Bana da öyle geliyor. Bu nasıl bir sey ya? Sevmek ayri bağımlılık ayrıDaha dün yakın bir arkadaşıma aynı şeyi söyledim. Herhalde benimki de onlarla ölür diye düşünüyorum.
Daha dün yakın bir arkadaşıma aynı şeyi söyledim. Herhalde benimki de onlarla ölür diye düşünüyorum.
Haftada bir ya da on günde bir gibi falan.Koalina sorması ayıp birlikteliğiniz oluyor mu? Burdan bakınca sadece aynı evde yaşamaya çalışan 2 kişi gibi gözüküyor artık. Eğer bu soruya cevabın olumsuzsa bence daha fazla emek harcamaya değmez.
Evini eşyanı güzelce diz boşanırsan da o gitsin sen artık ailenle yaşama. Kendi evin hayatın olsun.
hımm umut var bu evlilikte kesinlikle herşey yoluna girecektir muhakkakHaftada bir ya da on günde bir gibi falan.
Neden ayrılamayayım ki. Zaten hemen şu an ayrılma gibi bir planım yok. Evlendiğim günden beri kendi başımıza kalınca bakacağım diyorum. Hala aynı şeyi söylüyorum. Bir şeyler değişecek mi, hiç zannetmiyorum ama ben yine de o hallerini görmeliyim.
Evlendim, bir buçuk sene kendi evimiz olmadı. Sorunlar yaşadığımda hep baş başa olsak böyle olmazdı dedim.
Sonra kendi evimize çıktık. Sorunlar yaşadığımda annesiyle aynı şehirdeyiz, ondan oluyor, uzakta olsak böyle olmazdı dedim.
1500 km uzağa tayin istedim, nihayet herkesten uzakta, sadece eşim, ben ve çocuklarımız, artık "AİLE" olmayı başarabileceğiz dedim.
Olmadı...
Boşandım.
Özel olmazsa eğer, boşanma sebebiniz neydi?Tabii ben de aynısını dedim defalarca.
Belki bana kızıyor ama yaşadığım için söylüyorum.
İlk evliliğimde çok kolay boşanabilecekken sebepsiz yere uzattım.
Ne oldu?
Kocaman sağlık sorunları kazandım!!!!
Hem fiziksel hem psikolojik!!!!
Eskisi de ailesi de umursadı mı,tabii ki hayır!!!!
Olan yine bana oldu!
Babacığım hep demişti o zamanlar,"boşa vakit kaybetmişsin,güzel kızım,çoktan bitmeliymiş bu iş" diye.
Ben de aman ailem üzülür,ailem utanır diye saklamıştım hep.
Evlendim, bir buçuk sene kendi evimiz olmadı. Sorunlar yaşadığımda hep baş başa olsak böyle olmazdı dedim.
Sonra kendi evimize çıktık. Sorunlar yaşadığımda annesiyle aynı şehirdeyiz, ondan oluyor, uzakta olsak böyle olmazdı dedim.
1500 km uzağa tayin istedim, nihayet herkesten uzakta, sadece eşim, ben ve çocuklarımız, artık "AİLE" olmayı başarabileceğiz dedim.
Olmadı...
Boşandım.
İyiyim şimdilik, beklemedeyim halaKoalina nasılsın?
TaşındılarKoalina nasil oldu canim.kaynananlar taşindimi?
TaşındılarBir süredir evin tadilatıyla uğraşıyoruz. Boyasıydı, yerleştirmesiydi.
oo harika haber . çok sevindim. hadi artık gelmesinler uzun zamanTaşındılarBir süredir evin tadilatıyla uğraşıyoruz. Boyasıydı, yerleştirmesiydi.
Ben arayışa başlar başlamaz bitirdim. En son cam ve kapı silmeye 150 denince piyasası da çok pahalıymış diye bırakmıştım ama anladım ki kazıklanmaya çalışılmışım
Oooooo gözün aydınTadilat bitince beraber temizlikçi abla arayışına girelim mi tatlı kıs
Teşekkür ederim bakalım gelişmeler nasıl olacakVuhuuuuu
cok sevindim canim.Rabbim kolaylik,mutluluk versin.hep aklimdaydin.
Gözün aydınTaşındılarBir süredir evin tadilatıyla uğraşıyoruz. Boyasıydı, yerleştirmesiydi.
TaşındılarBir süredir evin tadilatıyla uğraşıyoruz. Boyasıydı, yerleştirmesiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?