Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

haklisin canim,normalde erken evlenmek gerekiyor

ama artik evlilik yasi ileriye cekild ama kötü olanlda uygunsuz iliskiler basladi

erkek is bulsa okusa kizda ayni sekilde oluyor bir kisi yetmiyor malasef

cok güzel bi noktaya parmak bastin...

bu arada kitabin yazari kim bulamam ama aklimda bulunsun belki birgün denk gelirim almak okumak isterim

valla ya kıyafetlerimizin bile hesabını vericez ama bizler doymuyoruz aldıkca alıyoruz hele ben alışveriş koliğim ihtiyacım olmasa bile alıyorum hoşuma giden herşeyi

canım acıkcası artık ciddi ciddi evlılık konusuluyordu.yanı yaza düşünülüyordu.düğünü nerde yaparız hangı mevsım yaparız gıbı gıbı..zaten aıleıyle de bıraz bu nıyetlerle tanıstırdı,onlarda benı sewmıs saolsunlar bende aılesını sewmıstım ama kısmet ben bayagı çeyiz hazırlıklarına bıle baslamıstım,konu nıyetının cıddı olmaması değildi aslında karakterının bozuk olmasıydı.yas farkından dolayı da farklar cok olustu

Kızlar gece benim yaralarım aşırı sızlar da o yüzden gece uyumaya özen gösteririm.
Şimdi çıkıcam,içimden geldi iki kelam bişey söylüyüp öyle gideyim dedim.

Anzercim, bence sen bu adamı seviyosun.
Onun sana olan sevgisinden de şüphe etmiyosun.
Seni merak etsin,arasın,sorsun,ilgilensin istiyosun.
Bunlar olmadığında "bu defa kararlıyım benim için bitti" diyorsun.
Ama bitiremiyorsun.
Onun mesajlarına tepkisiz kalamıyorsun mesela.
Onunla konuşmadan,onu anlamadan,ona anlatmadan içinde bulunduğunuz durumu bu şekilde çözemezsin.
Sen sadece kendi canının yandığını sanıyorsun belki.
Ama biliyor musun sen ona her "bitti" dediğinde "beni arama" dediğinde hatta "?" cevabında bile o biraz daha acı çekiyor.
Sen kendince kararlar alıyor ama henüz ugulayamıyorsun.
Ama o da bu şekilde bi sürüncemenin içinde.
Umutlu,çünkü sen halen ona cevap veriyorsun.
Umutsuz,çünkü sen olmaz diyorsun.
Bence onun durumu çok daha zor.

Ben bu adamın doğru insan olduğuna inanıyorum nedense.
Tabiki onu sen daha iyi tanıyorsun.
Neler yaşadığını sen daha iyi biliyorsun.
Ama ben de sevgilinle benzer süreçlerden geçmiş biri olarak,onun içinde bulunduğu durumu değerlendirmeden edemiyorum.

Bence ya onunla gerçekten "konuşmalı" ve geçmişe,geleceğe dair aklında hiçbir soru işareti,pişmanlık,sitem kalmamacasına içini dökmelisin
Ya da hakikaten kararlı bi şekilde bitirip onunla bütün irtibatını kesmelisin.
Sen daha iyisini bilirsin canım,belki haddim değil bunları söylemek ama bak gördün ya bercestenin yaşadıklarını.
Herşeyin doğrusu bizim bildiğimiz gibi olamayabiliyo bazen.
Sevgiler.
Hayırlı geceler :)

Son düzenleme:
beklentilerinizi aza indirgemekde iyi degil oldugunuz yerde sayarsınız sizden kotu durumda olan gorup sukretmek sizden daha iyi durumda olanı gorupde cabalamak gerekiyor..buzamanda ev araba dediginiz seyler luks degil gereklilik ilerde eviniz olmayınca kiralarda gezinmek zorunda kalırsınız ama mal mulke tapmamak lazım

Dr Reşit HAYLAMAZ canım kitabın tam adı 'Müminlerin En Mümtaz Annesi Hz Aişe''

