Uzun Zamandan Sonra Katlanan Sorunlar

O hangi smile baktım ama bulamadım , anlamadım

Bu arada aslinda bu bok degil, cupcake in uzerindeki kakaolu kremaymis Ben de yeni ogrendim :)

Koalina giremedigne gore nete sikintilisin.Umarim hersey artik cozume kavusur.
bakış açısı işte oysa cupcakenin üstündeki kremanın sanal görüntüsüde b..ka benziyor dimi off evet iğrençti
bundan sonra bende bu smileye b..kmuş gibi değilde cupcake kremasıymış gibi bakıcam tamam

Esiniz her seferinde ailesiyle durumu paylastigi için hem esinizin hemde ailesi tarafindan sürekli alttan almasi gereken insan pozisyonundasiniz. Tabi onlara gore kadin alttan almali. En buyuk sorun zAten iletisim. Ve de herseyi ailesiyle paylasmamali. En ufak seyde hemen onlara gidip kalmamali.

Kızlar, olay günü eşimin konumu okuduğunu düşündüm belki de yanlış gördüm bilmiyorum. Benim adıma bir şeyler yazmasın diye o konuyu kapattırdım, sonrasında da pek girmedim. Biraz konudan uzaklaşmak, kafamı toplamak istedim.

Geçen günlerde bir sürü olay oldu, sesler yükseldi, kapılar çarpıldı, tekmelendi. Sonrasında ben bir kaç gün pek eve uğramadım. Sabah çıkıp akşam geldim.

Şimdi işten 1 hafta izin alacak ve konuyu masaya yatıracağız, neler olacak bilmiyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah sonunda mutlu olacağınız konuşmalar yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…