Üzüntüm...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar ben 18 yaşında memur oldum o zamanlar çocukluğun verdiği heyecanla pek meslek kariyer önemsemiyordum 21 yaşında evlendim eşimin düzgün bir işi yok şu an 25 yaşındayim bunu çok takıyorum..arkadaşlarım hep kariyer sahipleri ile evlendi ben ayın sonunu zor getiriyorum..onun dışında başta sıkıntılar yaşadim ama şu an eşimle bir sorunum yok..cok üzülüyorum bu duruma..bu durumu nasıl atlatabilirim..

18 yaşında lise biter bitmez nasıl memur oldunuz?
2 üniversite bitirip yüksek lisans yapıp kpssye girip yüksek puan almalarına rağmen atanamayanıp memur olamayanları düşünürseniz kendinizi bu kadar yüksekte görüp eşinizi arkadaşlarınızın eşleriyle kıyaslamaktan vazgeçersiniz belki(!)

18 yaşında lise biter bitmez nasıl memur oldunuz?
2 üniversite bitirip yüksek lisans yapıp kpssye girip yüksek puan almalarına rağmen atanamayanıp memur olamayanları düşünürseniz kendinizi bu kadar yüksekte görüp eşinizi arkadaşlarınızın eşleriyle kıyaslamaktan vazgeçersiniz belki(!)
Meslek lisesi mezunuydum..çaliştım kazandim..kpss ye lise mezunlarınin da girdiğinden haberiniz yok heralde..cocukluğumu yaşamadim sinava çaliştim..

Yapacak birşey yok artık takmamaya çalış. Eşin iyiyse bu sorun değil. O kariyerli eşleri olan arkadaşlarının çok mutlu olduğunu nerden biliyosun? Maddi olarak daha rahat oldukları her açıdan mutlu olduklarını göstermez
Kariyerden kastim asgari ücretli sigortali bi işi bile yok yanliş ifade etmiş olabilirim..

Çocuk esirgeme kurumundan 18 yaşında ayrıldığınızda kpss olmadan direk memur olarak atanılabiliyorsunuz,ya da şehit gazi yakınıysanız,ya da 18 yaşında gardiyanlar vardı çalıştıgım kurumda oluyor yani.
Öyle bi durum değil benimkisi..

Adamın isi yok diye ortada birakma bence AOF de guzel bolumler var onlardan birini okutup Kpss ye girmesini saglayabilirsin bayan arkadasim vardı polis evlendiklerinde cocugun isi gucu yoktu dersaneye gonderdi kazandı eşi kpss yi memur oldu

İşi gücü olmayan biriyle evlenirken gözünüze batmamış mıydı bu durum? Şimdi mi rahatsız ediyor?

Meslek lisesi mezunuydum..çaliştım kazandim..kpss ye lise mezunlarınin da girdiğinden haberiniz yok heralde..cocukluğumu yaşamadim sinava çaliştim..
Haberim var yinede aydınlattığınız için teşekkürler
Bu sistemde 90 alan bile atanamıyorken şükredin diyorum aksine.
18 yaş çocukluktan yeni çıkmaktır
Evlilik kendi tercihinizmiş.
Zaten meseleniz çocukluğunuzu yaşayamamak değil.
Eşinizin işi.
Eşinizin iyi bir işi olsa hiç bu konuları açmazdınız bile.
Bu kadar küçümsüyorsanız boşanın

Adamın isi yok diye ortada birakma bence AOF de guzel bolumler var onlardan birini okutup Kpss ye girmesini saglayabilirsin bayan arkadasim vardı polis evlendiklerinde cocugun isi gucu yoktu dersaneye gonderdi kazandı eşi kpss yi memur oldu
Denedim canim okumadi bu saatten sonra yapamam diyor istek yok maalesef..

Haberim var yinede aydınlattığınız için teşekkürler
Bu sistemde 90 alan bile atanamıyorken şükredin diyorum aksine.
18 yaş çocukluktan yeni çıkmaktır
Evlilik kendi tercihinizmiş.
Zaten meseleniz çocukluğunuzu yaşayamamak değil.
Eşinizin işi.
Eşinizin iyi bir işi olsa hiç bu konuları açmazdınız bile.
Bu kadar küçümsüyorsanız boşanın
Küçümsemek değil sadece düzgün bir işi olsun istiyorum asgari ücretli en azindan şu an asgari ücretli sigortalı bi iş bulsun diye uğrasiyorum..güvenlik kursuna gitmesini sağladım bilmem anlatabiliyor muyum gözüm yükseklerde değil..siz evli misiniz bilmiyorum ama evleneceğiniz kişinin işine bakmayacak misiniz..

Küçümsemek değil sadece düzgün bir işi olsun istiyorum asgari ücretli en azindan şu an asgari ücretli sigortalı bi iş bulsun diye uğrasiyorum..güvenlik kursuna gitmesini sağladım bilmem anlatabiliyor muyum gözüm yükseklerde değil..siz evli misiniz bilmiyorum ama evleneceğiniz kişinin işine bakmayacak misiniz..
Evliyim ama eşimin işi olmasaydı onunla asla evlenmezdim. Çünkü bu durum birçok sorunu da beraberinde getiriyor!

Mesleği yok mu eşinizin?
Elinden gelen birşey?

Şu ana dek nasıl para kazandı?

Güvenlik kursuna gitmesini sağladınız gözünüz yükseklerde değil:KK51:
Farkında mısınız bilmiyorum ama şu lafınızla bile o mesleği küçümsüyorsunuz.
Evet kimse işsiz biriyle evlenmek istemez ama diğer arkadaşlarınızın eşleriyle kıyaslamanız bile hata.

Back
X