- Konu Sahibi _Semiramis_
- #15.681
hiç anlamadım ha el zannettim![]()
biraz abuk sabuk cektim de ondan tuhaf cıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç anlamadım ha el zannettim![]()
ay nolcak kız ben hıc takmam boyle seylrı walla.hem esıtlenır orası merak etmeya ben bide tatile gitcem ozamanda kalmaz dimi bu amele yanıgımtaktım kafayı he fena halde
![]()
kızlarrrr bugun fal baktırdımmmm falımda gelinliklerle çıktımmm resmen gösterdi gördümmm kabarıktı cooooook zaten o bakan kadınla 7 senedir tanışıyoruz kızıyla arkadasım ve bunca zaman ne dediyse hep çıktı bugunde dedi ki fatihle seneye düğün olacak gibi duruyo dedii inşallah yaaa umut iştee![]()
kız bana da baksın komşuuuunkızlarrrr bugun fal baktırdımmmm falımda gelinliklerle çıktımmm resmen gösterdi gördümmm kabarıktı cooooook zaten o bakan kadınla 7 senedir tanışıyoruz kızıyla arkadasım ve bunca zaman ne dediyse hep çıktı bugunde dedi ki fatihle seneye düğün olacak gibi duruyo dedii inşallah yaaa umut iştee![]()
burda olsan götürürdüm senı canım cekinilecek insan değillerrkız bana da baksın komşuuuun![]()
evet hayırlısı tabiki herseyden öncefala inanma falsız kalma
hayırlısıyla gelsin o günler
aceleye gerek yok
Selam kizlar nasilsiniz
selam canım hoşgeldin izlemek için film arıyorum
sen nasılsın
canım bulsam bende çok film izledim izlediğim şeyler bulmak istiyorum.Selammm kızlaaarr
Bende geldimm:)
sedulu hangi filmi izlicen banada bi film önerin yahu :)
şeytanın avukatı filmi repliklerini ezberlicem o dereceSeytanin avukati filmi ve love me if you dare filmlerini tavsiye ederim
Selammm kızlaaarr
Bende geldimm:)
sedulu hangi filmi izlicen banada bi film önerin yahu :)
hahahh öyle bi konu vardı diye hatırlıyorumm hatta bi süre bu topikte takılmştı sonra ayrılınca senın yazdıgına benzer bi konu açmıştı araştırırsan bulursun belki canım![]()
Canım valla her telden izlerim ama korku gerilim en başta gelir:)hangi tarz film izliyorsun canım ona göre bişiler söylerim