vah ki ne vaaaah

Hayatimi mahvetti sadece biraz sevgi istemistim
mangal yuregını herkese acarsan kul seklınde gerı doner
guvenmeden boyle bıseye kalkısmasaydın keske
o senle mesajlasmak ıstemeyen pavyondan cıkmayan adamla bır degıl mı bu ve senı aldattıgını ogrendıgın zaten bellıymıs guzelım ee neden devam ettın kı
neyse olanı degıstıremezsın
artık allahtan nasıbını ıste boyle bıseye bulasma
onlada bagını kes
tek bag cınsellık degıl oldu bıttı yapcak bısey yok
evlensen nolcak kı boyle adamla cocugunla baba evıne dondugunle kalırsın bence..

Evlenmeyi tabiki düşünmüyorum onunla.sadece düzgün bir iliskim olsun diğer insanlar gibi
Başkaları ne güzel yaşıyor nerde değişik adam var beni buluyor. Hala bana yaptiklarini cekiyosun diyor. O da yıllar önce benden Hoşlaniyordu bende ona karşılık vermedim baskasina gittim hepsi bu

Anlamadim cok korkuyorum. Benden baskasi görmez diyor belkide yalan söylüyor. Basima ne dertler açtım
bende izliycem kendimi görmek istiyorum nasıl çıkmışım merak ediyorum de...muhtemelen telefonunda falandır varsa eğer (ki sanmıyorum olduğunu,uyduruyordur)silmeye çalış...ve bir dahada yakınlaşma...hatta yanına bile yanaşma o adam bozuntusunun...kendi kız kardeşine yapsalar na yaparmış acaba......yapamazsan eğer...seni savcılığa vericem...karakola gidip şikayette bulundum de...

baskalarının ılıskısı var dıye ılıskı surdurdun
evlenmeyı dusunmuyodun ama berabersın
beraber oldun
hmm cok ılgınc bı ask hıkayesı

Hersey yolundayken düşünüyotdum tabi artık istemedigimi soyledim yanlis anlamissin.hhhhhe bu kadar şeyden sonra ewlencen.onunla :-D

Atakuleden at beni
İn aşağıya tut beni
Gülüm aman aman. .

Hahaha harika yazmissin 3 megapiksel bu arada senle oturup saatlerce dertlesebilirim canim inan insanda sıkıntı falan kalmaz

nasıl bir ortamdaydınız ki? gizliden çekmek kolay degıl aslında
planlı programlı beceri ister

Günaydın kızlar. Bugunde hayattayim.daha iyyim.bence yalan söylüyor ben huzursuZ etmek icin

Hacı kiminle sevişip kiminle evlenip kiminle mutlu olacağın kiminle uyanacağın umrumda bile değil ilgilenmem. Herkesin güzelliği farklı tabi bakış açısı.. Ben '' din iman '' dedim. Din iman denince sadece islamiyetmi geliyor aklına sen neyin kafasını yaşıyorsun? Hristiyanlık musevilik yahudilik bu dinler bize erkeklerin koynuna fütursuzca girmeyi bedenine yaşattığın bu acıyı haklımı görüyorda cahilce davranmayı söylüyorda ben mi bilmiyorum? Neden direk islamiyet ve neden bu düşmanlık? Benim sinirle yazdığım bu yazı bir kadının bedenini nasıl bu kadar hakir gördürmeye izin vermesi bunu kendine nasıl layık görmesi ile ilgili. Sen neyin kafasını yaşıyorsunda yorumuma alıntı yapıp alakasız şeyler yazıp saptırıyorsun. Ayrıca benim yorumum üslubum mamuresin derdi seni neden geriyor ki ? Ha birde üzülüyormuşsun.. yok yok üzülme sen annem sen yerinde öyle rahat ben böyle rahat..

ben yazımda islamiyetle bağdaştırılmış, direk hedef gösterilmiş ve saldırılmış bir şey göremiyorum. Allah örneği tamemiyle kendi bildiğim din üzerinden verdiğim bir örnektir. lafın gelişi söylenmiştir, diğer din olgularına atıfta bulunularak söylenmiştir.

sevişmenin neresi vücudunu hakir görmek? vücuduna acı çektirmek?

ayrıca benim eleştirdiğim nokta, senin muhafazakar düşünce yapın değil, bu tercih meselesidir çünkü, eleştirdiğim şey senin üslubun canım benim. sevişmiyorsan sevişene b.k atamazsın benim güzel kardeşim. sevişmiyorsan sevişene saygı gösterebilirsin ancak, başka da bir şey yapamazsın benim güzelim. hadi bakalım. hadi benim canım.

Hala diyorum ki uslubum konu sahibinin derdi daceyda gerilme sakin ol. Hala diyorum ki konu sahibinin cahilligine kızıyorum tercihine değil kiminle ne zaman nasıl birlikte olduğuna umrumda degil. Kızımız birseyleri bilseydi dini yada değil bir kitap okuma araştırma olayına dahil olsaydı bilinçli olup bu Saçmalığa izin vermezdi. Hala tanımadığım biri yüzünden tanımadığım biriyle konusu eminim yalan olan biri yüzünden bu kadar anlaşmazlık yaşadığıma inanmiyorum. Burada gövde gösterisi yapmaya gerek yok. Gayrımeşru muhabbetin neticesi merhametsiz azap çekmektir. Bu kadar..

Günaydın kızlar. Bugunde hayattayim.daha iyyim.bence yalan söylüyor ben huzursuZ etmek icin
korktuğunu belli etme.cesaretini topla ve savcılığa şikayet et.yoksa seni böyle çooook tehdit eder ve benimle birlikte olmazsan görüntülerini yayarım falan filan der.

Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
ne oldu canım ne var ne yok
yalan mıymış video olayı?
bu arada ne kadar süredir sevgiliydinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…