Bu arada taşınma maceraları da ayrı sinir bozucuydu.
Biz yatak odasını falan yaptırdık ve planımız mobilyalar gelmeden ailesi taşınsın. Biz boş evde boya yapalım rahat rahat. Tabi kazın ayağı öyle olmadı. (Taşınmadan önce kayınvalidemlerin ev temizlensin dediler, zaten temizlikçi gelecek şöyle inşaat kabasını alalım diye gittik. Bana da gelme sen otur dediler ama madem şöyle bir kabası alınacak ne var ben de giderim diye gittim.Birden kendimi tuvalet-banyo temizleyip cam silerken buldum. O esnada da telefonum suya düştü ve onarılamaz şekilde gitti ve yeni telefon aldım. Komple evi temizlediğimize mi ynaayım maddi zararıma mı yanayım)Nasıl oldu ne konuşulduysa taşındıktan sonraki gün bizim mobilyalar geliverdi. Ev yine tıkış tıkış her şeyi sarıp sarmaladık boyaya başladık. Biz tekiz ayrıca, eşimle ikimiz koca evi boyadık, süpürgelikler küflendi diye onları söküp attık yenisini alıp taktık. Mobilyaların ölçüsü yanlış gelince kartonpiyerleri de söküp incesini alıp yapıştırdık. Tavan boyadık, kapı boyadık, bazı yerlerdeki elektrik tesisatlarını eşyalara denk gelmediği için yerini değiştirdik. Kaloriferler duvara asılıydı sallanıyordu onları söküp yere monte ettik ve sayamadığım daha bir çok iş. Ve sadece 2 kişi. Bir ara annem Sivastan kalkıp geldi sürpriz yapıp. Mutfağımı silip yerleştirdi. Artık öldüm bittim, bir de Ramazan. Kayınvalidemler kendi eşyalarını yerleştirip tekrar yazlığa döndüler. Ben de temizliğe devam ediyorum işte
Evi baştan inşa ettiniz deseneBu arada taşınma maceraları da ayrı sinir bozucuydu.
Biz yatak odasını falan yaptırdık ve planımız mobilyalar gelmeden ailesi taşınsın. Biz boş evde boya yapalım rahat rahat. Tabi kazın ayağı öyle olmadı. (Taşınmadan önce kayınvalidemlerin ev temizlensin dediler, zaten temizlikçi gelecek şöyle inşaat kabasını alalım diye gittik. Bana da gelme sen otur dediler ama madem şöyle bir kabası alınacak ne var ben de giderim diye gittim.Birden kendimi tuvalet-banyo temizleyip cam silerken buldum. O esnada da telefonum suya düştü ve onarılamaz şekilde gitti ve yeni telefon aldım. Komple evi temizlediğimize mi ynaayım maddi zararıma mı yanayım)Nasıl oldu ne konuşulduysa taşındıktan sonraki gün bizim mobilyalar geliverdi. Ev yine tıkış tıkış her şeyi sarıp sarmaladık boyaya başladık. Biz tekiz ayrıca, eşimle ikimiz koca evi boyadık, süpürgelikler küflendi diye onları söküp attık yenisini alıp taktık. Mobilyaların ölçüsü yanlış gelince kartonpiyerleri de söküp incesini alıp yapıştırdık. Tavan boyadık, kapı boyadık, bazı yerlerdeki elektrik tesisatlarını eşyalara denk gelmediği için yerini değiştirdik. Kaloriferler duvara asılıydı sallanıyordu onları söküp yere monte ettik ve sayamadığım daha bir çok iş. Ve sadece 2 kişi. Bir ara annem Sivastan kalkıp geldi sürpriz yapıp. Mutfağımı silip yerleştirdi. Artık öldüm bittim, bir de Ramazan. Kayınvalidemler kendi eşyalarını yerleştirip tekrar yazlığa döndüler. Ben de temizliğe devam ediyorum işte
Aynen öyle oldu. Annem kalktı taaa memleketten geldi, tam da yazlığa giderken bir güle güle diyelim diye gelip uğradılar. Bir de biz de ev yerleştirdik çok yorulduk falan demedi miEvi baştan inşa ettiniz desene
Olsun bununla geçmiş olur inşallah
Kaynana işi biliyo, kendini hiç yormuyo yazlığa gitmiş bir de oh
Aslında öyle olacaksınAynen öyle oldu. Annem kalktı taaa memleketten geldi, tam da yazlığa giderken bir güle güle diyelim diye gelip uğradılar. Bir de biz de ev yerleştirdik çok yorulduk falan demedi mi
offfffff ne çok iş yapmışsınız . maşallah ya. ramazan günü.Bu arada taşınma maceraları da ayrı sinir bozucuydu.
