uzun zaman sonra başima gelen şey

bugun yazdım numaram bu kaydedebilirsin dedim gün aydın hemen kaydediyorum kolay gelsin yazmış:)

konuyu ilk başta öyle bir yazmışsın ki gerçekten kötü bişey gibi lanse etmişsin.
ardından şu mesajı görünce senin bu duruma heyecanlandığını anlamış olduk. kız öyle desene o zaman heyecan yaptım falan deseydin keşke konuyu açarken bize, ilk mesajında o yüzden millet biraz şey tepki vermiş.

bu sıkıntılı bir durum değil flörtleş, konuş bakalım biraz nolacak :)

Eee artık numaralarda kaydedildigine göre gelsin whatsaap durumları minik dokunuslar, göndermeler asklı meskli sözler, süslenip püslenip cekilen fotoğraflar, selfieler… kalbi delip gecmeler… hadi hadi

Aynı otobüste karsılastığınız kisiydi. Sonrasında da haber alamamıstınız yanlış hatırlamıyorsam.
Iletisim kurmak icin numarasını da vermis. Bence hoşlanıyorsanız mesaj atmalısınız. Bir erkek durduk yere iletisim kurmak istemez zaten

Ne olabilir sizce ? Diyelim ki sadece öylesine verdi sizin için ne değişir ? Ya da diyelim ki sizden hoşlandı bu defa sizin için ne ifade eder ? İstemiyorsanız yazmazsınız.Kimseyle uzun zamandır flört falan etmediniz heralde buna bile heyecanlanıp konu açmaya enerji harcamışsınız

aynen öyle

Valla yardım da etmek istemiş olabilir flörtte etmek istemiş olabilir

Ay çok heyecanlı zamanlar bunlar ben güzel şeyler olacak aranızda diye hissettim ya hayırlısı

Engelli memur ne demektir.İnsanlari böyle mi niteliyorsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…