- Konu Sahibi sirinler12
-
Tecrübesine bağlı.
1 senede tecrübe sahibi olabileceğini sanmıyorum.
Riske etmesin eğer çok zorunlu değilse..
Cicikızlar yazınızı sonradan okumuşum.
Belki de yaşlandığım içindir.
Şık bulamadım ama neyse..
Sevimliliğinize veriyorum...
aa hoşunuza gitmediyse özür dilerim ben genelde cici kızlar şirinler filan diye konuşurum ondan.
kızlar uzun yol tecrübeniz var mı ? bir bayan uzun yolda araç kullanabilir mi?arkadaşım istanbuldan izmire araç kullanmayı düşünüyor. zorlanır mı nasıl olur ? yaşı daha 21 1 senedir araç kullanıyor.ne dersiniz ? şimdiden teşekkürler cici kızlar
kızlar uzun yol tecrübeniz var mı ? bir bayan uzun yolda araç kullanabilir mi?arkadaşım istanbuldan izmire araç kullanmayı düşünüyor. zorlanır mı nasıl olur ? yaşı daha 21 1 senedir araç kullanıyor.ne dersiniz ? şimdiden teşekkürler cici kızlar
akşam geç vakte kalmasın yollar ağır vasıtaya açılınca yavaşlamak zorunda kalır ve sıkışma olabilir.eğer yolu iyi bilmiyorsa takılsın bir otobüs firmasının peşine.3-4 saatte bir yarım saat dinlenmesi gerekiyor bunu da unutmasın.
uzun yolda daha rahat araba kullanabilir ...dur kalk olayı yok zaten 1 yıldırda aktif olarak araba kullanıyorsa bence kullanabılır ki cokta uzak sayılmaz bana göre izmir
ben de o yaşlarda uzun yolda kullanmıştım.babam vardı yanımda.kendisi çok güvenir bana.hatta arkaya geçip simit yiyip gazel atmıştı.istanbul dan samsuna gitmiştik.evlendikten sonra da,daha gencim yine,denizliden dönerken eşim sen kullan yoruldum demişti ve uyuklamıştı hatta.ikisi de o kadar güvenir herkes beğenir.bunlar 10 sene önce olmuştu.çok fazla tecrübem yoktu ama kendime nazar değdirmeyeyim ama maşallahım var.
eğer eşim ve babam bende o beceriyi dikkati görmeselerdi hayatta vermezlerdi.hala daha babama araba lazım desem peki der sorgusuz. bence arkadaşının nasıl araba kullandığına ve yolu iyi bilmesine bağlı.izmir yolu zor bir yol.nerede nelerle karşılaşabileceğini iyi bilmeli.aklına esen yerde sollama yapmamalı.ve hız limitini asla aşmamalı.en müsait yolda bile 90 a sabitlemeli.ne demişler sürat felakettir.Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?