Evet o ağrıyı 13. Haftadan 16. Haftaya kadar yaşadım o kadar kötüydü ki hayattan soğudum tuvalete bile yürüyemiyordum kabus gibiydi benim 16. Haftada geçti14 haftadan merhabalar 3 gündür kıvranıyorum resmen sol tarafımda sadece özel bölgemle sol taraf bacağımın birleştiği kısım oluyo sanırım ayağa kalkınca çok yürürsem yada herhangi bir iş yaparken çok böyle batma gibi bir acı oluyosağ taraf gayet normal bugün dr normal olduğunu bebeğin büyüdü için dedi ama çok rahatsız ediyo beni bacağıma vuruyo ağrısı iş yapamaz oldum acıyo bildiğiniz sizlerde yaşayan yada yaşamış olan var mı tek taraf
yaa çok geçmiş olsun sizinde tek tarafmıydı iki taraflımıydı benim sadece solEvet o ağrıyı 13. Haftadan 16. Haftaya kadar yaşadım o kadar kötüydü ki hayattan soğudum tuvalete bile yürüyemiyordum kabus gibiydi benim 16. Haftada geçti
çok şükür ki geçmiş darısı bana inşAllahMagnezyuma başladım 16. Haftada birde idrar yolu enfeksiyonum vardı onun için de antibiyotik kullandım ama benimde sanki kemiklerim kırılıyormuş gibi ağrıyordu
evet benimde soldu anlıyorum sizi tarif edilemeyecek bir ağrı zatenyaa çok geçmiş olsun sizinde tek tarafmıydı iki taraflımıydı benim sadece solçok canım acıyo inanın kimseyede anlatamıyorum nasıl tarif edilir bilmiyorum ki
ayy inanın kendimden geçtim 3-4 gündür .. parol iç dedi dr o da fayda etmiyoki umarım benimkide kısa sürede geçerevet benimde soldu anlıyorum sizi tarif edilemeyecek bir ağrı zaten
Bence içmeyin hiçbirşey fayda etmiyor çünkü sadece idara yolu enfeksiyonunjz var mı ona bir baktırınayy inanın kendimden geçtim 3-4 gündür .. parol iç dedi dr o da fayda etmiyoki umarım benimkide kısa sürede geçersizede çok geçmiş olsun
yarın onun için gideyim bi baktırayım teşekkür ederim çok sağolunBence içmeyin hiçbirşey fayda etmiyor çünkü sadece idara yolu enfeksiyonunjz var mı ona bir baktırın
Rica ederiç arada ılık duş alın o da iyi geliyor birkaç dakikada olsa rahatlatıryarın onun için gideyim bi baktırayım teşekkür ederim çok sağolun
17. Haftamdayım 3 gündür aynı acıyı çekiyorum doktoruma yazdım ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum demiş önce her iki taraftı şimdi sadece sol acıyor vajina kemik ağrısı sanki bugün daha hafifledi daha çok yürürken oluyor14 haftadan merhabalar 3 gündür kıvranıyorum resmen sol tarafımda sadece özel bölgemle sol taraf bacağımın birleştiği kısım oluyo sanırım ayağa kalkınca çok yürürsem yada herhangi bir iş yaparken çok böyle batma gibi bir acı oluyosağ taraf gayet normal bugün dr normal olduğunu bebeğin büyüdü için dedi ama çok rahatsız ediyo beni bacağıma vuruyo ağrısı iş yapamaz oldum acıyo bildiğiniz sizlerde yaşayan yada yaşamış olan var mı tek taraf
Ayy inanmiyorum tam yasadigim seyi anlatmissiniz oyaa çok geçmiş olsun sizinde tek tarafmıydı iki taraflımıydı benim sadece solçok canım acıyo inanın kimseyede anlatamıyorum nasıl tarif edilir bilmiyorum ki
çok geçmiş olsun ben bugün kontrolde sordum bebek büyüdükçe geriliyomuş kaslar onyüzden bu tür ağrılar normal dedi benim sağda yok bişey sadece sol tarafım17. Haftamdayım 3 gündür aynı acıyı çekiyorum doktoruma yazdım ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum demiş önce her iki taraftı şimdi sadece sol acıyor vajina kemik ağrısı sanki bugün daha hafifledi daha çok yürürken oluyor
evet dediğiniz gibi kemik kısmı özel bölgeyle birleşen yer benimde ayağa kalkarken yürürken bazen yada çok yürürsem vs vs yatakta dönerken bile acıyoAyy inanmiyorum tam yasadigim seyi anlatmissiniz o
Kemik kismi degil mi ? Tek tarafli sol taraf benim zonklama oluyo bende bunu arastiryordum . Daha 2 gun once ultrasona gittim her seyime bakti rahim agzi vs her sey yolundaydi
Benim 2 gün önce 2 taraflıydı şimdi tek sol tarafımda var ama sanki hafifledi parol önerdi doktorum da içmedim sizede çok geçmiş olsun umarım yakın zaman da geçer :)ben idrar yoku enfes
çok geçmiş olsun ben bugün kontrolde sordum bebek büyüdükçe geriliyomuş kaslar onyüzden bu tür ağrılar normal dedi benim sağda yok bişey sadece sol tarafımumarım kısa sütede geçer çünkü insanın canını baya yakan bişey ve huzursuz ediyor
Evet evet benimde aynısı hatta ben ilk dudak ağrısı sandımmtam olarak burası işaretlediğim yer
Bende işaretledim yesil olarak benimde tam o kemik ustu chat gpd sordum oda oyle dedi rahim buyudugu bazen damarlar boyle yapabiliyor falan dedi geciciymis insallahtam olarak burası işaretlediğim yer
evet evet orası benimde işaretlediğim yere vuruyo senin gösterdiğin yer daha doğruBende işaretledim yesil olarak benimde tam o kemik ustu chat gpd sordum oda oyle dedi rahim buyudugu bazen damarlar boyle yapabiliyor falan dedi geciciymis insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?