım ama olan 3 seneme oldu..ondan sonra döne döne yana yakıla aradı ama ne fayda..

öyle canım doğru karar verdiğimi düşünüyorum, hayırlısı bundan sonra..

Küfür,hakaret,eski sevgiliye hastalık derecesinde bağlılık,kibir,saygısızlık...

Sakın arkana bakma Hürrem !

Ne yanına yakışıyor ne karakterine uyuyor !

Hakkında hayırlısı,sakın üzülme.

Unutacaksın ve çok mutlu olacaksın !

kızlar haklısınız destegınız ıcın teşekkür ederım.o ttamam sılıcem ve konusmucam demesıne ragmen tamam demesıne ragmen uzatmısım bunu sorun yaptı ama bu konu 1 aydır gundemde sımdıye kadar neden dedıgımı yapmadı en son kızn aramasını gorunce tamam dedı.sozde kıza acıyormuş sewgısı yokmus bılmem ne benim gerızekalı beynım basmıyormus.ama artık bıttı kızlar dönmücem.hiç haketmedıgım seyler yasadım.canım cok acıyor öyle bir şey ki bu ıkı yılım hayallerım gururum her seyı yıtırdım,nasıl toparlarım bılmıyorum suan darmadagınım.bı taraftan boyle bır adamdan kurtuldugum ıcın sewınıyorum ama bı taraftan benı haksız cıkarıp kendı ıcını rahat ettırıp cekıp gıttıgı ıcın hırslanıyorum.Allah kımseye yasatmasın kalbım kanıyo sankı sewdıgımden deıl benden gıden umutlarım hayallerım duygularım ıcın...
kafayı toplayıp ders calısmam lazım hayatıma bakmam lazım nası olucak bılmıyorum ama bı sekılde olmak zorunda sabahtan berı hiç bir şey yıyemedım,ölü gibiyimAllah a dua etmekten baska carem yok lutfen benım ıcın dua edın lutfen canımın acısına katlanamıyorum yenıden neşeli olmak ıstıyorum

canım sen onunla gelmedin dünyaya.. yaşamak için onada ihtiyacın yok.. o yüzden herşeyimi yitirdim nasıl toparlicam deme.. gerekli olan herşey senin kendi içinde ve kendi elinde zaten.. kendini bırakma güçlü ol üzülmesi, kahrolması gereken o seni kaybetti

olursun bitanem simdi canının yanması cok dogal bunları herkes ilişkinin bitiminde yasıyor aklına hayallerin gelicek onla yasadıgın mutlu anlar baska bir erkegin dokunmasını istemeyceksin illa o olsun istiyceksin herkes bunları yasar ama gecicidir bir aya kadar zaten kendine geliceksin sonrasında yavas yavas silinmeye baslıycak sevgi yerini nefrete hatta ben bu adamımı sevmisim gibi dusuncelere bırakıcak sen sukretki sadece 2 seneni verdin ona ya aha fazla olsaydı yasın daha genc karsına yasına uygun senin guzelligine yakısır adamlarda cıkıcaktır boyle guzelligi kaybeden adam derdine yansın onunda gun gelicek kafasına dank edicek bakıcak hurem gibi guzeli iyi huylusu yok ama onu kim napsın kac yasına gelmis hala bir ilişkiyi yurutebilcek olgunlukta degil baska baska kadınlar cıkıyor eski sevgilileriyle konusmalar bunlar olurmu hic ya insan geride bırakır herseyi o bunu beceremedi acısını senden cıkarıyor senin herseye boyun egmeni bkliyor sende egmeyince sen soylesin boylesin diye sana saldırıyor bırak o simdi kendini haklı saysın 2-3 haftadan sonra yalnızlık koymaya baslayınca arar seni ama kararlı ol sert davran

1 ay ağlarsın 2 ay ağlarsın inan bana unutursun pişman olmazsın şu hakaretlere bak sen niye çekeceksin ki bunu
o çok pişman olur ileride
herşeyin başındasın o ise yaşını yaşamış dişini dişlemiş derler ya aynen öyle ne duygudan anlıyo ne kibarlıktan hala eski oynatmasının kardeşini silmemek için seni üzüp hakaretler yağdırıyosa çok afedersin ama koy g.tüne rahvan gitsin

Hurremcim okudum da çok üzüldüm....
İnsan bazen ayrıldığına değil emeğine üzülüyor..
Verdiği çabaya üzülüyor...
Umutlarına hayallerine....
Ve yapılan haksızlıklara...
Sonra bir daha hiç sevemicekmişsin gibi geliyor...
Bazen hikayeler ayrılıkla tamamlanır ama kabul edilemiyor..
Ama kendini topladığında bazı şeylerin farkına vardığında diceksin ki ben bu adam için mi çaba sarfettim...Çünkü bu adam eskide kalmış bi insana çok bağlı hala hayatında....Çünkü bu insan çok saygısız...Çünkü bu insan değer vermiyor....
Senin hayatında kim senden daha değerli?Hiç kimse değil...

güçlü olmaya calısıyorum canım ewet o kaybettı

saol canm bnm haklısın ben ona dedım zaten mesaj yazdım kendıne her seye goz yumacak salak sagır dılsız bırını bul yazdım oda su dakıadan sonra işim olmaz senle felan hep aynı cumleler.inşallah bı gun ben ne yaptım der ınsallah bnı anlar pişman olur ama ozamanda ben olmucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…