- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- 73
Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
bende senin görüntülerini çektim diyin
Intihara teşvik suç. Bu da intihara tesvige giriyor . Komik değil yani amacı ne bu yorumun.Gel burda falezler var hem denize düşersin mis gibidir akşam üzeri manzarası ben de yardımcı olurum
bu konuşmaları mesaj yoluyla yaptıysanız elinizdeki mesajlarla hemen savcılığa gidin bu tip şeylerin şakası olmaz ve çok ciddi suçtur ..Konustuk.soruyorum gercekten var mi diye beni azarlıyor.sildim.icini ferah tut diyo. Napilir ucurumda.atlicam heralde
Nasıl çekmiş ki.hem ayrılmak mı istediniz de söyledi neden söyledi boyle bisey yaptığınıKızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
Ankarada bildiginiz manzarasi güzel uçurum var mi
haber verseydin poz verirdim de .Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
var atlamaycaksan adres vermem amaAnkarada bildiginiz manzarasi güzel uçurum var mi
Zorla yapmadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?