- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
iyi iyi.. Bundan sonra aynı yatağa girerken adamınızı iyi seçin. 25 yaşındasınız bedeninizi nasıl bu kadar kolay sunuyorrsunuz elin adamına bu da size ders olsun. Daha gerisi vardır bunun adam size şantaj yapacak daha çok şey isteyecek sizde 25 yaşın sizde olmayan olgunluğuyla kabul edeceksiniz. Sonrada saçma sapan hamileyim kötüyüm ben ona güvenmiştim evlenecektik bilmem ne topikleri açacaksınız. Yazık yazık azıcık beyninizi kullanın şu adamlara bu kadar kolay sahip olunacağınızı göstermeyin. Azıcık din iman olsun hiç olmadı azıcık kitap okuyun bu kadar cahil olmayın..Guvenmesem.niye yakinlasiyim.ayni yataga gircek kadar guvendim
kafan güzel..Ankarada bildiginiz manzarasi güzel uçurum var mi
git bi öl artık :)Konustuk.soruyorum gercekten var mi diye beni azarlıyor.sildim.icini ferah tut diyo. Napilir ucurumda.atlicam heralde
Görüntülerini çeken aşağılık sevgili kişilik olarak kendini hiç ele vermedi mi daha önce?Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?