- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.621
canim bende azicik problemler var o konuya hic girmek istemiyorum
bak sen akillilik ettim diyorsun ya bende aynen aptallik ettim..
bende bir arti olsun diye yurt disina okumaya geldim,keske gelmeseydim diyorum...
yatay gecise basvuracam cok zor olmasi ama yinede basvuracam hani insan hayatini elleriyle mahveder ya
19 yasinin verdigi hayallerle ciktim bu yola ama pek ic acici olmadi
suanda artik benim bir karar vermem lazim yani lazimdi ben verdim sevgilimde onu destekledi..
ya okulu yatay gecis yapacam kalan dersleri verecem ya da acikögretimle devam edecegim baska bir yol yok suanda..
burada kalsam eninde sonunda bitiririm cokta vahim degil ama ilk dagitmalari bikac senedir zor toparladim
ama yinede önümü göremiyorum aslinda ben bu durumuma üzülüyorum ama suanda yapacagim birsey yok
Sanırım biraz anladım tatlım
Şu an yurtdışında mısın yani?
Benimde İngilterede avukatlık yapma hayalim var da aslında
Pek cesaretim yok kuzu kuzu git memleketine diyor içimden bir ses
Sevgilin hukukçu mu?
Bitti işte.
Ben istedim.
canım iş konusunda tersleştiniz sanırım..
keşke fevri davranmasaydın..
Yok canım,onun bahsi bile geçmedi.
Mutlu olur umarım.
neyse canım sıkmamaya çalış canını..
bi yarın olsun hele öyle hemen ayrılınır mı ya :)
Bilmiyorum anzerim.:113:
Kiz sen ingilterede mi okuyorsun? En gittim ingiltereye 16 ya da 17 yasindayiken 1 ay kaldim yaw sen kac yildir yurtdisindasin yani sklmadn miyok o kamu yönetim mezunu..
canim hayaller güzel ama o yerden cikip gerceklere gelince cok degisik
sen kendini cok özel hissederken aslinda burada cok normal hatta basit biri oluyorsun...
vayy kazanmis ama buraya gelmis demiyor kimse yani siradan biri oluyorsun
yapabilirsen yap ama onun icinde bazi seyler gerekiyor hukuk her alanda ayni olmuyor burada hukuk okuyuncada türkiyede arti dersler vermek zorundasin
cok ayrintisi var..iste otur güzelce yap orada islerini skintin olmaz buralar insani bunalima sokar ayol:) bu arada ingiliz insanlarida
cok soguk seyler :)
Bitti....
Bitti=Ayrıldık=Buraya kadarmış
Bu da bizim hikayemiz adli konunu okudum. Bu kadar net konusma barisma payi olur
Bilmem,benim umudum yok.
Ağlayamıyorum iyi mi ?
Hissizleştim,inme inecek diye korkuyorum.
Mal gibiyim.
ilk gun bende oyleydım ağlayamadım ertesı gun susmamacasına aglarsın merak etme.üzüldüm yaaa noluyor herkese anlamadım umarım barısırsınızAğlayamıyorum iyi mi ?
Hissizleştim,inme inecek diye korkuyorum.
Mal gibiyim.
ilk gun bende oyleydım ağlayamadım ertesı gun susmamacasına aglarsın merak etme.üzüldüm yaaa noluyor herkese anlamadım umarım barısırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?