Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Nabersiniz kizceler
benim gunler yogun geciyor
askla hala tatildeyiz ve askere gitmesine az kaldi
hal boyle olunca da bol bol vakit geciriyoruz
telefondan arada sirada giriyorum nete
canım malum ben önlisans kpss az kaldı ona calısıyorum panıklerdeyım.semıramıste barısmıs sewgılısıyle eger o ayrıntıyı atladıysan oyle işte cicimm

canım malum ben önlisans kpss az kaldı ona calısıyorum panıklerdeyım.semıramıste barısmıs sewgılısıyle eger o ayrıntıyı atladıysan oyle işte cicimm

Bende onlisans giricem cnm
bi yandan da ders calisiyorum
simdi baktim biraz gecmise
semiramis hakkinizda hayirlisi olsun cnm
umarim bu defa hersey gonlunuzce olur

kesınlıle oyle tatlım katılıyorum demekkı neymiş bizde taktık geliştirecekmişiz

ben burdayım fıstıkkk

değil değil yazık,yıpranmaktan baska bişe değil cok uzayınca b.ku cıkıyor

10 yıllık ilişkide maşallah yanıııı ınsan nasıl 10 yıl bekler yaaaa.
hanı ya evlenmek ıstersın yada ayrılırsın gibi düşününce.ama maşallah dıyelım Allah tamamına erdırsın

evlilik için yaşımız uygun değildi küçücüktük:9:
birlikteliğimiz boyunca küçük ayrılıklar oldu tabiki arada ama o saygı sevgi durumunu her zaman koruduk
atlattık hepsini çok şükür
şimdi bekliyoruz askerlik engelini
sonra ...:123::123::123::123::123: inşallah

semiramisçim
fatıhın hatasını anlayıp aynı evde yasama muhabbetını kapamasına ve dönüş yapmasına çok sevındım umarım hep boyle kalır tatlım...maşallah dıyelım canım:nazar: ben artık korkuyorum inanın kızlar valla cok nazar değiyor gıbıme gelıyor ne zaman mutlyuz yazsak pat bişi oluyor hepımıze bu şekilde oluyor.zıyaretcilerin gozu mu kalıyor ne:37:yada hepımız kendı ilişkilerimize nazar değdiriyoruz sizi bılmem ama benım kendı kendıme nazarım değiyor galba...bu konularda hiç evhamlı bır tip değildim oyle seylere de fazla ınanmazdım ama sewgılımle beraber düğüne katıldıgımızdan ilişkimizi herkese duyurduktan sonra daha çok bi kavga eder olduk...:26:
sağol kuzum inşallah :) evet nazar konusunda bende senın gibiyim yaa korkuyorum mesela klübe ikimizin resmini koyayım diyorum ama sonra ya nazar değerde kötü olursak diyorum vazgeçiyorum :26:

aman koyma fıstık nolur nolmaz:1:
iyice topiğimiz pimpirikliler topiği oldu:)))
ama napalım yanı hakkaten değiyor nazar:nazar:
aynen öyle canım buarada çıtçıt aldım ya ben sanki saçım az duruyomuş gibi geliyo arkadan yanı çıtçıtlar az duruyomuş gibi bide maşa yapınca saçlar dolanıyo birbirine sanki bikaç tane takmısım gibi oluyo :26:

