aynen oyle dıceksın benı elınde goruntuerım var ve tehdıt edıyo.Savciliga gitsem ne diycemki.eee biz sewistikte sewgilim goruntulerimi çekmiş beni tehdit ediyor. Ne igrenc bir durum
mangal yuregını herkese acarsan kul seklınde gerı donerHayatimi mahvetti sadece biraz sevgi istemistim
bende izliycem kendimi görmek istiyorum nasıl çıkmışım merak ediyorum de...muhtemelen telefonunda falandır varsa eğer (ki sanmıyorum olduğunu,uyduruyordur)silmeye çalış...ve bir dahada yakınlaşma...hatta yanına bile yanaşma o adam bozuntusunun...kendi kız kardeşine yapsalar na yaparmış acaba......yapamazsan eğer...seni savcılığa vericem...karakola gidip şikayette bulundum de...Anlamadim cok korkuyorum. Benden baskasi görmez diyor belkide yalan söylüyor. Basima ne dertler açtım
baskalarının ılıskısı var dıye ılıskı surdurdunEvlenmeyi tabiki düşünmüyorum onunla.sadece düzgün bir iliskim olsun diğer insanlar gibi
Başkaları ne güzel yaşıyor nerde değişik adam var beni buluyor. Hala bana yaptiklarini cekiyosun diyor. O da yıllar önce benden Hoşlaniyordu bende ona karşılık vermedim baskasina gittim hepsi bu
Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
Hacı kiminle sevişip kiminle evlenip kiminle mutlu olacağın kiminle uyanacağın umrumda bile değil ilgilenmem. Herkesin güzelliği farklı tabi bakış açısı.. Ben '' din iman '' dedim. Din iman denince sadece islamiyetmi geliyor aklına sen neyin kafasını yaşıyorsun? Hristiyanlık musevilik yahudilik bu dinler bize erkeklerin koynuna fütursuzca girmeyi bedenine yaşattığın bu acıyı haklımı görüyorda cahilce davranmayı söylüyorda ben mi bilmiyorum? Neden direk islamiyet ve neden bu düşmanlık? Benim sinirle yazdığım bu yazı bir kadının bedenini nasıl bu kadar hakir gördürmeye izin vermesi bunu kendine nasıl layık görmesi ile ilgili. Sen neyin kafasını yaşıyorsunda yorumuma alıntı yapıp alakasız şeyler yazıp saptırıyorsun. Ayrıca benim yorumum üslubum mamuresin derdi seni neden geriyor ki ? Ha birde üzülüyormuşsun.. yok yok üzülme sen annem sen yerinde öyle rahat ben böyle rahat..canım sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba burada? kendi inançlarınız ve değerlerinize ters düşen her şeyi yargılamak, ahkam kesmek konusunda ne kadar rahatsınız böyle. herkes kendi hayatını yaşıyor. ben kalkıp size, "niçin inanıyorsunuz ki çok saçma, (haşa) Allah yok" deme hakkına sahip miyim?
ayrıca, çatlayın, sevişiyoruz, sevişerek evleniyoruz ve mutlu oluyoruz. sevgiliyle uyumak kadar güzel bir şey yok, ve bunu yaşamadığınıza üzülüyorum.
Hacı kiminle sevişip kiminle evlenip kiminle mutlu olacağın kiminle uyanacağın umrumda bile değil ilgilenmem. Herkesin güzelliği farklı tabi bakış açısı.. Ben '' din iman '' dedim. Din iman denince sadece islamiyetmi geliyor aklına sen neyin kafasını yaşıyorsun? Hristiyanlık musevilik yahudilik bu dinler bize erkeklerin koynuna fütursuzca girmeyi bedenine yaşattığın bu acıyı haklımı görüyorda cahilce davranmayı söylüyorda ben mi bilmiyorum? Neden direk islamiyet ve neden bu düşmanlık? Benim sinirle yazdığım bu yazı bir kadının bedenini nasıl bu kadar hakir gördürmeye izin vermesi bunu kendine nasıl layık görmesi ile ilgili. Sen neyin kafasını yaşıyorsunda yorumuma alıntı yapıp alakasız şeyler yazıp saptırıyorsun. Ayrıca benim yorumum üslubum mamuresin derdi seni neden geriyor ki ? Ha birde üzülüyormuşsun.. yok yok üzülme sen annem sen yerinde öyle rahat ben böyle rahat..
korktuğunu belli etme.cesaretini topla ve savcılığa şikayet et.yoksa seni böyle çooook tehdit eder ve benimle birlikte olmazsan görüntülerini yayarım falan filan der.Günaydın kızlar. Bugunde hayattayim.daha iyyim.bence yalan söylüyor ben huzursuZ etmek icin
ne oldu canım ne var ne yokKızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?