vah ki ne vaaaah

Guvenmediginiz bir adamla neden yakinlastiniz ki boslukta miydiniz? Yani ikinizin arasinda duygusal bir bağ yok muydu aşka dayalı? bence onunla konuşun ne yapmak istediğini . Ayrıca ne kadar yakinlastiniz bu da çok önemli.

Guvenmesem.niye yakinlasiyim.ayni yataga gircek kadar guvendim
iyi iyi.. Bundan sonra aynı yatağa girerken adamınızı iyi seçin. 25 yaşındasınız bedeninizi nasıl bu kadar kolay sunuyorrsunuz elin adamına bu da size ders olsun. Daha gerisi vardır bunun adam size şantaj yapacak daha çok şey isteyecek sizde 25 yaşın sizde olmayan olgunluğuyla kabul edeceksiniz. Sonrada saçma sapan hamileyim kötüyüm ben ona güvenmiştim evlenecektik bilmem ne topikleri açacaksınız. Yazık yazık azıcık beyninizi kullanın şu adamlara bu kadar kolay sahip olunacağınızı göstermeyin. Azıcık din iman olsun hiç olmadı azıcık kitap okuyun bu kadar cahil olmayın..

nasıl bir sapıkmış bu sevmiyormuş belliki seni. direk savcılığa git görsün gününü !

Oncelikle bir an önce hayatindan cikar ve savcılığa verecegini söyle ne karaktersiz insanlar var

Ankarada manzarasi guzel ucurum derken
Ya dalga geciyosun, ya ne dedigini bilmiyosun.
Savciliga git, sikayetci ol bu kadar basit. Zorla yapmamis olabilirsin, ama o hayvanin goruntulerini cekmesi suc.

Konustuk.soruyorum gercekten var mi diye beni azarlıyor.sildim.icini ferah tut diyo. Napilir ucurumda.atlicam heralde

Önce suyuna git madem, silmediysen açsana aşkım izleyelim falan de (iğrençlik ama yapacak bişey yok) Gerçekten bunu yapmak istiyormuş gibi davranırsan elindeyse açıp gösterir bu sapık. Sonra da yok etmek için biraz savaş vereceksin. Ama ani tepkiler verip direkt yok seni şikayet edicem, yok ben de böyle böyle derim o zaman dersen iş inada biner. Olmayacağı varsa da karışır ortalık. Ayrıca dalga geçiyor olan sen misin onu da netleştiremedim ama neyse biz yardım edelim de...

isteyerek, güvendim yatağına girdim
o benim resimlerimi çekti
şimdi güvenmiyorum ne yapabilirim...
manzaralı köprü var mıııııı ?

allah aşkına biz burdan ne yapabiliriz
çözüm sizde
ister savcılığa gidersiniz
ister oturup beklersiniz
ama bence blöf yapıyor kanmayın

Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
Görüntülerini çeken aşağılık sevgili kişilik olarak kendini hiç ele vermedi mi daha önce?

tartıştınız ayrıldınızmıda bunu söyledi.
blöf yapmak için ne yaptınızki sevgilinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…