Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.

Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.

Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.

Son düzenleme:
inandırıcı gelsin,aklıma bile gelmiyor!

Ben uzun yıllar süren ilişkimi bitirdim 2 sene önce Asla birdaha aşık olmam derken aşık oldum suan bitsede ilişkim tekrar aşık olunabiliyormuş

9 yil da cokmus be. ama zaten bir yere varacagi yokmus anlasilan.
benim hic o kadar uzun suren iliskim olmadi ama, cok sevdigim biriyle yasadigim en uzun suren iliskim bundan 2 sene once bitti. su an cok daha mutluyum :)

Simdi boyle hiss ediyorsun.ZAmanla her sey unutulur.aklina bile gelmez.Inssallahda cok mutlu olursun

9 yil da cokmus be. ama zaten bir yere varacagi yokmus anlasilan.
benim hic o kadar uzun suren iliskim olmadi ama, cok sevdigim biriyle yasadigim en uzun suren iliskim bundan 2 sene once bitti. su an cok daha mutluyum :)

Cok evet.. 13 yaşında baslamıstık cocukluk askıydı ama karşı tarafn aşkı bitti ve biz de bittik..

Ne kadar sürede unuttunuz peki? Ya da ne kadar süre sonra birisini sevebildiniz tekrar
süre tutmadım, kısa yalancı ayrılıklarda asla unutamam deyip dönerdim.iş kafada bitiyor.O yokken de güneş doğuyor, hayat devam ediyor, bunu keşfettiğiniz gün kalbiniz onun için atmıyor artık.Bu keşfiniz 2 gün de sürebilir 2 sene de, iş sizde bitiyor.O zamanlar bana gün gelecek iyi ki ayrıldım diyeceksin diyenlere ateş püskürürdüm.Ama gerçekten iyi ki diyorum, aklıma bile gelmiyor.

Cok evet.. 13 yaşında baslamıstık cocukluk askıydı ama karşı tarafn aşkı bitti ve biz de bittik..
uzulmeyin lutfen. bir sey olacagi varsa bunca yil icinde olurdu. belki sizde de aliskanlik haline gelmistir artik zaten, kolay mi, 9 yildan bahsediyoruz. ama cok gencsiniz daha. sizi cok daha mutlu edecek birileri olacaktir. :)

İyi ki bitmiş ve eşimle tanışıp evlenmişim:)

Ciddi misiniz? Siz ayrıldığınızda seviyor muydunuz hala?

Evet görüyorum, ölmüyor kimse bunun bilincindeyim. Sadece seviyorum hala o zorluyor cok.
Siz suan peki birisi var mi hayatınızda? Size onu unutturan birisi mi oldu yani

Insallah zaman iyi gelir.. yeniden sevilip sevilmemekten korkmuyorum aslında sadece cevrem beni kandırıyor mu diye emin olmak istiyorum. Onlarin sözüne olan inancım için
Hayir kandirmiyorlar.Zaten insanin dogasinda vardir unutmak.hayat devam ediyor.

Evet canım daha yoğun hislerle aşık oldum tekrar aşık oluyor insan umutsuz bakmamak lazım Şuan hiç olmayacak gibi gelir ama olur canım inan

Sanki bana bu acı gecmeyecekmis gibi geliyor. Suan baska birisi olup olmycak diye bi korku icinde degilim zaten, kandırıyorlar mı beni diye merak ediyorum

uzulmeyin lutfen. bir sey olacagi varsa bunca yil icinde olurdu. belki sizde de aliskanlik haline gelmistir artik zaten, kolay mi, 9 yildan bahsediyoruz. ama cok gencsiniz daha. sizi cok daha mutlu edecek birileri olacaktir. :)

Insallah bu 9 yıl icin hos bir anıydı diye bakacagım dönemler gelir benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…