banada parol önerdi içiyom ama hiç faydası yokBenim 2 gün önce 2 taraflıydı şimdi tek sol tarafımda var ama sanki hafifledi parol önerdi doktorum da içmedim sizede çok geçmiş olsun umarım yakın zaman da geçer :)
Parol zaten etkisiz eleman o yüzden içmiyorum 2 gündür magnezyum alıyorum belki onun faydası olurbanada parol önerdi içiyom ama hiç faydası yok
Benim bacak bacak ustune atip oturmamla basladi , uzaninca saha iyi sanki . Bir cozumunu bulan olursa yazsin kizlarevet evet orası benimde işaretlediğim yere vuruyo senin gösterdiğin yer daha doğru
bende yerde yatıp sol ayağımı çekyata yatıp uyudum bi süre ondan mı oldu bilmiyorum ama çok zor ya çok acıyo valla çare bulan varsa söylesinBenim bacak bacak ustune atip oturmamla basladi , uzaninca saha iyi sanki . Bir cozumunu bulan olursa yazsin kizlar
Bu arada benim ki 11 hafta dolmak uzere
Doktorum fıtıkta olabilir diyor korktum yabende yerde yatıp sol ayağımı çekyata yatıp uyudum bi süre ondan mı oldu bilmiyorum ama çok zor ya çok acıyo valla çare bulan varsa söylesin
evet bakıldı rahim ağzına normal dediMagnezyum kullanıyor musunuz? Vajinal enf durumuna ve Rahim ağzı kisaligina baktı mı doktor.
fıtık tek tarafta olurmu kiDoktorum fıtıkta olabilir diyor korktum ya
Canım merhaba bende 15+4 günlük hamileyim .yaa çok geçmiş olsun sizinde tek tarafmıydı iki taraflımıydı benim sadece solçok canım acıyo inanın kimseyede anlatamıyorum nasıl tarif edilir bilmiyorum ki
benim yürüdüğümde biraz fazla artıyo dinlenirken çok nişey hissetmiyorum ama belime de vuruyo ağrı dr normal diyo ama bilmiyorumCanım merhaba bende 15+4 günlük hamileyim .
Benimde bu aralar sol tarafta ağrı oluyor dinlendikce daha rahatliyor insan .ayakta çok kalinca daha çok bişey çekiştiriyor sanki içeriden .
Bikini bölgesinin hemen bitişinde tek taraflı oluyor . Ama dayanilmayacak derece de değil benim
Umarım geçer çabucak .
Belim de ekstra ağriyor
Bence normal bi durum gebelik başinda da hep sol taraf ağridi benim. Doktoruma sorduğumda normal demişti ağrı sancı gibi girmediği sürece .
Rahim büyüyor hafta hafta. benim bu hafta çok belirgin bir şekilde büyüdü .benim yürüdüğümde biraz fazla artıyo dinlenirken çok nişey hissetmiyorum ama belime de vuruyo ağrı dr normal diyo ama bilmiyorum
Valla bilmiyorum ki ya ben de anlamadım bende tahlil verdim temizfıtık tek tarafta olurmu kibugün tekrar gittim idrar tahlili yapıldı yarın alıcam sonuçları enfeksiyonmu var acaba
sizin ağrınız tam olarak nasıl oluyo kabaca anlatabilirmisinValla bilmiyorum ki ya ben de anlamadım bende tahlil verdim temiz
Benim ilk önce 2 taraflıydı hatta ben 2 dudak sandım sonra baktım dudak değil vajlna kemiği sağ geçti sol oldu yürürken sonra yatakta sağdan sola dönerken vs uzanırken ya da otururken sıkıntı yok böyle bir acı sanki sıkılmış etim hamlamış ağrısizin ağrınız tam olarak nasıl oluyo kabaca anlatabilirmisin
Evet ben de elleyince ağrıyı hissediyorumhemen hemen şu bölge oradaki kemiğe elleyince bile acıyo sağ tarafa elliyorum orada bir ağrı oluşmuyo
aynı benim gibi benimde öyle ayağa kalınca sağa açsola dönerken çok acıyo ağrıyo ben anlamadım bu neyin nesi haftada daha erkenBenim ilk önce 2 taraflıydı hatta ben 2 dudak sandım sonra baktım dudak değil vajlna kemiği sağ geçti sol oldu yürürken sonra yatakta sağdan sola dönerken vs uzanırken ya da otururken sıkıntı yok böyle bir acı sanki sıkılmış etim hamlamış ağrı
Evet erken yani korkum şu ki doğuma kadar bu ağrı devam eder mi yani Allah korusun varis fıtık olmasın daaynı benim gibi benimde öyle ayağa kalınca sağa açsola dönerken çok acıyo ağrıyo ben anlamadım bu neyin nesi haftada daha erken
doğuma kadar devam ederse yandık demekEvet erken yani korkum şu ki doğuma kadar bu ağrı devam eder mi yani Allah korusun varis fıtık olmasın da
Umarım etmez ya daha çok vardoğuma kadar devam ederse yandık demek
14+2 evetUmarım etmez ya daha çok varkaç haftalıktınız 14 mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?