- 25 Temmuz 2013
- 13.370
- 54.591
- 798
Adam nerden bilsin evlenmek istemediğini. Alnında yazmıyor sonuçta. Öyle hemen tokat atılmaz yazıktır.Öf o zaman sıkıntı yaaaa. Yapıstıramadın mı tokatı kız?
İstememiş, keşke istemekle kalsaymış daha beterini yapmış kendininkini vermiş.Aman tanrım telefonunu mu istedi terbiyesiz adam. Bu ne cüret... Hemen savcılığa şikayet et.
Olsun ağıznan söylemeyle anlamazdı belki adam. Tokat garanti sonuçta.Adam nerden bilsin evlenmek istemediğini. Alnında yazmıyor sonuçta. Öyle hemen tokat atılmaz yazıktır.
Telefonunu verdiği zaman söylemesi lazımdı ben evlenmek istemiyorum diye, adam ısrar ederse tokat basmalıydı.
ben bunu bekarken neden düşünemedimm.3 5 tokat da ben basardım tühhAdam nerden bilsin evlenmek istemediğini. Alnında yazmıyor sonuçta. Öyle hemen tokat atılmaz yazıktır.
Telefonunu verdiği zaman söylemesi lazımdı ben evlenmek istemiyorum diye, adam ısrar ederse tokat basmalıydı.
O da doğru. Ama tokati da cilve sanabilirdi.Olsun ağıznan söylemeyle anlamazdı belki adam. Tokat garanti sonuçta.
Öf çok doğru. ☹O da doğru. Ama tokati da cilve sanabilirdi.
Ay şaka yapıyorsun. Terbiyesiz ahlaksız şerrreffsiz adam. Nasıl bir kadına numarasını verir. İdam edilmeli bunlar hep.İstememiş, keşke istemekle kalsaymış daha beterini yapmış kendininkini vermiş.
Sen amacı mamacı falan gecte hoslandın mı kız?
İki tanesini ortasından bağlayıp tahteravallide sallandıracaksın bak bir daha yapıyorlar mı.Ay şaka yapıyorsun. Terbiyesiz ahlaksız şerrreffsiz adam. Nasıl bir kadına numarasını verir. İdam edilmeli bunlar hep.
Neyini vermisİstememiş, keşke istemekle kalsaymış daha beterini yapmış kendininkini vermiş.
yok kiz flört anlamında diyor um:)Öf o zaman sıkıntı yaaaa. Yapıstıramadın mı tokatı kız?
Bakayım dedim yine hangi iş arkadaşı için konu açmış, konu eski iş arkadaşı çıktı ahsjasja
yok tabiki iki uc sene sonra karsima birden cikinca şaşırdim sadece çokta samimiyetimiz yoktu 5 sene önceİlk kez mi biri size numara veriyor, tam anlamadım meseleyi
konuda bir beni mi rahatsız etti bilmiyorum ama neden engelli olduğunu belirtme ihtiyacı duydunuz kikizlar cok ilginç bir sey oldu 5 yil önce çalıştığım is yerinin yaninda kurum vardı başka orda çalışan engelli memuru gördüm bugün eve giderken bana seslendi sohbet ettik baya sağdan soldan uzatmiyim orasini istersen numarami vereyim bir şeye ihtiyacın olursa ara yardımcı olurum dedi işle alakali vs bnm evde buralarda zaten burdan gidip geliyorum tam zamanında ayrıldın ordan orasi tasininca gidip gelmek zor oluyor dedi isle alakali sohbet ettik üzülme takma kafana olan sana oluyor dedi kurumu ararsan bn cikarim karşına santraldeyim dedi tel nosunu verdi dedim bn yeni değiştim ezberim de yok sana sonra yazarım dedim mahsustan vermedim numara bu saat oldu hala yazmadım benim eski işyerinden arkadaşlarla ara ara görüşüyorlarmış falan filan donderdi dolandırdi lafi tel nosunu verdi sizce amaci ne bu çocuğun ki zlar bn mi cin fikirliyim
Konu sahibi de bedensel engelli çünkü.konuda bir beni mi rahatsız etti bilmiyorum ama neden engelli olduğunu belirtme ihtiyacı duydunuz ki
sadece arkadas olmak, sosyallesmek ıstemıs olabılır yada flort etmek ıstemıs de olabılır her bırey gıbı. fakat bana tuhaf gelen kısım asla bunlar değil. bana tuhaf gelen engellı dıye belırtmenız. konunuz da tek tuhaflık ve cin fikirlik olarak bunu gördümkizlar cok ilginç bir sey oldu 5 yil önce çalıştığım is yerinin yaninda kurum vardı başka orda çalışan engelli memuru gördüm bugün eve giderken bana seslendi sohbet ettik baya sağdan soldan uzatmiyim orasini istersen numarami vereyim bir şeye ihtiyacın olursa ara yardımcı olurum dedi işle alakali vs bnm evde buralarda zaten burdan gidip geliyorum tam zamanında ayrıldın ordan orasi tasininca gidip gelmek zor oluyor dedi isle alakali sohbet ettik üzülme takma kafana olan sana oluyor dedi kurumu ararsan bn cikarim karşına santraldeyim dedi tel nosunu verdi dedim bn yeni değiştim ezberim de yok sana sonra yazarım dedim mahsustan vermedim numara bu saat oldu hala yazmadım benim eski işyerinden arkadaşlarla ara ara görüşüyorlarmış falan filan donderdi dolandırdi lafi tel nosunu verdi sizce amaci ne bu çocuğun ki zlar bn mi cin fikirliyim
Kendisi de engelli diye hatirliyorum. Bu konudaki heyecanli, şok olmuş tavri da o yuzden diye anliyorum. Yani bir suredir bu sebeple hayatina kimseyi almiyordu ve yeni bir flortleşme olunca çok heyecanlandı.konuda bir beni mi rahatsız etti bilmiyorum ama neden engelli olduğunu belirtme ihtiyacı duydunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?