- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.741
Evet hatta cevap bile yazmıştın anzercim, çok teşkkür ederim. Sizi dinledim tabiki. Yani aslında ne yapmam gerektiğini bn de çok iyi biliyorum ama biraz destekle daha az zorlanacağıma inanıyordum. Destek de verdiniz zaten sağolun.
O konuyu açtığım günün gecesi msj attım. Aynen şu şekilde gelişti konuşmamız
Ben : Ben bu şekilde çok zorlanıyorum.
O: Hangi konuda?
Ben: Sen bu şekilde hayatımdayken benim canım çok yanıyo.
O: Ne oldu gene?
Ben: Böyle olmuyo işte.
O: Böyle?
Ben: Senin hayallerin var başkalarıyla ilgili. Ben yokum o hayallerde. Bu kadarım beni buyum. Olmayınca olmuyo işte.
O: Neymiş peki benim hayalim?
Ben: Bilemiyorum. Ama benim yerim yok o hayallerin içinde. Bunu biliyorum.
O: Bilmediğin hayallerin içeriğini nerden biliyosun acaba?
Ben: İnsan yerini bilir, hisseder.
O: Hislerine yenik de düşer.
Ben: Ama bu gerçeği değiştirmeye yetmez.
O: Sen inanmak istediğine inanmışsın. Ne desem değişmez.
Ben: Benim inanmak istediklerim neyi değiştirdi ki şimdiye kadar?
O: senin inandıklarından başka değişen bişey yok ki?
Ben: Peki daha ne kadar yanar canım? Tahminen ne zaman seversin beni?
O: Seviyorum zaten gökçe nerden çıkarıyosun bunları.
Ben: Seven insan napar eder sevdiğiyle yaşar,başkasıyla değil.
O: Tamam sevmiyorum gökçe.
O gün böyle kapandı konu. Ben bi şekilde bunun böyle olmadığını, yollarımızın ayrılması gerektiğini dile getirmeye çalıştım ama sonuç dönüp dolaşıp aynı yere geldi. Bundan iki gün sonra da hiç böyle bi muhabbetimiz olmamış gibi aradı, napıyosun nerdesin, kendine dikkat ediyo musun dalan filan. Beni mi ciddiye almıyo kendine mi fazla güveniyo 7 sene oldu çözebilmiş değilim. Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapmalıyım onu bilemiyorum işte.
inanılmaz laf cambazı bu adam..

bari boşa gitmesin bi iki bişeler yazsın, kendine blog açsın ya da kitap yazmaya başlasın.. harcanıyo resmen..

en iyisini yapmışsın tatlım bende burda çok destek görüyorum kızlardan sağolsunlar sana da desteğiz emin olabilirsin..

Son düzenleme: