Vajina İle Bacak Kemiği Birleştiği Kısım Sol Taraf Ağrı Yaşayan Varmı (Çatı Ağrısı) Sanırım

evet evet orası benimde işaretlediğim yere vuruyo senin gösterdiğin yer daha doğru
Benim bacak bacak ustune atip oturmamla basladi , uzaninca saha iyi sanki . Bir cozumunu bulan olursa yazsin kizlar
Bu arada benim ki 11 hafta dolmak uzere

Benim bacak bacak ustune atip oturmamla basladi , uzaninca saha iyi sanki . Bir cozumunu bulan olursa yazsin kizlar
Bu arada benim ki 11 hafta dolmak uzere
bende yerde yatıp sol ayağımı çekyata yatıp uyudum bi süre ondan mı oldu bilmiyorum ama çok zor ya çok acıyo valla çare bulan varsa söylesin

yaa çok geçmiş olsun sizinde tek tarafmıydı iki taraflımıydı benim sadece sol çok canım acıyo inanın kimseyede anlatamıyorum nasıl tarif edilir bilmiyorum ki
Canım merhaba bende 15+4 günlük hamileyim .
Benimde bu aralar sol tarafta ağrı oluyor dinlendikce daha rahatliyor insan .ayakta çok kalinca daha çok bişey çekiştiriyor sanki içeriden .
Bikini bölgesinin hemen bitişinde tek taraflı oluyor . Ama dayanilmayacak derece de değil benim
Umarım geçer çabucak .
Belim de ekstra ağriyor
Bence normal bi durum gebelik başinda da hep sol taraf ağridi benim. Doktoruma sorduğumda normal demişti ağrı sancı gibi girmediği sürece .

benim yürüdüğümde biraz fazla artıyo dinlenirken çok nişey hissetmiyorum ama belime de vuruyo ağrı dr normal diyo ama bilmiyorum

benim yürüdüğümde biraz fazla artıyo dinlenirken çok nişey hissetmiyorum ama belime de vuruyo ağrı dr normal diyo ama bilmiyorum
Rahim büyüyor hafta hafta. benim bu hafta çok belirgin bir şekilde büyüdü .
Belim de içe doğru çökmeye başladı
Ondandır bence kasılma,sancı şeklinde olmadiği sürece problem yoktur insallah .

hemen hemen şu bölge oradaki kemiğe elleyince bile acıyo sağ tarafa elliyorum orada bir ağrı oluşmuyo

Eklentiler

• IMG_2601.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 3
sizin ağrınız tam olarak nasıl oluyo kabaca anlatabilirmisin
Benim ilk önce 2 taraflıydı hatta ben 2 dudak sandım sonra baktım dudak değil vajlna kemiği sağ geçti sol oldu yürürken sonra yatakta sağdan sola dönerken vs uzanırken ya da otururken sıkıntı yok böyle bir acı sanki sıkılmış etim hamlamış ağrı

aynı benim gibi benimde öyle ayağa kalınca sağa açsola dönerken çok acıyo ağrıyo ben anlamadım bu neyin nesi haftada daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…