- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Valla öyle gibi duruyorum ama umarım bu şekilde devam eder..Çok güzel olacak gibi durmuyor hiç. Neyse.
Sen de cok güzel atlatiyorsun takio ettigim kadarıyla. Kesinlikle arabesklestirmek gerekmiyor. Ama tabi aglamak geldiginde de sıkmamak lazm. Aglamayı da abartmamak lazım. Ben biyerden sonra uzun uzun aglayamamaya bile baslamıstım. Üzülüyordm ama aglayamıyodum.
Eglenceli seylere yönelmek en iyisi kesinlikle. Çünkü zaten zamanla azalacak bu acı. En azındano zamani gulerek gecirmek daha iyi
7 yıllık olsıkımı bıtırmıstım sımdı cok cok cok mutluyumMerhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce 9 yıllık iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.
Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.
Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.
Valla öyle gibi duruyorum ama umarım bu şekilde devam eder..
Ne düşünüyosun peki bi şans vericekmisin ilişkinize?
3 yil bitti hala kimseyi sevemedim..onu unuttum ama bir başkasıyla başlayamadım:/
5 yıllık ilişkinin bitiminde öldüm sanıyordum :)
Sonra eşimle tanıştım. Allahım ne büyüksün iyi ki ayrılmışız diye şükrediyorum :) ve çok mutluyum..
Nasıl geri döndü Cansu
Masallah :)7 yıllık olsıkımı bıtırmıstım sımdı cok cok cok mutluyum
Uzun ilişkimi bitirmiştim geri döndü tekrar sans verdim yine olmadı bitirdim.zaten uzundu biraz da kendi ellerimle uzattım yeni bir hayata başlamak yerine eskiye dönüp durmamak lazım.yaklasık 9 10 yılım böyle aptal gecti benim.şimdi mutluyum huzur neymiş yeni yeni anladıö
Acaba bunu görür müsün bütün mesajları sabırla tek tek okudum ve seni çok merak ettim naptın acaba?Bilmiyorum. Açıkçası tam acaba bi sans versem mi derken yine mahvediyor her seyi.. suan sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum iste.
Unutmus olman bile cok güzel :) eminim dogru zamanda dogru kisiyle güzel duygular yasayacaksn. :)
Masallah. Allah daim etsin :)
Uygun zamanı bekliyormus, cok onceden pisman olmus. Kendince sacma sapan bi dusunceye girip benim icin daha iyi olacagina karar vermis bilmem ne..
Bana bi güven hissettirmiyor ne yazıkki suan.
Masallah :)
Iste ben de acaba sans verirsem aptallik mi edicem bilmiyorum. Her geçen gün yeni bir hayal kırıklığı..
2 kere 3 er senelik ilşkimi bitiridm şimdi evliyim ve iyiki bitirmişim diyorum çünkü eşim mükemmel biridir. Ötekiler bildiğin manyakmış. Yaşın ilerleyince anlayacaksın sende.Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.
Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.
Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.
Her şeyin ilacı zaman.. öylede güzel unutlyo ki umitsiz olmamak gerek benim uzun ikiskimde oldu hiç ayrılamam unutamam dediğim kısa ikiskimde oldu hiç istediğim gibi birini bulamayacigim unutamayacagim dusunceside çok oldu ama hangi ilişkim bittiyse Allah daha iyisini karşıma cikardii suan hayatımda biri yok evet ilişkilerim bitti ama git gide daha iyi insanlarla daha değer veren insanlarla oldum bitmesinin başka sebepleri vardı karşımızdaki iyi olsada bazen sartlarr el vermiyor. Yani meraketme gelenler gidenleri unutturyo ama tek çare zaman. Zamansiz olursa daha unutmadan iste o zaman gelen gideni arattır tecrübeyle sabitMerhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.
ilerde 13 yas kafamla verdigim karari iyi ki evlilige tasimamisim diyeceksinCok evet.. 13 yaşında baslamıstık cocukluk askıydı ama karşı tarafn aşkı bitti ve biz de bittik..
İnan canım inan. Sonra karşına birisi çıkıyo o kadar üzülüp ağladığına kendine kızıyosun.Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.
aklıma bile gelmiyoru geçtim, şu an görsem gayet arkadaşça halini hatrını sorarım.o kadar normal benim için.ki ayrıldığımız zaman vücudumda yaralar çıkmıştı,aylarca toparlayamamıştım kendimi.şimdi düşününce sadece gülüyorum ve ne kadar yoğun duygular yaşadığıma şaşırıyorum. bir kere yaşin çok genç.daha neler yaşayacaksın kim bilir. sadece şunu hatırlat kendine, bu yaşa kolay gelmedin, bu hayata da kimsenin lütfedeceği kadar sevgiye muhtaç olmak için gelmedin. seni her şeyinle seven insan gerçekten bırakmıyor.bırakıyorsa da bir şeyler eksik demektir. eksiklikleri olan bir şeye senin de başkasının da zaman ayırmanıza gerek yok.Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.
Aynı yollardan geçmişiz şu an benim de öyle ya cildim vücudum dengem her şeyim bozuldu 5 kilo verdim stresten. Enerjim Halim yok. İnşallah ileride siz gibi düşünebilirimaklıma bile gelmiyoru geçtim, şu an görsem gayet arkadaşça halini hatrını sorarım.o kadar normal benim için.ki ayrıldığımız zaman vücudumda yaralar çıkmıştı,aylarca toparlayamamıştım kendimi.şimdi düşününce sadece gülüyorum ve ne kadar yoğun duygular yaşadığıma şaşırıyorum. bir kere yaşin çok genç.daha neler yaşayacaksın kim bilir. sadece şunu hatırlat kendine, bu yaşa kolay gelmedin, bu hayata da kimsenin lütfedeceği kadar sevgiye muhtaç olmak için gelmedin. seni her şeyinle seven insan gerçekten bırakmıyor.bırakıyorsa da bir şeyler eksik demektir. eksiklikleri olan bir şeye senin de başkasının da zaman ayırmanıza gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?