Aslında evliliği geciktirmemek gerek doğru

Erkek arkadaşım da öyle diyor buna katılıyor

Ama gel gör benim aile müsade etmiyor 3 yıldan önce :)

Evlilik yaşının ileri çekilmesi sakıncalı şeyler doğuruyor günümüzde

Son düzenleme:

aslında sen kendini bildikten sonra bişi olmaz mesela sevgilinle cinsel bir şeyler olmadıktan sonra sakıncalı değil bence
ama genede nianlılık döneminde imam nikahı yapılmalı diye düşünüyorum bende
birde evlilik için arada engeller oluyor mecbur bekliyorsun iş,güç,okul vs

Cinnet geçirmek üzereyim.:111::111::111::111::111::117::117::117::117::113::113::113::113::113:
Noldu kuzum
valla ya kıyafetlerimizin bile hesabını vericez ama bizler doymuyoruz aldıkca alıyoruz hele ben alışveriş koliğim ihtiyacım olmasa bile alıyorum hoşuma giden herşeyi
Ben de alışverişi çok severim ama biraz durulmaya karar verdim
Ben Afrikaya yardım etmek istiyorum yaa
Kyle Minouge vardı ya o gitti filan
Onun belgeselini izledim ''I am because we are''
Zengin olsam da Afrikaya mı gitsem

canım çok güzel yazmışsın gözlerim doldu resmen..
aslında bugün benim için milat denilebilir ilk defa bu kadar kesin bir karar aldım.. bundan sonra hayırlısı artık..
çok sağol yazdıkların için Allah gönlüne göre versin seninde tatlım..

Sevgilime de yazık beni bekliyor bazı şeyler için
Ne kadar erken evlenirsek onun için de o kadar iyi :)

keşke yapabilsek afrikaya da ülkemizde ki yardıma muhtaçlara da el uzatabilsem keşke bazen öyle şeyler görüyorum ki haberlerde falan resmen oturup ağlıyorum keşke imkanım olsa bütün ülkelere yetsem diyorum
minicik çocuklara üzülüyorum,dedlere n,nelere üzülüyorum kimsesiz çocukların hepsine bakabilsem keşke diyorum mesela off kötü oldum ya gene

canim bende imam nikahi yapilmamali diyorum

yani imam nikahi yapilacaksa dügündü dernekti artik ne oluyorsa
ayni evde yasamak icin onlar yapilmali diye düsünüyorm

belki önceden dedigin normaldi ama suanda cinsel anlamda bisyler yasamak icin imam nikahina kilif uyduruluyor..

simdi o insan dinen esin birlikte oldugunuzu düsün yarin birsey oldugunda bak gördün mü nisanli nisanli birlikte olmus deniliyor

buradada cok örnegini görüyoruz ee bekleseydiniz filan gib,nikah oldumu esi cevirmekte olmaz diye biliyorum...

Sevgilime de yazık beni bekliyor bazı şeyler için
Ne kadar erken evlenirsek onun için de o kadar iyi :)

beklemeli bencede ben mesela evlilik öncesi cinselliğe karşıyım yani sevgilime de mesela ilk başta söylemiştim ben annemin evinden telli duvaklı çıkıp sana gelmeden hiç bişi yapmam diye

Bazen diyorum işte Allahım bana çok ver bana iman da ver

Ülkemize de Afrikaya da yardım edeyim istiyorum..

Kendi ülkeme de yardımım dokunsun istiyorum..

Kırgınım.

Neye,kime olduğunu da bilmiyorum.

Biraz herkese,biraz her şeye...

Bunaldım,delirmek üzereyim.

2 yıldır işsiz,elde yok avuçta yok,delireceğim...

Uzaklık da yetti artık,saatlerce uyumak istiyorum.

Cinnet geçirip her şeyi unutnak istiyorum.:84::84::84::84::84::84::84:

ya uzun süreli birlikteliklerde haklısın tabi ki kocanım istiyorum seni der
ama mesela benim düşüncem nişanlanıyorsun bir kaç ay içinde evleniyorsun öyle olabilir yanlış mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…