Üzüntüm büyük:(((

Evlatlarımı düşünmek zorundayım,zaten onlar olmasa hayatın ne anlamı olurdu ki..Hakkımızı her türlü arayacağım ve ayrılacağım,hepinize teşekkür ediyorum.Dualarınızda beni ve yavrularımı unutmayın.

şimdi kişi profillemesi için bilgiler az ama eşin de derin sorunlar olabılır bunlar basıt seyler değil neden sonucu dogurur zıncırleme gelır ıslah olmuyorlar özellıkle susup sabretme yoluna girenler hata yapıyor.

Çok doğru,bir ruh hastasıyla evli olduğuma daha eminim zaten,uğraşacak ne halim var ne de vaktim var.Anasının babasının eğitemediğini ben hiç eğitemem uğraşamam.Çocuklarım önemli onları iyi birer insan olarak büyütmek istiyorum.Gerekeni yapacağım.

Bnm babama bnm kocam değil isterse gözümün nuru olsun yinede küfredemez haddini aşamaz. Hayrdr yani??!!! Aynı şekilde bende kaynanama kaynpederime karşılık vermem veremem. Olay bitmiştir

çok üzüldüm yazık babanıza ne yaşanırsa yaşansın ne kadar haklı olunursa olunsun
kimse hele de eşinin babasına küfür ne kadar utanç verici. bir gün pişman olacak
ama o zaman çok geç olacak böyle bir adamla nasıl devam edeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…