Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlarrrr bugun fal baktırdımmmm falımda gelinliklerle çıktımmm resmen gösterdi gördümmm kabarıktı cooooook zaten o bakan kadınla 7 senedir tanışıyoruz kızıyla arkadasım ve bunca zaman ne dediyse hep çıktı bugunde dedi ki fatihle seneye düğün olacak gibi duruyo dedii inşallah yaaa umut iştee :31:

kızlarrrr bugun fal baktırdımmmm falımda gelinliklerle çıktımmm resmen gösterdi gördümmm kabarıktı cooooook zaten o bakan kadınla 7 senedir tanışıyoruz kızıyla arkadasım ve bunca zaman ne dediyse hep çıktı bugunde dedi ki fatihle seneye düğün olacak gibi duruyo dedii inşallah yaaa umut iştee :31:

fala inanma falsız kalma
hayırlısıyla gelsin o günler
aceleye gerek yok

kız bana da baksın komşuuuun:1:

beni yine film gecesi bekler
aşk yanımda yok
yarın aşk'la bol bol hasret gidericem :16:

Selammm kızlaaarr:3:
Bende geldimm:)
sedulu hangi filmi izlicen banada bi film önerin yahu :)
canım bulsam bende çok film izledim izlediğim şeyler bulmak istiyorum.
Seytanin avukati filmi ve love me if you dare filmlerini tavsiye ederim
şeytanın avukatı filmi repliklerini ezberlicem o derece :1: geçen yine keanu reeves serisi yaptım da :1:

Back
X