Uzun Zamandan Sonra Katlanan Sorunlar

Ooo hemşerim

Maşallah bayağı is yapmışsınız, beyin yorgunluğuna vücut yorgunluğu da eklenmiş neyse ki kurtuldunuz.

Gözün aydın, kolaylıklar dilerim

Evi baştan inşa ettiniz desene
Olsun bununla geçmiş olur inşallah
Kaynana işi biliyo, kendini hiç yormuyo yazlığa gitmiş bir de oh

Evi baştan inşa ettiniz desene
Olsun bununla geçmiş olur inşallah
Kaynana işi biliyo, kendini hiç yormuyo yazlığa gitmiş bir de oh
Aynen öyle oldu. Annem kalktı taaa memleketten geldi, tam da yazlığa giderken bir güle güle diyelim diye gelip uğradılar. Bir de biz de ev yerleştirdik çok yorulduk falan demedi mi

Aynen öyle oldu. Annem kalktı taaa memleketten geldi, tam da yazlığa giderken bir güle güle diyelim diye gelip uğradılar. Bir de biz de ev yerleştirdik çok yorulduk falan demedi mi
Aslında öyle olacaksın
Gamsız takılıp hiç yaşlanmayacaksın
Biz saf saf her yana koşuyoruz

offfffff ne çok iş yapmışsınız . maşallah ya. ramazan günü.
kaynanan da gıcık.
gitmeseydin kuzum ya. sanını yolda mı buldun. bi de kadir kıymet bilse içim yanmayacak haaa

bak hele yine kendini öne atmış terbiyesiz , yorulmuş muş .

offfffff ne çok iş yapmışsınız . maşallah ya. ramazan günü.
kaynanan da gıcık.
gitmeseydin kuzum ya. sanını yolda mı buldun. bi de kadir kıymet bilse içim yanmayacak haaa
Bilemedim ki böyle olacağını, 2 saat gidip geliriz falan dendi. Şöyle bir süpürüp kalıntılar temizlenecek diye gittik. Bir baktım görümceler falan herkes bir odayı yapıyor; temizlikçiye iş kalmadı yani...

bak hele yine kendini öne atmış terbiyesiz , yorulmuş muş .
Bir de annem bizdeydi o zaman, karşılaşmaları garip oldu tabi. Annemin gelmesi kızı yalnız bıraktınız ben taaa nerelerden geldim gibi bir şey oldu
Neyse gittiler ya şükür...

Bunu okuduğuma çook sevindim Eşinle başbaşa eviniz için uğraşmak çabalamak iyi gelmiştir eminim. Umarım eşin kısa zamanda alışır.

Bunu okuduğuma çook sevindim Eşinle başbaşa eviniz için uğraşmak çabalamak iyi gelmiştir eminim. Umarım eşin kısa zamanda alışır.
Pek sayılmaz, hiç anlamam çünkü tadilat işlerinden. Kavga ede ede yaptık bir şekilde. Bence her işi ehline yaptırmak lazım ama bitti gitti işte.
En son baktığımda her sahurda annesine anne kalktın mı, iyi sahurlar yazıp öpücüklü smileyler atıyordu Daha bana hiç kullanmadı o smileyi Can çıkar huy çıkmaz ama bakalım artık...

Çok sevindim Koalina gözün aydın, güle güle saplıkla mutlulukla oturun inşallah evinizde.

Aynen kavganın ertesi günü nasıl doğum günü hazırlığı yapmış hayret!

Üzülme benimkide her sahurda annesini uyandırır ne yiyosun filan diye sorar aradımı saatlerce konuşur ama ben arayınca tamam uzatma işim var der boşver

artık kayınvalidenin sözüne güvenmemelisin . 2 saat demiş bütün temizlik bitmiş . daha artık nasıl güveniyorsun ki kadının sözüne.

e höh ay ne güldüm anneye öpücüklü mesajlar ha ..birde gülen bok surat var whatsupta bilenler bilir benim bir arkadaşın eşide annesine öpücüklü gülen smileyi karısına gülen bok suratlı smileyi atıyordu aklıma o geldi

Benim evliliğimle, sizinkini çok benzetiyorum. Erkek her türlü atarı yapacak, öfkeli anında gemileri yakacak, düşünceli olmak, özel hissettirmek fln hakgetire ama kadın akıl sağlığını korumaya devam edecek.... Gizli bir dernek fln mı kursam ben ya. Öküzlerle evlenen kadınlar dernegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…