Uzun Zamandan Sonra Katlanan Sorunlar

Haftada bir ya da on günde bir gibi falan.

Evlendim, bir buçuk sene kendi evimiz olmadı. Sorunlar yaşadığımda hep baş başa olsak böyle olmazdı dedim.

Sonra kendi evimize çıktık. Sorunlar yaşadığımda annesiyle aynı şehirdeyiz, ondan oluyor, uzakta olsak böyle olmazdı dedim.

1500 km uzağa tayin istedim, nihayet herkesten uzakta, sadece eşim, ben ve çocuklarımız, artık "AİLE" olmayı başarabileceğiz dedim.

Olmadı...

Boşandım.

Koalina gerçekten de budur.

Koalina aklımda güzel gelinlikli kız olarak kaldın, gerçekten çok hoştu gelinliğin maşallah.

Seni biraz da kendime benzettim, ben de sevgimden her sorunu çözmeye çalıştım eeeh deyip gitmedim.

Sonunda dedim eeh diye şimdi boşanıyorum.

Çok mu aradık bu adamları bilmiyorum.

Özel olmazsa eğer, boşanma sebebiniz neydi?

Ben de sizin o zamanlarki durumunuzla benzer durumdayım şu anda, ailem de sürekli neden boşa vakit kaybettin deyip duruyor bana

cok samimi bir cevap
cok etkilendim ... Bundan sonra hersey gonlunuzce olsun umarim simdide cok mutlusunuzdur

Oooooo gözün aydın Tadilat bitince beraber temizlikçi abla arayışına girelim mi tatlı kıs
Ben arayışa başlar başlamaz bitirdim. En son cam ve kapı silmeye 150 denince piyasası da çok pahalıymış diye bırakmıştım ama anladım ki kazıklanmaya çalışılmışım Gözüm kulağım temizlikçide o zaman

Vuhuuuuu
cok sevindim canim.Rabbim kolaylik,mutluluk versin.hep aklimdaydin.
Teşekkür ederim bakalım gelişmeler nasıl olacak

Bu arada taşınma maceraları da ayrı sinir bozucuydu.
Biz yatak odasını falan yaptırdık ve planımız mobilyalar gelmeden ailesi taşınsın. Biz boş evde boya yapalım rahat rahat. Tabi kazın ayağı öyle olmadı. (Taşınmadan önce kayınvalidemlerin ev temizlensin dediler, zaten temizlikçi gelecek şöyle inşaat kabasını alalım diye gittik. Bana da gelme sen otur dediler ama madem şöyle bir kabası alınacak ne var ben de giderim diye gittim.Birden kendimi tuvalet-banyo temizleyip cam silerken buldum. O esnada da telefonum suya düştü ve onarılamaz şekilde gitti ve yeni telefon aldım. Komple evi temizlediğimize mi ynaayım maddi zararıma mı yanayım)Nasıl oldu ne konuşulduysa taşındıktan sonraki gün bizim mobilyalar geliverdi. Ev yine tıkış tıkış her şeyi sarıp sarmaladık boyaya başladık. Biz tekiz ayrıca, eşimle ikimiz koca evi boyadık, süpürgelikler küflendi diye onları söküp attık yenisini alıp taktık. Mobilyaların ölçüsü yanlış gelince kartonpiyerleri de söküp incesini alıp yapıştırdık. Tavan boyadık, kapı boyadık, bazı yerlerdeki elektrik tesisatlarını eşyalara denk gelmediği için yerini değiştirdik. Kaloriferler duvara asılıydı sallanıyordu onları söküp yere monte ettik ve sayamadığım daha bir çok iş. Ve sadece 2 kişi. Bir ara annem Sivastan kalkıp geldi sürpriz yapıp. Mutfağımı silip yerleştirdi. Artık öldüm bittim, bir de Ramazan. Kayınvalidemler kendi eşyalarını yerleştirip tekrar yazlığa döndüler. Ben de temizliğe devam ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…