bak hele yine kendini öne atmış terbiyesiz , yorulmuş muş .Aynen öyle oldu. Annem kalktı taaa memleketten geldi, tam da yazlığa giderken bir güle güle diyelim diye gelip uğradılar. Bir de biz de ev yerleştirdik çok yorulduk falan demedi mi
Bilemedim ki böyle olacağını, 2 saat gidip geliriz falan dendi. Şöyle bir süpürüp kalıntılar temizlenecek diye gittik. Bir baktım görümceler falan herkes bir odayı yapıyor; temizlikçiye iş kalmadı yani...offfffff ne çok iş yapmışsınız . maşallah ya. ramazan günü.
kaynanan da gıcık.
gitmeseydin kuzum ya. sanını yolda mı buldun. bi de kadir kıymet bilse içim yanmayacak haaa
Bir de annem bizdeydi o zaman, karşılaşmaları garip oldu tabi. Annemin gelmesi kızı yalnız bıraktınız ben taaa nerelerden geldim gibi bir şey oldubak hele yine kendini öne atmış terbiyesiz , yorulmuş muş .
Bu arada taşınma maceraları da ayrı sinir bozucuydu.
Pek sayılmaz, hiç anlamam çünkü tadilat işlerinden. Kavga ede ede yaptık bir şekilde. Bence her işi ehline yaptırmak lazım ama bitti gitti işte.Bunu okuduğuma çook sevindimEşinle başbaşa eviniz için uğraşmak çabalamak iyi gelmiştir eminim. Umarım eşin kısa zamanda alışır.
Pek sayılmaz, hiç anlamam çünkü tadilat işlerinden. Kavga ede ede yaptık bir şekilde. Bence her işi ehline yaptırmak lazım ama bitti gitti işte.
En son baktığımda her sahurda annesine anne kalktın mı, iyi sahurlar yazıp öpücüklü smileyler atıyorduDaha bana hiç kullanmadı o smileyi Can çıkar huy çıkmaz ama bakalım artık...
boşanma dilekçesi verilmiş,
yatak ayrılmış,
yüzük atılmış,
sonucunda belki yarım saatlik bir konuşma olmuş, bu kadar, sonra aynı yatakta yatılmış.
bence sizin evlilikte ayarlar baya bir bozulmuş.
işler bu raddeye gelmişse, kv, o, bu, şu duymuş duymamış önemi yok,
konu komşu da duysun, kapı baca açık kavga da edin,
yeter ki bir aşama ilerleme ya da gerileme olsun.
hep aynı noktada sabit, bu şeyler sizi ne kadar sarstı kimbilir ama ertesi gün doğum günü kutlaması olacak diye hazırlık yapmak.
bence konu sahibi siz tamamen sağduyunuzu yitiriyorsunuz bu evlilikte.
bu evliliğin size zararı sadece duygusal bile değil. ki o bile bir travma iken, bu evlilik sizin akıl sağlığınıza da tehdit oluşturuyor.
sapla saman, doğruyla yanlış karışmış iyicene.
Pek sayılmaz, hiç anlamam çünkü tadilat işlerinden. Kavga ede ede yaptık bir şekilde. Bence her işi ehline yaptırmak lazım ama bitti gitti işte.
En son baktığımda her sahurda annesine anne kalktın mı, iyi sahurlar yazıp öpücüklü smileyler atıyorduDaha bana hiç kullanmadı o smileyi Can çıkar huy çıkmaz ama bakalım artık...
artık kayınvalidenin sözüne güvenmemelisin . 2 saat demiş bütün temizlik bitmiş . daha artık nasıl güveniyorsun ki kadının sözüne.Bilemedim ki böyle olacağını, 2 saat gidip geliriz falan dendi. Şöyle bir süpürüp kalıntılar temizlenecek diye gittik. Bir baktım görümceler falan herkes bir odayı yapıyor; temizlikçiye iş kalmadı yani...
Bir de annem bizdeydi o zaman, karşılaşmaları garip oldu tabi. Annemin gelmesi kızı yalnız bıraktınız ben taaa nerelerden geldim gibi bir şey oldu
Neyse gittiler ya şükür...
e höhPek sayılmaz, hiç anlamam çünkü tadilat işlerinden. Kavga ede ede yaptık bir şekilde. Bence her işi ehline yaptırmak lazım ama bitti gitti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?