Aklınıza gelen şeyin cümlelere dökülmüş halini görmek istediniz sanırımamaci ne bu çocuğun
bilmiyor um valla ne düşüneceğimi açıkçasıAklınıza gelen şeyin cümlelere dökülmüş halini görmek istediniz sanırım
cep telefonu nu verdi kurumu zaten biliyorumKurumun numarasını vermiş ne var bunda? Kendince yardımcı olmak istemiş olabilir. Siz neden hemen işkillendiniz ki?
Diyelim ki sizinle flört etti, gözü var sizde, evlenmek istiyor. Biri sizinle flört edince "ayyyy bilseniz başıma neler geldiii" mi dersiniz? Ben bu garipseme durumunu anlayamadım. İlk kez mi biri sizinle flört ediyor?cep telefonu nu verdi kurumu zaten biliyorum
hayır 3 kez geldi basima ama evlilik düşünmüyorum sikinti ordaDiyelim ki sizinle flört etti, gözü var sizde, evlenmek istiyor. Biri sizinle flört edince "ayyyy bilseniz başıma neler geldiii" mi dersiniz? Ben bu garipseme durumunu anlayamadım. İlk kez mi biri sizinle flört ediyor?
Her flört eden soluğu nikah dairesinde almaz. Daha çok sosyallesmelisiniz.hayır 3 kez geldi basima ama evlilik düşünmüyorum sikinti orda
Bir de flört başa gelen bir şey değildir. Yaşamın, sosyallesmenin doğal bir sunucudur. Yadırgamayın. Siz de flört edin birileriyle.hayır 3 kez geldi basima ama evlilik düşünmüyorum sikinti orda
aile görünce yaninda farklı cinsiyet delirirse napcan edemiyorsun flört cnm hayırlısıBir de flört başa gelen bir şey değildir. Yaşamın, sosyallesmenin doğal bir sunucudur. Yadırgamayın. Siz de flört edin birileriyle.
Hepimiz o yollardan geçtik ve çokça flörtleştik. Belki de biz yolluyduk.aile görünce yaninda farklı cinsiyet delirirse napcan edemiyorsun flört cnm hayırlısı
Hepimiz o yollardan geçtik ve çokça flörtleştik. Belki de biz yolluyduk.Aynen, hıyırlısı cnm.
Öldürdün beni ahahahaHepimiz o yollardan geçtik ve çokça flörtleştik. Belki de biz yolluyduk.Aynen, hıyırlısı cnm.
Öf o zaman sıkıntı yaaaa. Yapıstıramadın mı tokatı kız?hayır 3 kez geldi basima ama evlilik düşünmüyorum sikinti orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?