vah ki ne vaaaah

biz yapmayın etmeyin dedikçe milletin zoruna gidiyodu namus bekçiliği yapmayın deniyordu bakın ne oluyomuş kendini kullandırmanın sonu neyse konusahibi akıllanmışsındır inş bidaha erkeklere bu kadar güvenmezsin olur biter..

Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
Eğer sana yazılı olarak şantaj yaptıysa dava açabilirsin.

Bence hala namus bekçiliğine gerek yok.
Sevgilinizin karaktersizliği bu. Bi şekilde öğrenin görüntüleri nerede tuttuğunu.
Sizi tehdit etmeye, şantaj yapmaya kalkarsa hiç korkmayın savcılığa başvurun.

canım sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba burada? kendi inançlarınız ve değerlerinize ters düşen her şeyi yargılamak, ahkam kesmek konusunda ne kadar rahatsınız böyle. herkes kendi hayatını yaşıyor. ben kalkıp size, "niçin inanıyorsunuz ki çok saçma, (haşa) Allah yok" deme hakkına sahip miyim?

ayrıca, çatlayın, sevişiyoruz, sevişerek evleniyoruz ve mutlu oluyoruz. sevgiliyle uyumak kadar güzel bir şey yok, ve bunu yaşamadığınıza üzülüyorum.

ayrıca korkma canım, 25 yaşında bir kadınsın, güçlü ol, ne olmuş yani götü boklunun teki videoya aldıysa. onun kamerası bile 3 megapixeldir allah bilir, poposu piksellere ayrılasıca!

üzme tatlı canını, istediğini söylesin, en fazla ne yapabilir? sen onu terk ettikten sonra izleyip kendini tatmin eder. çirkin poposunu internete verecek cesaret var mıymış onda? hiç takma kafana, ondan a

Yazdıklarınızı okurken ben utandım.

Ayrıca konu sahibi, kafa buluyosunuz galiba bizimle.

Bu konuda içinizi adamı savcılığa vermeden rahat ettiremezsiniz. Adam sizin kendinize güvenmediğini bildiği için size böyle şeyler yapmaya ya da söylemeye cesaret edebiliyor. Savcılığa gidin, ve hem kendinizi şaşırtın hem de güvenerek hata ettiğiniz kişiyi.

çocuk musun sen ya aklım almıyo sevgilin olsa bile nasıl güvenirsin ki neyse ne olmuşsa artık olmuş bu çocuğun amacı ne seni sevmiyormu neden böyle bişey yaptı yazık yaaaa... neyse

Her gunum aci içinde kendimi hirpalayarak geçiyor. Bunlari haketmedim.sonum ne olacak bilmiyorum

ne salak bı adam ya
nasıl bı karakterdır bu
gercek yuzunu gordun hıc tanıyamamısın bu adamı
bı daha hıc bır sekılde gorusme bu adamla
goruntu var ya da yok savcılıga gıt ama boyun egme ıstegıne
ne kadar yakınlastınız bılmıyorum ama bosver kotu bı deneyım ama ders aldın ve zararın neresınden donersen kardır

Savciliga gitsem ne diycemki.eee biz sewistikte sewgilim goruntulerimi çekmiş beni tehdit ediyor. Ne igrenc bir durum

Şimdiye kadar yaşadığın şeylerden artık ders almalısın.
hata üstüne hata.

İnşallah ölmek istiyorum diye yazdığın
konundaki adam değildir bu.

Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
Birdahaki seni aradığında şu an savcılığa gidiyorum seni şikayet etmeye de böyleleri çok var malesef şahsiyetsiz insanlar

Şimdiye kadar yaşadığın şeylerden artık ders almalısın.
hata üstüne hata.

İnşallah ölmek istiyorum diye yazdığın
konundaki adam değildir bu.
ve senı aldatıp pavyonlara gıden adamla aynı ınsan degıldır
zaten o ıse bellıymıs gıdısattan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…