- 15 Şubat 2020
- 122
- 264
- 53
Konu sahibi de bedensel engelli çünkü.
teşekkür ederim cevaplarınız içinKendisi de engelli diye hatirliyorum. Bu konudaki heyecanli, şok olmuş tavri da o yuzden diye anliyorum. Yani bir suredir bu sebeple hayatina kimseyi almiyordu ve yeni bir flortleşme olunca çok heyecanlandı.
aynen doğru anlamışsın cnm bugunde yazdım günaydın kolay gelsin kaydede bilirsin yazdım oda hemen kaydediyorum diye heyecanla yazmış:)kolay gelsin demiş dahada birşey yazmam zaten o yazmadigi müddetçe:)Kendisi de engelli diye hatirliyorum. Bu konudaki heyecanli, şok olmuş tavri da o yuzden diye anliyorum. Yani bir suredir bu sebeple hayatina kimseyi almiyordu ve yeni bir flortleşme olunca çok heyecanlandı.
sorun değil tatlim çok heyecanlandigim durum olduğu icin paylaşmak istedim bugunde yazdim günaydın kolay gelsin kaydedebilirsin yazdim oda hemen kaydediyorum kolay gelsin yazmış heyecanla o yazmazsa yazmam artik bakal im nolcak:)
Canım zorla seni nikah dairesine götürmez korkmahayır 3 kez geldi basima ama evlilik düşünmüyorum sikinti orda
sorun değil tatlim çok heyecanlandigim durum olduğu icin paylaşmak istedim bugunde yazdim günaydın kolay gelsin kaydedebilirsin yazdim oda hemen kaydediyorum kolay gelsin yazmış heyecanla o yazmazsa yazmam artik bakal im nolcak:)
anlayışın için teşekkür ederimsorun değil tatlim çok heyecanlandigim durum olduğu icin paylaşmak istedim bugunde yazdim günaydın kolay gelsin kaydedebilirsin yazdim oda hemen kaydediyorum kolay gelsin yazmış heyecanla o yazmazsa yazmam artik bakal im nolcak:)
yok tabiki iki uc sene sonra karsima birden cikinca şaşırdim sadece çokta samimiyetimiz yoktu 5 sene önce
sebbo ne olacak canım yazışıverinaynen doğru anlamışsın cnm bugunde yazdım günaydın kolay gelsin kaydede bilirsin yazdım oda hemen kaydediyorum diye heyecanla yazmış:)kolay gelsin demiş dahada birşey yazmam zaten o yazmadigi müddetçe:)
Bencr adamın niyetinden çok sizin niyetiniz ne o önemli
Çok merak ediyorum ne sandı konu sahibiNeler oluyor hayatta.mp3
aynen doğru anlamışsın cnm bugunde yazdım günaydın kolay gelsin kaydede bilirsin yazdım oda hemen kaydediyorum diye heyecanla yazmış:)kolay gelsin demiş dahada birşey yazmam zaten o yazmadigi müddetçe:)
Çok merak ediyorum ne sandı konu sahibi
öyle:)Neler oluyor hayatta.mp3
hic hoşlanmak aklıma geldi kendisini 9 senedir tanıyorum uzaktan da olsa:)sebbo ne olacak canım yazışıverin
bir arkadaş sormuş yukarıda hoşlandınız mı kızzzz?
bende sorayım
şimdi ekleşdik bu sabah eger kendisinden bir adim gelmezse bn hiç yazmam canim adim gelirse dediğin gibi yaparım:)anlayışın için teşekkür ederim
bu kadar heyecanlandığına göre sen de birşeyler hissetmişsin, eee bence o zaman çok da yazmazsa yazmam aramazsa aramam olayına girme, hayat kısa ya, istiyorsan ara konuş, muhabbet et ne kaybedersin ki
haa tabii erkeklere çok yüz vermeye gelmez tabii bunu da unutmadan
çok ince bir çizgide ilerlet durumu, çok yüz vermeden ama arayı da açmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?