Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Evet hatta cevap bile yazmıştın anzercim, çok teşkkür ederim. Sizi dinledim tabiki. Yani aslında ne yapmam gerektiğini bn de çok iyi biliyorum ama biraz destekle daha az zorlanacağıma inanıyordum. Destek de verdiniz zaten sağolun.
O konuyu açtığım günün gecesi msj attım. Aynen şu şekilde gelişti konuşmamız

Ben : Ben bu şekilde çok zorlanıyorum.
O: Hangi konuda?
Ben: Sen bu şekilde hayatımdayken benim canım çok yanıyo.
O: Ne oldu gene?
Ben: Böyle olmuyo işte.
O: Böyle?
Ben: Senin hayallerin var başkalarıyla ilgili. Ben yokum o hayallerde. Bu kadarım beni buyum. Olmayınca olmuyo işte.
O: Neymiş peki benim hayalim?
Ben: Bilemiyorum. Ama benim yerim yok o hayallerin içinde. Bunu biliyorum.
O: Bilmediğin hayallerin içeriğini nerden biliyosun acaba?
Ben: İnsan yerini bilir, hisseder.
O: Hislerine yenik de düşer.
Ben: Ama bu gerçeği değiştirmeye yetmez.
O: Sen inanmak istediğine inanmışsın. Ne desem değişmez.
Ben: Benim inanmak istediklerim neyi değiştirdi ki şimdiye kadar?
O: senin inandıklarından başka değişen bişey yok ki?
Ben: Peki daha ne kadar yanar canım? Tahminen ne zaman seversin beni?
O: Seviyorum zaten gökçe nerden çıkarıyosun bunları.
Ben: Seven insan napar eder sevdiğiyle yaşar,başkasıyla değil.
O: Tamam sevmiyorum gökçe.

O gün böyle kapandı konu. Ben bi şekilde bunun böyle olmadığını, yollarımızın ayrılması gerektiğini dile getirmeye çalıştım ama sonuç dönüp dolaşıp aynı yere geldi. Bundan iki gün sonra da hiç böyle bi muhabbetimiz olmamış gibi aradı, napıyosun nerdesin, kendine dikkat ediyo musun dalan filan. Beni mi ciddiye almıyo kendine mi fazla güveniyo 7 sene oldu çözebilmiş değilim. Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapmalıyım onu bilemiyorum işte.

inanılmaz laf cambazı bu adam.. :53:
bari boşa gitmesin bi iki bişeler yazsın, kendine blog açsın ya da kitap yazmaya başlasın.. harcanıyo resmen..:1:
en iyisini yapmışsın tatlım bende burda çok destek görüyorum kızlardan sağolsunlar sana da desteğiz emin olabilirsin.. :34:

Son düzenleme:
önceki konunu bilmiyorum ama yazdıklarından bu çocuk seni cepte görüyor. yani o gezsin tozsun başkalarıyla ilişki yaşasın sen beklersin diye tahmin ediyor ki öyle de yazdıklarına bakılarak.
neden kendini onun karşısında bu kadar küçük düşürüyorsun ? kırmızı renkte çizdim yazdığın cümleyi. bu resmen kendini küçük düşürmek
lütfen böyle yapma bi silkelen kendine gel. onun sevgisine muhtaç falan değilsin sen :34:

Yani o kadar tuhaf bi durum içindeyim ki canım bu artık yıpratıcı bi hal almaya başladı :(
Bu adam benim çocukluk arkadaşım. Sıkıntılı da bi adam. Hep elinden tuttum şimdi bensiz yürüyemez sanıyorum. Evet biliyorum seviyo, ama beni değil bence, benim onu karşılık beklemeden bu kadar sevmemi, bunu ona hissettirmemi seviyo.

inanılmaz laf cambazı bu adam.. :53:
bari boşa gitmesin bi iki bişeler yazsın, kendine blog açsın ya da kitap yazmaya başlasın.. harcanıyo resmen..:1:
en iyisini yapmışsın tatlım bende burda çok destek görüyorum kızlardan sağolsunlar sana da desteğiz emin olabilirsin.. :34:

Anzercim biliyo musun insanlar hakkında yorum yaparken hiç yanılmıyosun. Müthiş bi öngörün var maşallah :) Bunu daa ilk o gün konuma yorum yaptığında farkettim :)
Fazlasıyla laf cambazı malesef. Yani hissetmiyodu belki de bu söylediklerini ama öyle bi ifade kabileyeti var ki bi şekilde inandırıyo seni. Diyorum ya mesela, biliyorum ki onun bana yaptığı bencillik, egoistlik ama bana öyle bi yansıtıyo ki suçlanıyorum, ayıp sana ya diyorum kendime. Asıl bencil sensin diyorum.