kızlar çookk sinirliyim az önce sevgilimle kavga ettik.. :84:
telefonda konuşuyoduk, bu siteden söz ettim ona daha önceden de söylemiştim ama bugün komik fake konulardan söz ettim.. oda "bak işte erkeklerde giriyo o siteye söylemiştim bana oranın şifresini ver" dedi "vermem" dedim "neden" dedi bende "senin bende hiçbi şifren yok yemin ettin ya daha vermemeye bende anlayış gösterdim hatta geçen gün istediğinde sana face şifremi bile verdim bu kadarıda yüzsüzlük" dedim "iyi bende bayan msn adresi alırım" demeye başladı benim şalterler attı.. "sendeki bu yüzsüzlüğü anlamıyorum senin bende tek şifren yokken ben sana face şifremi verdim üstüne bide kk nın şifresini vermem" dedim.. "ne var versen bende merak ediyorum" dedi.. yani buranın şifresini zaten çok istiyomuş benim burayı anlatmam bahanesi oldu.. yok erkekler varmışta bilmem ne çookk sinirlendim.. bağırdım telefonda "erkek varsada var çoğu tespit ediliyo hemen atılıyo zaten" dedim..
normalde ben ona face şifresinide vermezdim ama iyi anıma denk geldi verdim onun bende hiçbi şifresi yokken.. o yeminde şu kızlar bi kavga etmiştik face yüzünden oda kendi kendine yemin etmiş bi daha anzere bi şifremi verirsem anam ..... olsun diye.. o yüzden bozmuyoda yeminini.. ve ben anlayış gösterdim gerçekten bu kadar büyük yemin etmiş üstüne gitmim dedim onun yaptığına bak ya.. :43:

telefonda konuşuyoduk, bu siteden söz ettim ona daha önceden de söylemiştim ama bugün komik fake konulardan söz ettim.. oda "bak işte erkeklerde giriyo o siteye söylemiştim bana oranın şifresini ver" dedi "vermem" dedim "neden" dedi bende "senin bende hiçbi şifren yok yemin ettin ya daha vermemeye bende anlayış gösterdim hatta geçen gün istediğinde sana face şifremi bile verdim bu kadarıda yüzsüzlük" dedim "iyi bende bayan msn adresi alırım" demeye başladı benim şalterler attı.. "sendeki bu yüzsüzlüğü anlamıyorum senin bende tek şifren yokken ben sana face şifremi verdim üstüne bide kk nın şifresini vermem" dedim.. "ne var versen bende merak ediyorum" dedi.. yani buranın şifresini zaten çok istiyomuş benim burayı anlatmam bahanesi oldu.. yok erkekler varmışta bilmem ne çookk sinirlendim.. bağırdım telefonda "erkek varsada var çoğu tespit ediliyo hemen atılıyo zaten" dedim..
normalde ben ona face şifresinide vermezdim ama iyi anıma denk geldi verdim onun bende hiçbi şifresi yokken.. o yeminde şu kızlar bi kavga etmiştik face yüzünden oda kendi kendine yemin etmiş bi daha anzere bi şifremi verirsem anam ..... olsun diye.. o yüzden bozmuyoda yeminini.. ve ben anlayış gösterdim gerçekten bu kadar büyük yemin etmiş üstüne gitmim dedim onun yaptığına bak ya.. :43:

sende deki kk deki sifremi sana verirsem beni ...... artık uydur bişiler ne bileyim buyuk yemin ettim bozamam de sonra oldu bitti bak guzelde yolunu bulmus:32:

tatlım haklısın vermemekte tabikii sonuçta burda dertleşiyoruz her konuda herşeyi bilmek zorunda değil bu konuda ısrar ederse napıcaksın bilmiyorum yani şifre yüzünden devamlı tartışmak anlamsız ama verdiğinde okudugunda kızacağı şeyler varmı bilmiyorum tabi :26:

sende deki kk deki sifremi sana verirsem beni ...... artık uydur bişiler ne bileyim buyuk yemin ettim bozamam de sonra oldu bitti bak guzelde yolunu bulmus:32:
hahahhhh iyi güldürdün benı kız ne zekisin sen öyleee :9: evet bak cok mantıklı sende uydur öyle de bakalım ne dicekkk :1:

tatlım haklısın vermemekte tabikii sonuçta burda dertleşiyoruz her konuda herşeyi bilmek zorunda değil bu konuda ısrar ederse napıcaksın bilmiyorum yani şifre yüzünden devamlı tartışmak anlamsız ama verdiğinde okudugunda kızacağı şeyler varmı bilmiyorum tabi :26:
hahahhhh iyi güldürdün benı kız ne zekisin sen öyleee :9: evet bak cok mantıklı sende uydur öyle de bakalım ne dicekkk :1:

kızlar onuda denedim dedimki bende sana yanıma geldiğinde telefonumu vermeyeceğime yemin ediyorum.. nedenmiş zaten ayda yılda bir görüşüyoruz ondada teline bakmak hakkım dedi.. bende valla yemin ettim dönemem aşkım kusura bakma dedim..
ama ona göre benim ettiğim yeminler saçma neden derseniz o bizim iyiliğimiz için yemin ediyomuş benimkiler inat içinmiş..
ayrıca asla vermem yani burda hepimiz özelimizi açıyoruz.. o zaman bende ona çip taktırayım bi tane erkek arkadaşlarıyla muhabbetlerini dinliyeyim farkı yokki..

