Uzun süreli yalnızlıklar...

Manolyam05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
40
107
8
Merhaba hanımlar forumda yeniyim biraz dertleşmek istedim yaklaşık 5 yıl önce uzun süreli ilişkimin bitmesinden sonra hayatıma kısa demetlerimeler dışında somut olarak kimseyi almadım. Eski ilişkimde son derece yıpranmıştım evlilik ayrıldığım öncesinde uzun süreli manevi şiddete maruz kaldığım bir ilişkiydi. Hala erkeklere güven duyamıyorum 30 lu yaşların başındayım artık hayatımda ciddi biri olsun ve seveyim sevileyim istiyorum sizce özgüven problemimi ve erkeklere olan güvenimi nasıl kazanırım yeniden. Bu arada işve cilve hiç bilmem bie erkeğe duygularımı sezdirmekten o kadar utanırım ki üstüne güvensizlikte eklenince iyice yalnız kaldım tek arkadaşım dahi yok bu arada küçük bir çevrede yaşıyorum...

Psikolojik destek almadan her hangi bir ilişkiye başlama.
Psikolojin düzelmeye başlayınca neyi ne zaman ne şekilde yapacağını bilebileceksin. Şu an sağlıklı düşünmüyorsun çünkü. O yüzden yeni bir ilişki seni daha da yıpratır.

Bende uzun sureli iliskimi yaklasik 7-8 yil once bitirmistim. Guvenim cok sarsilmisti ve bu sure boyunca tanistigim insanlarla bir iki gorusmeden oteye gidemedim.
Ama bu yil hayatima birisi girdi ve cok sukur iliskimiz cok guzel ilerliyor.
Bende cok sessiz sakin utangac biriyim ilgimi belli edemem. Ama kismet iste dogru zaman geldigi zaman sanirim hersey bir sekilde yolunu bulup oluyor.

Back
X