Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Valla öyle gibi duruyorum ama umarım bu şekilde devam eder..

Ne düşünüyosun peki bi şans vericekmisin ilişkinize?

7 yıllık olsıkımı bıtırmıstım sımdı cok cok cok mutluyum

Uzun ilişkimi bitirmiştim geri döndü tekrar sans verdim yine olmadı bitirdim.zaten uzundu biraz da kendi ellerimle uzattım yeni bir hayata başlamak yerine eskiye dönüp durmamak lazım.yaklasık 9 10 yılım böyle aptal gecti benim.şimdi mutluyum huzur neymiş yeni yeni anladıö

Valla öyle gibi duruyorum ama umarım bu şekilde devam eder..

Ne düşünüyosun peki bi şans vericekmisin ilişkinize?

Bilmiyorum. Açıkçası tam acaba bi sans versem mi derken yine mahvediyor her seyi.. suan sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum iste.

3 yil bitti hala kimseyi sevemedim..onu unuttum ama bir başkasıyla başlayamadım:/

Unutmus olman bile cok güzel :) eminim dogru zamanda dogru kisiyle güzel duygular yasayacaksn. :)

5 yıllık ilişkinin bitiminde öldüm sanıyordum :)
Sonra eşimle tanıştım. Allahım ne büyüksün iyi ki ayrılmışız diye şükrediyorum :) ve çok mutluyum..

Masallah. Allah daim etsin :)

Nasıl geri döndü Cansu

Uygun zamanı bekliyormus, cok onceden pisman olmus. Kendince sacma sapan bi dusunceye girip benim icin daha iyi olacagina karar vermis bilmem ne..
Bana bi güven hissettirmiyor ne yazıkki suan.

7 yıllık olsıkımı bıtırmıstım sımdı cok cok cok mutluyum
Masallah :)

Iste ben de acaba sans verirsem aptallik mi edicem bilmiyorum. Her geçen gün yeni bir hayal kırıklığı..

4 yıllık uzatmaları oynayan bi ilişkim vardı. Ayrıldığımda içimden bişi kopuyo gibi gelmişti. Şuan baktığımda bi hastalıktan kurtulmuşum gibi geliyo. Aklıma geldiğindede tek pişmanlığım daha önce bitirmemem oluyo. Mutsuzsan ayrıl, şuan sana zor gelen şey alışkanlıklar. Ama ona nasıl alıştıysan onsuz olmayada alışacaksın keşke daha önceden bitseydi diyeceksin..

Acaba bunu görür müsün bütün mesajları sabırla tek tek okudum ve seni çok merak ettim naptın acaba?

2 kere 3 er senelik ilşkimi bitiridm şimdi evliyim ve iyiki bitirmişim diyorum çünkü eşim mükemmel biridir. Ötekiler bildiğin manyakmış. Yaşın ilerleyince anlayacaksın sende.

Her şeyin ilacı zaman.. öylede güzel unutlyo ki umitsiz olmamak gerek benim uzun ikiskimde oldu hiç ayrılamam unutamam dediğim kısa ikiskimde oldu hiç istediğim gibi birini bulamayacigim unutamayacagim dusunceside çok oldu ama hangi ilişkim bittiyse Allah daha iyisini karşıma cikardii suan hayatımda biri yok evet ilişkilerim bitti ama git gide daha iyi insanlarla daha değer veren insanlarla oldum bitmesinin başka sebepleri vardı karşımızdaki iyi olsada bazen sartlarr el vermiyor. Yani meraketme gelenler gidenleri unutturyo ama tek çare zaman. Zamansiz olursa daha unutmadan iste o zaman gelen gideni arattır tecrübeyle sabit

Ta 2022den merak ediyorum ben de devam etmedilerse çoktan unutmuştur zaten, barıştıysa da evlenmişlerdir diye düşünüyorum keşke görüp cevap yazsa

Ben ben ben. Hayatımda aldığım en doğru kararlardandı 4.5 yıllık ilişkimi bitirmek yanlış hatırlamıyorsam 23 yaşındaydım. Ondan sonra çok başarılı oldum,çok güzelleştim,akıllandım. Başkasına aşık oldum sevdim sevildim. Aslında ben güzelmisim dedim şimdi kapımda köpek olsa dönüpte hoş demem

2 yıllık ilişkim bittiğinde çok kötüydüm, oysa ki sonu olmayan ve bitmesi gereken bir ilişkiydi…İlk birkaç ay çok zorlu geçti, bir süre iyileşmek için kendime zaman vermeye karar verdim…1 yıl sonra karşıma bir başkası çıktı, iyi ki o gün o ilişkim bitmiş dedim :)))

2 yıllık bi ilişkim vardı 1 yılda unuttum ama canım çıkmıştı ama illa unutuluyor bu süreyi kısaltmak senin elinde stalkı bırak ulaşma sakın bakma resimleri sil aklına gelse de iradeni kontrol et adama bakma. Gez dolaş yürüyüş yap kolay değil ama birgün unutacaksın süresi ise senin elinde

İnan canım inan. Sonra karşına birisi çıkıyo o kadar üzülüp ağladığına kendine kızıyosun.

aklıma bile gelmiyoru geçtim, şu an görsem gayet arkadaşça halini hatrını sorarım.o kadar normal benim için.ki ayrıldığımız zaman vücudumda yaralar çıkmıştı,aylarca toparlayamamıştım kendimi.şimdi düşününce sadece gülüyorum ve ne kadar yoğun duygular yaşadığıma şaşırıyorum. bir kere yaşin çok genç.daha neler yaşayacaksın kim bilir. sadece şunu hatırlat kendine, bu yaşa kolay gelmedin, bu hayata da kimsenin lütfedeceği kadar sevgiye muhtaç olmak için gelmedin. seni her şeyinle seven insan gerçekten bırakmıyor.bırakıyorsa da bir şeyler eksik demektir. eksiklikleri olan bir şeye senin de başkasının da zaman ayırmanıza gerek yok.

Aynı yollardan geçmişiz şu an benim de öyle ya cildim vücudum dengem her şeyim bozuldu 5 kilo verdim stresten. Enerjim Halim yok. İnşallah ileride siz gibi düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…