Haklısın canım,İnan aynısını düşünüyorum.Boşanmak çözüm mü diyorsunuz da bu durumda ne yapacaksınız başka?
Adam edepsizin önde gideni. Ne demek elin adamı sizi yetiştiren, büyüten babanıza küfürler yağdırıyor? Bu ne cüret ya çok sinirlendim.
Ben olsam tiksinirim böyle biriyle evli kalmam ama siz bilirsiniz.
Yok canım,ailem yardım amaçlı geldiler bir kaç kere,öncesinde de saçma sapan bahanelerle ailemi uzaklaştırmak istediler,daha doğrusu annesi de var bu işin içinde.Onun benim ailemle yakın olması kadını rahatsız etmiş demek ki,hiç sebep yokken ailemle zıtlaştı bu adam.Onca iyiliklerine hep ahlaksızca karşılık verdi.
Yemin ediyorum ortada hiçbir şey yoktu,zavallı babam da teşekkür edeceğini sanarak açmış telefonu,buyur oğlum diye açtı telefonu,ama bu alçak adam direk babama en ağır küfürleri etti,babam hala üzüntüden yiyip içemiyor biz de öyleyiz.. Dayısı falan geldi barıştırmaya,ama kabul etmedim. Evin bütün işlerini kendim görüyorum,istesem çalışırım,7 aylık bebeğim var,gerekirse bırakırım anneannesine,gider iş bulurum.İnanırım canım var böyle nankör insanlar.Ailen zaten olayın şahidi,onlar da arkandaysa hiç dönüp de bakma geriye.Koskoca kayınpedere küfür nedir ya terbiyesiz saygısız! İşte bazıları iyilikten anlamıyor,anlayacağı dilden konuşmak lazım.Allahım bu ülkede ne çok pislik erkek var!
Hiçbir şeyNasıl yani, babanıza açıp küfür yağdıracak ne yaşadınız?
Canım ya çok geçmiş olsun.2 çocuğun var ne boşan diyebilirim ne boşanma en iyi kararı yine sen vereeksin.Allah kalbine ferahlık versin.Mrb arkadaşlar
ben buraya yeni üye oldum,açıkçası yeni keşfettim diyebilirim.Bize böyle bir imkan sunulduğuna sevindim,teşekkür ediyorum.Sıkıntım eşimin aşırı şekilde haddini aşması..Defalarca konuşmama,uyarmama ve iyi niyetime rağmen haketmediğimiz şekilde bana da aileme de büyük fenalıklar yapması..8 yıldır evliyiz,iki oğlumuz var,evliliğimizin başından beri türlü fenalığına göğüs gerdim,annem babam kardeşlerimle de devamlı uğraşıyor.Kendi münakaşamıza her zaman ailemi de dahil ediyor,bana işim düştüğünde yardıma gelen ailemin evimize gelmesini istemiyor ve en son 1 ay önceki olayda annem ve babam dolap takılması için yardıma geldiklerinde,eşim işyerinden babama telefon açıp küfürler yağdırdı.İşte bu bardağı taşıran son damla oldu,çok öfkeliyim,1 aydır onu eve almıyorum,annesinde kalıyor.Babamın yüzüne bakamıyorum,beni aileme defalarca mahcup etti,onu artık affedemiyorum.Şimdi çocuklarımla evimdeyim hâlâ,o şimdilik evde değil bir aydır,gelmesini de istemiyorum,nefret ettim iyice bilmiyorum.Boşanmak çözüm mü onu da bilmiyorum.Ağzım yüzüm uçukladı üzüntüdenBen de buraya derdimi dökmek istedim işte ((
Ya kocacanın aklı başında değil yada madde falan mı kullanıyor? Nedir bu şuursuzluk?Hiçbir şey
Esinin bu kadar edepsiz davranmasinin nedeni ne olabilir kiMrb arkadaşlar