Yani o kadar tuhaf bi durum içindeyim ki canım bu artık yıpratıcı bi hal almaya başladı :(
Bu adam benim çocukluk arkadaşım. Sıkıntılı da bi adam. Hep elinden tuttum şimdi bensiz yürüyemez sanıyorum. Evet biliyorum seviyo, ama beni değil bence, benim onu karşılık beklemeden bu kadar sevmemi, bunu ona hissettirmemi seviyo.

sıkıntılıysa bu onun sıkıntısı neden sen bu kadar benimsiyorsun ?
ayrıca sensiz bal gibi de yürür hayatına devam eder çocukluk arkadaşın ama artık çocuk değilsiniz mesafe koyman şart
aksi halde olan sana olacak onun umru bile olmaz

göl evi filminden güzel bir sahne şarkıya hoş bir şekilde eşlik ediyorlar :16:

[video=youtube;0GdHVwII_zQ]http://www.youtube.com/watch?v=0GdHVwII_zQ&feature=related[/video]

Haklısın sedulu. Ne desen haklısın valla. Bunları be de diyorum kendime hep ama bi gücümü toplayıp da yeter ulan diyemiyorum işte. Kızıyorum kendime sen çok iradesizsin diyorum :(

Son düzenleme:
Haklısın sedulu. Ne desen haklısın valla. Bunları be de diyorum kendime hep ama bi gücümü toplayıp da yeter ulan diyemiyorum işte. Kızıyorum kendime sen çok iradesizsin diyorum :(

yani işte en iyi kendini yine sen bilirsin
ne yazsak burda boş olay sende bitiyor

Anzercim biliyo musun insanlar hakkında yorum yaparken hiç yanılmıyosun. Müthiş bi öngörün var maşallah :) Bunu daa ilk o gün konuma yorum yaptığında farkettim :)
Fazlasıyla laf cambazı malesef. Yani hissetmiyodu belki de bu söylediklerini ama öyle bi ifade kabileyeti var ki bi şekilde inandırıyo seni. Diyorum ya mesela, biliyorum ki onun bana yaptığı bencillik, egoistlik ama bana öyle bi yansıtıyo ki suçlanıyorum, ayıp sana ya diyorum kendime. Asıl bencil sensin diyorum.

teşekkür ederim canım utandım :17:
madem o kadar yetenekli avukat olsaymış keşke :1:
inanma konusuna gelince, hangimiz öyle değiliz ki :50:sevdiğimizin bazı hareketleri resmen bize uyarıdır, ama biz o kadar kör oluruz ki gözümüze sokulan uyarıları bile görmeyiz...

Ah kızlar,bu sürüncemeden kurtulmayı o kadar istiyorum ki bilemezsiniz. Belki de en çok bu sebepten dolayı burdayım. O benim nefes alan en büyük zaafım. Ve bunu bi şekilde yen-me-li-yim.

Ah kızlar,bu sürüncemeden kurtulmayı o kadar istiyorum ki bilemezsiniz. Belki de en çok bu sebepten dolayı burdayım. O benim nefes alan en büyük zaafım. Ve bunu bi şekilde yen-me-li-yim.

bencede yenmelisin..
ne kadar çabuk o kadar temiz olur..
önce güç topla sonra kimse seni tutamaz zaten..

canım anzercim ya çok sağol. İnan böyle söylemen bile güç veriyor bana. yani pek erken bi tarafı kalmadı tabi ama uzadıkça da ben kendime olan saygımı yitirmeye başldım hepten.

Ey Aşk..! İşte tam bu AN'da

Bir nefes VUSLATTAYIM; Bir nefes AYRILIKTAYIM..!

Bir adım İÇERDEYİM; Bir adım DIŞARDAYIM..!

Bilmem ki her seferde neden bu kadar KEDERDEYİM..?

Sana bir o kadar YAKIN; bir o kadar da UZAKTAYIM..!

Hz. Mevlâna

:46::46::46::46::46::46:

Hoşbuldum canım :)

Yani benim uzun süreli bi ilişkim yok ama uzun süreli bi saplatım var malesef :( Daha önce bununla ilgili bi konu açmıştım denk gelmişsinizdir belki.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/539663-nasil-gidilmeli.html
Kendimi kurtarmak için çeşitli girişimlerim oldu ama nafile.
Bence bir ilişkide son görülmüyorsa daha başında,bağımlılık haline gelmeden tası tarağı toplayı kaçmak gerekiyo :(
Mevlananın dediği gibi "Bir insan bilmiyosa ne itediğini, hem seni ziyan eder hem kendini.Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, sonunu görmediğin sevgiye teslim etme kendini.."
canım konunu henüz okumadım belki okumuşumdur ama daha linke tıklamadım hatırlamıyorum
okumadan yorum yazacağım anzerinde dediği gibi kısa bir mesajlaşma içerisinden adamı çözmek mümkün acayip laf cambazı:31:
olay sende başladığı gibi sendede biter
çocukluk arkadaşın adı üzerinde
artık çocuk değilsin
artık toparlanman gerek :31:

göl evi filminden güzel bir sahne şarkıya hoş bir şekilde eşlik ediyorlar :16:

[video=youtube;0GdHVwII_zQ]http://www.youtube.com/watch?v=0GdHVwII_zQ&feature=related[/video]

ayyyy ben bu filmde ne ağladım ama yaaaa
geçen dedim sevgilime göl evi çok güzel film ya ağla ağla geberdim dedim
o da dedi zaten ben önermiştim onu sana edi sonra şarj etti beynim sahi o önermişti
ya bütün full romantik filmleri sevgilim öneriyor ama o romantik filmlerden feyz alıp izlerken romantikleşmiyor hıhh :31:

bu şahıs dışında nasıl bir hayatın var yoğun musun sosyal aktivitelerin var mı? kafanı dağıtan neler var? bunlar üzerine odaklan bence...

Back
X