- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.801
amin tatlım
geldi ama haftaya askere göndericem kısa bi sevinç benimki
kısa dönem mi? benimde arkadaşım gidicek daha kısa mı uzun mu o bile belli değilmiş..
ah canımben varım mesela iyi değil ben zaten hep mutsuzluk üzerine yürütüyormuşum meğer
zerre değerim olmayan kalpde hayallerimi inşa etmeye çalıştım
adı kısa dönem ama işte yedek subaylık çıkarsa 12 ay yapıcak
o yüzden evet hiç birşey belli değil
ah canım
bide ben varım.ne guzel soz soylemişsin..
anzer yaa çizelgen cok tatlıı bende ayrıldıgımızda silmiştimmm bende yapmak ıstıyorumm ama beceremıyorum sen yaparmısın tarihlerimizi ve ne yazacağını söylesemmmen azından kavgasız olmuş bugünki konuşma canım.. hayırlısı olur inşallah..
aynen yaaa istediğim zaman bulusmayıı beraber yemek yemeyi denize girmeyii gece el ele yürüyüşler yapmayı okadar cok isterdimkiii biz ancak nişanlanınca ya da evlenınce bu hayalleri gerçekleştirebilirizkızlar naber ya ben çok özledim sevdicekimi ayrı şehirlerde olmanın en kötü yanıda bu
başbaşa iftar açmayı karşılıklı sohbet edip yemek yemeği ne çok isterdim halbuki
aman maşallah deee dilini ısır kızzzKızlar şu an herkesin sevgilisiyle arası iyi farkında mısınız ?
anzer yaa çizelgen cok tatlıı bende ayrıldıgımızda silmiştimmm bende yapmak ıstıyorumm ama beceremıyorum sen yaparmısın tarihlerimizi ve ne yazacağını söylesemmm
aynen yaaa istediğim zaman bulusmayıı beraber yemek yemeyi denize girmeyii gece el ele yürüyüşler yapmayı okadar cok isterdimkiii biz ancak nişanlanınca ya da evlenınce bu hayalleri gerçekleştirebiliriz
Ben geldim....
Bi karar aldım bu gece...
Ona ondan vazgeçtiğimi söyledim...
noldu ki tam olarak anlatsana canım:26:
Albüm yaptım.
Canim masallah svgilin boylu poslu biriymisyaslar kac sizin :)
Bu akşam karşılaştık çarşıda yanında iki arkadaşı vardı benimde öyle.
Selam verdi gelsene biraz dedi gittim ne yapıyorsun ne ediyorsun işte ayak üstü iki dakka konuştuk. açılmışın saçılmışın yine dedi. Halbuki açık giyinmemiştim kalın askılı badim vardı dekoltem yoktu bile.Dövmemin ucu görünüyor diye hemen açılmışın demeye başladı...Yok atmışım kendimi dışarı vs söylendi. neyse o gitti arkadaşlarının yanına bende gittim. Sonra ben msj attım yarım saat msj gelmedi çok meşgulsun herhalde dedim.O da sanane dedi.Bende öyle mi? yazdım öyle dedi.
Bende bunun üzerine senden vaçgeçiyorum artık seni istemiyorum dedim.oda bana bir şeyler yazmış sonrada sevgini s.... yazmış.
Seven insan gurur yapmaz seviyorsa gelir bi süre sonra...Gelmezsede yollarımız iyice ayrılır...Ama yazmıcam bundan sonra..Daha dün gece cuma günü için yemeğe çıkarız diye konuşmuştuk.Ama istemiyorum hiçbişey içimden gelmiyor artık...
Ben 21 o 24 canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?