anzercim gwenın dediği gibi madem sen yemin ettin böyle saçma sapan bi konudan dolayı üstelik annen üzerine bende yemin ediyorum benden hiçbir şifremi alamazsın vermem artık diye:31:
iyi ya adama bak face şifremi vermem yemin ettim tlfonu vermem şöyle böyle haltlar karıştırmadığı ne malum niye gizler ki insan yaptığı sağladığı gizli bişey yoksa :41:
kesin bi tavır koy tatlım bu konuda iyice cozutmuş sinir bozucu ya valla ben bile sinir oldum burda:20:

anzercim gwenın dediği gibi madem sen yemin ettin böyle saçma sapan bi konudan dolayı üstelik annen üzerine bende yemin ediyorum benden hiçbir şifremi alamazsın vermem artık diye:31:
iyi ya adama bak face şifremi vermem yemin ettim tlfonu vermem şöyle böyle haltlar karıştırmadığı ne malum niye gizler ki insan yaptığı sağladığı gizli bişey yoksa :41:
kesin bi tavır koy tatlım bu konuda iyice cozutmuş sinir bozucu ya valla ben bile sinir oldum burda:20:

yaptım canım yaptım :52:
face şifrem vardı onda gece onun şifresini değiştirdim.. bugün köpürdü al senin face ine muhtaç değilim falan diye :1:
bende gayet sakin "ya aşkım yapma böyle.. bende gece şifre meselesinden kavga edince dedim lanet olsun şifreye bundan sonra hiçbi şifremi vermicem verirsem ..... olsun diyiverdim :( o yüzden artık bu şifre olayı senin tarafından da benim tarafımdanda kapandı" oda "senin dediğin olmazsa olmaz zatn bu ilişkide sen erkek olmalıymışsın ben kız" dedi bende "ne alaka sen şifre istedin vermeyince köpürdün" dedim.. saçmaladı baya yani :1: sonra işte ben bundan tlf. numarasını değiştirmesini istemiştim.. barışma şartı olarak.. oda yanına geldiğimde alırız demişti tamam demiştim.. neyse bu dediki "numaramıda değiştirmiyorum ben.." :53: bende dedim "onun bu konuyla alakası yok o barışma şartlarından biriydi ama sen bilirsin açıkçası bundan sonra senin yaptıkların umrumda değil aşkım" dedim oda "aynen aşkım" yazmış.. bende "hayırlısı o zaman bundan sonra" dedim oda "amin" yazmış.. yani o konuyla numara değiştirmeyi bağladı ya daha umrumda değil ya merak etmicem onu bundan sonra çok havalanıyo kızlar baksanıza.. :50:

yaptım canım yaptım :52:
face şifrem vardı onda gece onun şifresini değiştirdim.. bugün köpürdü al senin face ine muhtaç değilim falan diye :1:
bende gayet sakin "ya aşkım yapma böyle.. bende gece şifre meselesinden kavga edince dedim lanet olsun şifreye bundan sonra hiçbi şifremi vermicem verirsem ..... olsun diyiverdim :( o yüzden artık bu şifre olayı senin tarafından da benim tarafımdanda kapandı" oda "senin dediğin olmazsa olmaz zatn bu ilişkide sen erkek olmalıymışsın ben kız" dedi bende "ne alaka sen şifre istedin vermeyince köpürdün" dedim.. saçmaladı baya yani :1: sonra işte ben bundan tlf. numarasını değiştirmesini istemiştim.. barışma şartı olarak.. oda yanına geldiğimde alırız demişti tamam demiştim.. neyse bu dediki "numaramıda değiştirmiyorum ben.." :53: bende dedim "onun bu konuyla alakası yok o barışma şartlarından biriydi ama sen bilirsin açıkçası bundan sonra senin yaptıkların umrumda değil aşkım" dedim oda "aynen aşkım" yazmış.. bende "hayırlısı o zaman bundan sonra" dedim oda "amin" yazmış.. yani o konuyla numara değiştirmeyi bağladı ya daha umrumda değil ya merak etmicem onu bundan sonra çok havalanıyo kızlar baksanıza.. :50:

