- 30 Ağustos 2009
- 614
- 432
- 333
Eğer sana yazılı olarak şantaj yaptıysa dava açabilirsin.Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
iyi iyi.. Bundan sonra aynı yatağa girerken adamınızı iyi seçin. 25 yaşındasınız bedeninizi nasıl bu kadar kolay sunuyorrsunuz elin adamına bu da size ders olsun. Daha gerisi vardır bunun adam size şantaj yapacak daha çok şey isteyecek sizde 25 yaşın sizde olmayan olgunluğuyla kabul edeceksiniz. Sonrada saçma sapan hamileyim kötüyüm ben ona güvenmiştim evlenecektik bilmem ne topikleri açacaksınız. Yazık yazık azıcık beyninizi kullanın şu adamlara bu kadar kolay sahip olunacağınızı göstermeyin. Azıcık din iman olsun hiç olmadı azıcık kitap okuyun bu kadar cahil olmayın..
Yazdıklarınızı okurken ben utandım.iyi iyi.. Bundan sonra aynı yatağa girerken adamınızı iyi seçin. 25 yaşındasınız bedeninizi nasıl bu kadar kolay sunuyorrsunuz elin adamına bu da size ders olsun. Daha gerisi vardır bunun adam size şantaj yapacak daha çok şey isteyecek sizde 25 yaşın sizde olmayan olgunluğuyla kabul edeceksiniz. Sonrada saçma sapan hamileyim kötüyüm ben ona güvenmiştim evlenecektik bilmem ne topikleri açacaksınız. Yazık yazık azıcık beyninizi kullanın şu adamlara bu kadar kolay sahip olunacağınızı göstermeyin. Azıcık din iman olsun hiç olmadı azıcık kitap okuyun bu kadar cahil olmayın..
aman annem taktıgın şeye bak zaten umurunda degil ki :)Savciliga gitsem ne diycemki.eee biz sewistikte sewgilim goruntulerimi çekmiş beni tehdit ediyor. Ne igrenc bir durum
Birdahaki seni aradığında şu an savcılığa gidiyorum seni şikayet etmeye de böyleleri çok var malesef şahsiyetsiz insanlarKızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
ve senı aldatıp pavyonlara gıden adamla aynı ınsan degıldırŞimdiye kadar yaşadığın şeylerden artık ders almalısın.
hata üstüne hata.
İnşallah ölmek istiyorum diye yazdığın
konundaki adam değildir bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?