- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.841
Balım benimki de pesin başına oturdu mu 3-4 saatten önce kalkmıyor.
Bence hala oynuyor.
ya kızlar bu kadar olmaz 4 saat oldu ya.. yuhh.. :84:
bide 1 saat önce mesaj attıki "ben kontör yükledim ama mesaj olmadı nasıl yapıyoduk bi yazsana"dedi bende "ben bilmem kendin hallet" dedim sinirimden..
"söyle bilmiyorum" dedi bende "git netten bak" dedim şimdide dayanamadım mesaj attım "yeter ya ne işin varmış bitemedi kaç saattir.. bu saatten sonrada ben konuşmuyorum" dedim (çünkü; oyun oynuyorum demedi bana, ben öayle tahmin etmiştim ama bu kadar oyun olur mu ya??)
ikimizde polisliği bekliyoruz tatlımm inşallahh buraya kazandıkları haberini veririz tabii hayırlıysa olsunnn öncelikleMaalesef çalışmıyor.Polisliği bekliyoruz.
Ailelerimiz tanıştı işte,başka bir şey yok şimdilik.
Aman anzer trip yapma canim yaaa oynasin. Bugun ben de jetonla calisan oyunlari oynamaya gittim 30 lira garcadim manyak gibi oyun oynadim
Aman anzer trip yapma canim yaaa oynasin. Bugun ben de jetonla calisan oyunlari oynamaya gittim 30 lira garcadim manyak gibi oyun oynadim
canım pes olsa inan anlicam ya.. ama bunu anlayamıyorum.. cevapta vermiyo deliricem 4 saat ya 4 boru değil..
ve oraya giderken 12de evde olucam diye söz verip gitti bana.. ben 22 de dışarda olsam oda kırk yılın başı bana dünyayı dar eder..
ikimizde polisliği bekliyoruz tatlımm inşallahh buraya kazandıkları haberini veririz tabii hayırlıysa olsunnn öncelikle
Bir de tam barışmanın ertesi günü.:26:
kuzum aman diyim üzrine gitme bosver kızmamışsın gayet sakinmşsin gibi davrann elbet 4 saat susmasının nedenını acıklayacaktırr tartışırsanız emın ol üzülen yine ikiniz olacaksınız daha yenı barıştınız zaten erkekler hesap sorulmasına dayanamıyolar biliyosunevet bide o var.. çok sinirlendim ya öyle böyle değil..
anzercim yaaaa Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir.diyo nedenseee :26:
aa evet cok güzel olmuş canım cok teşekkürlerkodu yanlışlıkla kendime mesaj olarak yollamışım ya
bi on dk daha beklemeyelim canım buraya yazim:
http://davf.daisypath.com/v6Bvp3.png
doğru kod bu
kuzum aman diyim üzrine gitme bosver kızmamışsın gayet sakinmşsin gibi davrann elbet 4 saat susmasının nedenını acıklayacaktırr tartışırsanız emın ol üzülen yine ikiniz olacaksınız daha yenı barıştınız zaten erkekler hesap sorulmasına dayanamıyolar biliyosun
aa evet cok güzel olmuş canım cok teşekkürler
ol tabi hıhhÇizelgelerinize kurban olam sizin !
ol tabi hıhhasıl ben senın fotoğraflarındaki pozlarına kurban olayımmm aman nazar değmesinn
erkekler böyle cnm ya bizim gibi ince duygusal düşünemiyolarr kırılma ihtimalimiz akıllarına gelmiyoo bi senınki öyle sanıyosan yanılıyosun emin ol kötüsü vardır iyisi yoktur..ben kuzenımın ilişkisini gördümmm bu fatihe şans vermemdede cok etkili bi olaydır çocuk kuzenıme vuruyo resmen tokat falan küfür ediyolar annelerine falan birbirlerinin ya dedım ne iğrenc bi ilişki halbuki fatihle bizim asla böyle olmadı bana 1 fiske vurmadı vurmazda veya küfür etmedi etmezde bizim ne saf ne temiz bi aşkımız varmış dedimmgitmedim zaten üstüne en son bu saatten sonrada ben konuşmak istemiyorum dedim..
ya daha yeni barışmışız üstelik kontörü olmadığı için dünden beri doğru düzgün konuşamadık daha 1 saat önce aldı kontör dün gece söz vermesine rağmen.. tamam dedim bişe demicem..
24 e kadar en fazla ordayım dedi.. seni bundan sonra sahurlarda yalnız bırakmicam dedi.. ve oraya giderken dedimki fazla kalma ordayken benle ilgilenmiyosun bunuda yeni barıştığımızdan söyledim tamam demişti.. verdiği sözleri çok güzel tuttu gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?