kız bak ben bu adamı harbiden bir gün döveceğim :41:
resmen gıcıklık yapıyo sırf inat olsun diye yani yaptıklarının elle tutulur mantıklı hiçbir yanı yok
sen ondan daha erkek davranıyosun anzerim valla doğru demiş orda sen erkek olmalıymışsın ben kız diye:1:

kız bak ben bu adamı harbiden bir gün döveceğim :41:
resmen gıcıklık yapıyo sırf inat olsun diye yani yaptıklarının elle tutulur mantıklı hiçbir yanı yok
sen ondan daha erkek davranıyosun anzerim valla doğru demiş orda sen erkek olmalıymışsın ben kız diye:1:

ya canım beni biliyo ben her konuda net olmak isterim.. muallaktaki olaylar bana göre değil.. bunu bile bile bana şifre veremem yemin ettim madem öyle bende numaramı değiştirmicem diyip duruyo.. damarıma basıyo resmen.. hep benim sözüm geçiyomuş bu ilişkide o yüzden erkek olan benmişim.. :53:
oda sözünün geçmesini böyle sağladığını zannediyo ama huzur bırakmadı inan.. benim isteklerim en azından mantıklı onunkilerin dediğin gibi elle tutulur mantıklı yanı yok.. :50:
bide ben diyorumki ne güzel ömür boyu şifrelerimizi bilmicez oda o kadarda değil evlenince vericem şifremi sana diyo e yemin zaman aşımına mı uğrayacak dedim ben o zamana kadar yemin ettim diyo.. saçmalıklar kumpanyasının içindeyim yani resmen ve bunaldım.. oruçlu oruçlu hiç çekilmiyo artık..

selam kızlar biz ayrıldık..
içimde tutamadım artık bazı şeyleri.. zaten başka kızla bende habersiz mesajlaştığı için bitirmiştim ama çok pişman olduğunu ve ben ne dersem onu yapacağını söylediği için dönmüştüm..
geri döndükten 2-3 gün sonra bu yemin etme olayını çıkardı bana ne msn ne face şifresini vermedi.. bende anlayış göstermeye çalıştım çünkü annesinin üstüne yemin etmişti.. ama dün bana kknın şifresini vermediğim için kızdı üstelik ona face şifremi verdiğim halde.. ve ben bu durumda enayi gibi hissettim kendimi.. ben ona zaten tekrar güvenmeye açık olarak başladım tekrar.. ama onun bu hareketleri beni şüpheye düşürdü açıkçası.. ısrarla vermiyo şifresini.. barışana kadar her dediğini yapacam barıştıktan sonra onu yapamam.. ki asıl ben istemeden onun bana şifrelerini verip aşkım al bak senden gizlim saklımda yok bana %100 güvenebilirsin demesi lazımdı..
ona böyle devam edemeyeceğimi söyledim oda bana hep senin istediğin olmicak anzer paşa dedi :53: bende hep benim istediğim olmadı zaten böyle demen saçmalık dedim..
şifrelerimi asla vermicem ama telefon numaramı değiştiririm son teklifim bu dedi sanki iş sözleşmesi yapıyoruz maddeleri belirliyoruz hey yarabbim.. kabul etmedim iftara kadar vaktin var sonra bütün şifrelerini versende geç kalmış olacaksın dedim.. vermicem dedi.. bende tamam en azından bi karar verdin teşekkür ederim allah yolunu açık etsin dedim.. oda ey gidi anzer sultan sen benim gibi temizini bulamazsın dedi.. :53:
pişkinliğin, kendini beğenmişliğin bu kadarı yani pes dedim.. ama geri dönmedim daha ondan sonra..

Son düzenleme:
Back
X