- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Şaka gibi bir gün daha geçiriyorum.
Kaynanamın doğum günü hafta sonu. Annem de hafta sonu geliyor 3 günlüğüne, biletini ara tatilde almıştık aylar oldu. Alırken de kaynanamın doğum günü hiç aklıma bile gelmedi. Hoş gelseydi de anneme "yok o hafta sonu gelme" demezdim, saçma bir doğum günü için. Eşime de eğer kutlanacaksa ailesinin yanına gitmesini, hafta sonu da kalabileceğini annemin bunu dert etmeyeceğini söyledim. İnat gibi tutmuş onları çağırmış gelin diye. Neden çağırdın, annem var dedim; bizde kalmazlar dedi. Yahu bizde kalmayacaklarsa neden sen çağırıyorsun, kimde kalacaklarsa o çağırır dedim cevap yok. Görümcem de doğum günü sizde mi olacak diyince bilmiyorum diyebilmiş sadece. Şimdi ben 3 günümü annemle mi geçireyim bunlarla mı uğraşayım. Bu kadar saygısızlık olmaz artık ya.
Sevgili Koalina, nerdeyse üç sene olacak bu konularda bir adım ileri gidemediniz eşinle. Bunda elbette en büyük suç eşinin, henüz evlilik sorumluluğu ve bilimcini kavrayamamış gibi görünüyor. Yani bu erkeklerde vardır biraz , akıl edemezler bizim gibi ama eşinin durumu daha farklı sanki anneci gibi fazla düşkün gibi. Bilmiyorum sonu nereye varır bu durumlarınızın.