ben buraya yeni üye oldum,açıkçası yeni keşfettim diyebilirim.Bize böyle bir imkan sunulduğuna sevindim,teşekkür ediyorum.Sıkıntım eşimin aşırı şekilde haddini aşması..Defalarca konuşmama,uyarmama ve iyi niyetime rağmen haketmediğimiz şekilde bana da aileme de büyük fenalıklar yapması..8 yıldır evliyiz,iki oğlumuz var,evliliğimizin başından beri türlü fenalığına göğüs gerdim,annem babam kardeşlerimle de devamlı uğraşıyor.Kendi münakaşamıza her zaman ailemi de dahil ediyor,bana işim düştüğünde yardıma gelen ailemin evimize gelmesini istemiyor ve en son 1 ay önceki olayda annem ve babam dolap takılması için yardıma geldiklerinde,eşim işyerinden babama telefon açıp küfürler yağdırdı.İşte bu bardağı taşıran son damla oldu,çok öfkeliyim,1 aydır onu eve almıyorum,annesinde kalıyor.Babamın yüzüne bakamıyorum,beni aileme defalarca mahcup etti,onu artık affedemiyorum.Şimdi çocuklarımla evimdeyim hâlâ,o şimdilik evde değil bir aydır,gelmesini de istemiyorum,nefret ettim iyice bilmiyorum.Boşanmak çözüm mü onu da bilmiyorum.Ağzım yüzüm uçukladı üzüntüdenBen de buraya derdimi dökmek istedim işte ((
Terbiyem müsaade etse, İnan ki yapacaktım dediğini..Sende annesine saydir bakalim nasilmis
Bir neden yok,işte sıkıntı ordaEsinin bu kadar edepsiz davranmasinin nedeni ne olabilir ki
Sağol canım,Allah razı olsun,paylaşmak iyi geldi.Canım ya çok geçmiş olsun.2 çocuğun var ne boşan diyebilirim ne boşanma en iyi kararı yine sen vereeksin.Allah kalbine ferahlık versin.
Ben esimde cok sorumsuz hatta hayirsiz diyebilirim ama terbiyesizlik hic yapmadi aileme karsi benimde sorunlarim oldu aileme karsi esimin tavirlarindan dolayi ama ben artik yapisal demeye basladim karakter meselesi demekten baska caremiz kalmiyor ama esinin yaptigi cok cok ayip bisey sonuna kadar haklisin Allah yardimcin olsun ..Bir neden yok,işte sıkıntı orda
Ailen ne diyor, ayrılmana destekler miHiçbir şey olmadı. Benim ailem iyi niyetini hep muhafaza etti,ama bunlar gelin kısmının ailesine değer vermeyen kişilermiş meğer.Yine de olgun davrandık bugüne kadar,durduk yere telefonu açar açmaz babama küfretti bu şahıs.Ne olduğunu bile anlamadık,donduk kaldık.
Çok değişik bir kafası var,deli desem deli değil,akıllı desem hiç degil..Çözemedik ruh halini..Ya kocacanın aklı başında değil yada madde falan mı kullanıyor? Nedir bu şuursuzluk?
Ne karar alsam yanımdalar,bununla ömür geçmez diyorlar malesef.Yine de iki çocuğuma kıyamazlar ki..Ailen ne diyor, ayrılmana destekler mi
gayet basarılı bir hareket. eve alma boşa.Mrb arkadaşlar
Zor ya Allah kolaylık versin, bencede bu adamla ömür geçmez gibi. Fikirlerine değer verdiğiniz Büyüklere danışıp öyle karar almak en iyisi. Hakkınızda hayırlısı olsunNe karar alsam yanımdalar,bununla ömür geçmez diyorlar malesef.Yine de iki çocuğuma kıyamazlar ki..
İyi dayanmış sın kusura bakmada benim aileme saygısı olmayanın bana saygısı hiç olamaz. Saygısız insanında benim yanımda asla işi olamaz.Mrb arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?