Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar naber ya ben çok özledim sevdicekimi ayrı şehirlerde olmanın en kötü yanıda bu:50:
başbaşa iftar açmayı karşılıklı sohbet edip yemek yemeği ne çok isterdim halbuki:50:

iyiyim canım sen nasılsın..?
bende çok özledim ya.. o iftar olayınıda bende çok isterdim.. bayramdan sonra görüşebilicez biz ancak.. sizin kaç saat vardı aranızda canım?

iyiyim canım sen nasılsın..?
bende çok özledim ya.. o iftar olayınıda bende çok isterdim.. bayramdan sonra görüşebilicez biz ancak.. sizin kaç saat vardı aranızda canım?

bende iyiyim tatlım 2.5 saat var fakat artık çalışmaya başladı biliyosun o sebeple rahat değiliz eskisi kadar
gelse bile pazar günü gelebilir ondada ailem müsade etmez akşam vakti olduğu için beraber iftar yapmaya:50:

bende iyiyim tatlım 2.5 saat var fakat artık çalışmaya başladı biliyosun o sebeple rahat değiliz eskisi kadar
gelse bile pazar günü gelebilir ondada ailem müsade etmez akşam vakti olduğu için beraber iftar yapmaya:50:

siz ne zaman düşünüyosunuz canım söz falan??
anladım canım benimki gelim ramazanda dedi ama ben oruçluyken bütün gün gezemem onunla.. tutmayalım dedi olmaz dedim önemli benim için.. ama çok isterdim ya aynı şehirde olsak ne güzel olurdu iftar sıradan bişey olurdu bizim için.. :31:

Benim son zamanlardaki tavırlarım..( aşırı dır dır ve şiddet:26:)
Ve en önemlisi de 4 senelik sevgilimle bi birliktelik yaşamış olmam....
Bunu kabullenemiyor...
Hala iletişim halindeyiz ama bizden bi cacık olmaz...

Ve bu gece ki konuşma tartışmasız kavgasız bitti yattı uyumaya...

siddet derken bildigmiz siddet uygulmadin demi:)

ya zamanla kabullenbilir ama bilemiyorum ne kadar saglikli olur ilerde yok öyle yok böyle demeyecegi..

bu erkekler dürsütlük ister ama hazmedemiyorlar o zaman neden istiyorlar..

eger bir adim bir ilerleme olmayacaksa sen yine hayatina bak..

siz ne zaman düşünüyosunuz canım söz falan??
anladım canım benimki gelim ramazanda dedi ama ben oruçluyken bütün gün gezemem onunla.. tutmayalım dedi olmaz dedim önemli benim için.. ama çok isterdim ya aynı şehirde olsak ne güzel olurdu iftar sıradan bişey olurdu bizim için.. :31:

aynen canım benim içinde önemli oruç ama benim sorunum akşam dışarıya çıkamamam ailem müsade etmiyor malesef
canım işe yeni girdi iyice bi öğrensin işini okulunu tamamlasın birikimini yapsın ancak öyle olur bizim söz-nişan olayı:31:

aynen canım benim içinde önemli oruç ama benim sorunum akşam dışarıya çıkamamam ailem müsade etmiyor malesef
canım işe yeni girdi iyice bi öğrensin işini okulunu tamamlasın birikimini yapsın ancak öyle olur bizim söz-nişan olayı:31:

hımm anladım canım.. benim akşam çıkmam sorun değil ama sevgilim gelince 3-4 gün kalıyo burda, hergün erkenden çıkıp akşamda geç gelince babam başlıyo annemi delirtmeye o zor oluyo :50:

siddet derken bildigmiz siddet uygulmadin demi:)

ya zamanla kabullenbilir ama bilemiyorum ne kadar saglikli olur ilerde yok öyle yok böyle demeyecegi..

bu erkekler dürsütlük ister ama hazmedemiyorlar o zaman neden istiyorlar..

eger bir adim bir ilerleme olmayacaksa sen yine hayatina bak..

Şiddet derken, tabiki elime bi sopa alıp evire çevire dövmüyorum :)
Ama elime ne gelirse atıyorum ona eşya telefon ne geçerse elime...
Çok sinirlendiğimde ona vuruyorum... o anda nasıl denk gelirse işte bi kaç tekme attığım oldu : :53:o sinirle tırnaklarımı etine geçirdiğim oldu işte vurduğum oldu..Allahı var yukarda beni sadece engellemeye çalıştı o tavırlarıma karşı vurmadı hiç bana. Ama bu noktaya gelmeme sebep olan oydu.Onaylamıyorum yaptığımı.Şimdi ne kadar o tavı bıraktım desemde inanmıyor tabi.

Son düzenleme:
hımm anladım canım.. benim akşam çıkmam sorun değil ama sevgilim gelince 3-4 gün kalıyo burda, hergün erkenden çıkıp akşamda geç gelince babam başlıyo annemi delirtmeye o zor oluyo :50:
ne güzel seninki kalıyomuş canım benimki geri dönüyo mecburen
onunla doyasıya en az 2-3 gün geçirmeyi çok isterdim:31:
uzakta olmak zor valla ya bizde uzun zamandır gorusemiyoruz Allahın izniyle 3 haftaya kdr gorusucez insallah:16:

ne güzel bizde çok özledik görüşmek istiyoruz ama ne bi tarih yok işe başladığı için daha bi zor artık görüşmelerimiz

Back
X