uzun zaman sonra başima gelen şey

Konu sahibi de bedensel engelli çünkü.

Kendisi de engelli diye hatirliyorum. Bu konudaki heyecanli, şok olmuş tavri da o yuzden diye anliyorum. Yani bir suredir bu sebeple hayatina kimseyi almiyordu ve yeni bir flortleşme olunca çok heyecanlandı.
teşekkür ederim cevaplarınız için

S sebbo çok özür dilerim, iki kızım da işitme engelli olduğu için biraz hassasım bu konuda, sizi de tanımadığım için yanlış anlamışım, affedin lütfen

Kendisi de engelli diye hatirliyorum. Bu konudaki heyecanli, şok olmuş tavri da o yuzden diye anliyorum. Yani bir suredir bu sebeple hayatina kimseyi almiyordu ve yeni bir flortleşme olunca çok heyecanlandı.
aynen doğru anlamışsın cnm bugunde yazdım günaydın kolay gelsin kaydede bilirsin yazdım oda hemen kaydediyorum diye heyecanla yazmış:)kolay gelsin demiş dahada birşey yazmam zaten o yazmadigi müddetçe:)

sorun değil tatlim çok heyecanlandigim durum olduğu icin paylaşmak istedim bugunde yazdim günaydın kolay gelsin kaydedebilirsin yazdim oda hemen kaydediyorum kolay gelsin yazmış heyecanla o yazmazsa yazmam artik bakal im nolcak:)

kız sen de ne istemem yan cebime koycu çıktın beee
madem o kadar heyecanlandın ne diye vermedin numaranı
ay ara bakalım ne olacak
bak aşık olur, flörtleşirseniz yaz buraya gelişmeleri.
İki aşk hikayesi okuyalım da gözümüz gönlümüz açılsın

Yani tamamen iyi niyetinden tamamen arkadaşlıktan da yapmış olabilir veya sizi beğenip arkadaşlığını ileri taşımak istediğinden de olabilir.
İkisi de gayet olağan bir durum ve yanlış bir şey yok.

Garip olan sizin bu durumu bu kadar sorgulamanız ve konulaştırmanız geldi bana.
Eğer hoşlanıyorsanız yazarsınız hoşlanmıyorsanız yazmazsınız.

Neden bu kadar takıldınız ki?

anlayışın için teşekkür ederim

bu kadar heyecanlandığına göre sen de birşeyler hissetmişsin, eee bence o zaman çok da yazmazsa yazmam aramazsa aramam olayına girme, hayat kısa ya, istiyorsan ara konuş, muhabbet et ne kaybedersin ki
haa tabii erkeklere çok yüz vermeye gelmez tabii bunu da unutmadan

çok ince bir çizgide ilerlet durumu, çok yüz vermeden ama arayı da açmadan

yok tabiki iki uc sene sonra karsima birden cikinca şaşırdim sadece çokta samimiyetimiz yoktu 5 sene önce

Anladım : ) sizin de ilginiz varsa kendinizi çok kaptırmadan konuşabilirsiniz bence. Kendinizi çok kaptırmayın dememin özel bir sebebi yok, ne olur ne olmaz birden güvenmek iyi birşey değil.

aynen doğru anlamışsın cnm bugunde yazdım günaydın kolay gelsin kaydede bilirsin yazdım oda hemen kaydediyorum diye heyecanla yazmış:)kolay gelsin demiş dahada birşey yazmam zaten o yazmadigi müddetçe:)
sebbo ne olacak canım yazışıverin
bir arkadaş sormuş yukarıda hoşlandınız mı kızzzz?
bende sorayım

Yazman iyi olmuş ben senin adına çok sevindim. Ailem istemiyor diye kendini kapatma. Hakkında hayırlısı olsun.

şimdi ekleşdik bu sabah eger kendisinden bir adim gelmezse bn hiç yazmam canim adim gelirse dediğin gibi yaparım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…