Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Ne kadar süre sonra iyileşmeye, bu durumdan kurtulmaya başlamıştınız?

Ne kadar süre sonra iyileşmeye, bu durumdan kurtulmaya başlamıştınız?
bir kaç ay içinde toparlamıştım kendimi.bu sürede de hiç düşünmemek için çaba sarfettim. aklıma geldikçe film izliyordum, arkadaşlarımla görüşüyordum.çünkü insan üzüntülü hissetmeye de alışıyor zamanla hiç bie şeyden keyif alamıyorsun ve depresif depresif takılıyorsun.bunh yapmamak için ne zaman üzülsem hemen düşüncemi dağıtacak bir seylere yöneliyordum.

Aynı yollardan geçmişiz şu an benim de öyle ya cildim vücudum dengem her şeyim bozuldu 5 kilo verdim stresten. Enerjim Halim yok. İnşallah ileride siz gibi düşünebilirim
düşünürsün tabii hiç bir şeyin acısı üst noktada kalmaz zamanla azalır. kafanı dağıtacak şeylere yönel.

düşünürsün tabii hiç bir şeyin acısı üst noktada kalmaz zamanla azalır. kafanı dağıtacak şeylere yönel.
Tam tersiyim ben hala daha mesajları okuyorum fotoğraflara bakıyorum çevrimiçiliğe falan nasıl bu hale geldik diye sorguluyorum. Sen o zaman mantığında bitirmişsin onu başka şeylere odaklanmaya çalıştığına göre. Ben hala kafada da bitiremediğim için kendi kendimin içimi soğutmak istemiyorum

Cok evet.. 13 yaşında baslamıstık cocukluk askıydı ama karşı tarafn aşkı bitti ve biz de bittik..
O kadar uzun süre konusursanuz tabi sikilirsiniz biter.13 yaş ney yaaaa Allah aşkına o yaşta askmi olurmuş.benim 12 yaşında şu an kızım var daha anne kuzusu yavrum daha gözümün önünden ayrılmaz bebek versem oynayacak.hem dersten ne ara fırsat bulup yaşadım i aşkı.
Şu an bile çok ama cookkkkkkk küçüksün gençsin ne aşkı ve ne bu dünya yikilmista altında kalmışsın.erkek herzaman bulunur elini sallasam ellisi bu bitmisliktem vazgeçin yaş kendinize güvenin.
Daha yolun basindasin hayatına baştan basla 22 yaş en güzel hayata başlama yas. Soruna gelecek olursak
Adını bile hatırlamazsin.
Hatta hayata bir daha gelsen asla onla olmam derdin

mantığımda bitirmek tabi ki zaman aldı ama o aşamaya geçebilmek icin mesajdi vs onla alakali seylerden kurtulmak lazım.yoksa zamanla saplanti haline gelir.illa karsilik olmasına gerek yok kendi kafanın icinde bi umuda sarılır durursun. ben aklıma geldiği zaman üstüne gitmektense hemen baska seylere odaklanmaya çalışırdım.bana o dönem film izlemek çok iyi geliyordu, ne zaman kendimi mutsuz hissetsem açıp keyifli bir seyler izliyordum mesela demek istedigim bu.

Bir şeyler de izlesem hep meşgul de olsam duraksadığım en ufak anda istemsızce aklıma gelıyor. Sonra başlıyorum yine onunla hayallere. Bakalım zamanla değişecektir umarım.. şu an için sağlıklı düşünemiyorum

Ah canım öyle bi aklına gelmeyecek ki aradan sadede bir yada iki ay geçmesini bekle ama onu düşünme başka insanlarla takıl sonr o sana mesajlar aramalarla dönecek ama asla istemeyeceksin çünkü insanlar sözler unutur ama kendine yaşatılanları asla unutmaz

Arkadaşım 7 yıllık sevgililiğini bitirdi. 2 yıl geçti üzerinden. Bayramdan sonra düğünü var. Şimdi daha çok aklı başında. Eski ilişkisinde yaptığı hataları yapmıyor. kendini ezdirmiyor, üzülmesine izin vermiyor. Daha sağlam basıyor ayakları.

Maşallah ben güzel. Biz de böyle olabileceksek şu an çekilenler feda olsun

Gerçekci olmak gerekirse senin elinde her şey unutmak yeniden aşık olmak.Kendimden örnek verecek olursam erkeklere bir daha asla güvenmem derken gayet güvenip aşık olarak evlendim. Dedikleri doğru ama seninde çabalaman lazım öyle aman kapıları kapatayım erkekler ölsün modunda olmaman lazım sende istersen her şey oluyor.

22 yaşındasın 9 yıllık ilişkin bitmiş şaka mı ?
13-14 yaş çocuk..
Hayat şimdi başlıyor esaretten kurtulmuşsun haberin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…