vah ki ne vaaaah

Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine

yaptığının büyük suç olduğunun farkında değil heralde ve hala bu adamla beraber misiniz? bi yolunu bulup silin bence sonra da basın tekmeyi

Konustuk.soruyorum gercekten var mi diye beni azarlıyor.sildim.icini ferah tut diyo. Napilir ucurumda.atlicam heralde
bu konuşmaları mesaj yoluyla yaptıysanız elinizdeki mesajlarla hemen savcılığa gidin bu tip şeylerin şakası olmaz ve çok ciddi suçtur ..

Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
Nasıl çekmiş ki.hem ayrılmak mı istediniz de söyledi neden söyledi boyle bisey yaptığını

MADDE 8- (1) İnternet ortamında yapılan ve içeriği aşağıdaki suçları oluşturduğu hususunda yeterli şüphe sebebi bulunan yayınlarla ilgili olarak erişimin engellenmesine karar verilir:

a) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan;
1) İntihara yönlendirme (madde 84),

Bakınız bu İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkındaki kanunda yer almaktadır.

Konu ne amaçla açılmış olursa olsun ağzınızdan çıkan laflara biraz dikkat edin, bir gün o söyledikleriniz önünüze mahkeme celbi olarak gelirse aman yazdıklarımı silin valla ben öyle demek istemedim demeyin.

Anlatiyim simdi bu beni aldattı. Aylar once mesaj atmistim faceden bunu kiz görmus.beni aradi bu.kizda bana yazmis konusalim diye. Bende tamam dedim sonra bu konusmicaksin goruntun var yollarim falan dedi. Konusmiyim diye demis olabilir

ben senin yerinde olsam usulca sokulur yakınlaşır bütün delilleri yok ederdim

Oturdum eski konularına baktım bu konunu okuyunca ne olmuş ne bitmiş diye. Çok daha öncesinde ne yaşadın bilmiyorum, ama neden bu kadar zayıf durduğunu öğrenebilir miyim? Sevgilim beni aramıyor intihar edeceğim, sevgilim beni aldattı intihar edeceğim, sevgilim görüntümü çekti intihar edeceğim.... Yahu bir rahat dur! Senin bütün hayatın sevgilinin etrafında mı dönüyor? Hayatında sevgilim dediğin adamdan başlka uğraş mı yok acaba?

Ayrıca kusura bakma da olan bitenin tamamı sein suçun. Adam seni aramıyor sormuyor, aldatıyor. Büyüklük yapıp affediyorsun kıymetşini bilmiyor. Ama sen buraya gelmiş ben o adama güvendim diyorsun. Şimdi de görütümü çekmiş diye mızmızlık yapıyorsun. Sen bence dua et o adam seni o yatağın içine elinden kolundan tutup tecavüz etmedi.

Erkekler böyle. Sevmediklerinde sadece kullanıyorlar. Sen de buna bir güzel çanak tutmuşsun. Seninle aynı yaştayız ama sen 18 yaşında genç kız gibi davranıyorsun. Adam akıllı dik durmayı öğrenemezsen daha seni aldatan da çok olur, tehdit eden de yüz üstü bırakan da. Çare her sıkıştığında haydi hoopp intihar ediyorum demek değil. Aklını başına al, toparlan. O çocuk seni sevmiyor dahası sen de sevmiyorsun. Eski başlıklarından birinde de dediğin gibi sen yalnızlıktan korkuyorsun.

Git de kendi elinle mahvettiğin hayatını dik durarak düzelt!

Haklisin korkuyorum niye böyle bilmiyorum annem olmadigi için galiba herseyi silip yeniden baslayacagim numaramida deistiriyorum

Hala sevgiliniz değildir umarim? Hemen ayrlin ve siz onu tehtid edin savciliktan bir kağıt gelsin bakalim ne yapabiliyor sizin korkak olduğunuzu bildiği icin uzerinize gelmis. Bir an once ayağa kalkin lutfen..annenizin olmamasi cok aci ama bunu bütün hayatiniz boyunca zaafiyet sebebi olarak basta siz gorurseniz maalesef size yaklasimlar bundan öteye geçemez

Ankarada bildiginiz manzarasi güzel uçurum var mi

25 yaşında bir kadın gibi değil 15 yaşında bir kız gibi davranıyorsun
Önce bir silkin kendine gel
Ben olsam "senin ağzını yüzünü..." diye başlar dalardım o ne demek ya senden gizli fotoğrafını çekmek
Ayrıca hiç acıma savcılığa ver evine celp gitsin bakalım nolucak
Sonra istersen geri alırsın şikayetçi değilim dersin
Bu korkutmaya yeter onu.

Hakkaten şimdi baktım her konunuzda bir ölmek var
Bir psikiyatristle görüşüp bunu kontrol altına alın bence
İntihara eğiliminiz var gibi

gelde erkek milletine güven arkadaş
adamların akılları fikirleri şeylerinde ...
seni şikayet edecem de

haber verseydin poz verirdim de .
yorum yapmayacağım sonra kızıyorsunuz ilkelsiniz geri kafalısınız yobazsınız diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…