Vajina İle Bacak Kemiği Birleştiği Kısım Sol Taraf Ağrı Yaşayan Varmı (Çatı Ağrısı) Sanırım

Merhaba kızlar öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. moral bozmak istemem herkesin hamileliği yaşadığı süreç kendisine özgü. Her hamilelik birbirinden farklı. Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize. Benim 3 aylıkken başladı bu ağrı şu an 7- 8 hafta var doğuma ağrı soldaydı sağ tarafa geçti. maalesef parol vs fayda etmedi. Antibiyotik kullandım geçmedi. Enfeksiyon vs değil yani. Dr um bana bağ ağrısı olduğunu ancak doğumdan sonra geçeceğini söyledi. bazılarının bu ağrısı olup sonradan geçtiğini de okudum. Bnm uzanırken otururken ağrı yok sadece hareket esnasında oluyo. Sabahları özeklikle wc gitmek zulüm. yürürken zorlanıyorum bu yüzden yatarak geçiyor hamileliğim. Çok araştırdım ama bulamadım ben çözüm. Sadece internette bağ ağrısı için egzersizler var isterseniz dr unuza danışıp egzersiz yapmayı deneyebilirsiniz.

Eklentiler

• images (15).webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 2
sizede çok geçmiş olsun tarif ettiğiniz gibi benim ağrımda genelde ayağa kalkınca yürürken yatakta dönerken gibi gibi dinlenirken ağrım olmuyo ama bütün gün de yatamıyoruz malesef mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum ama birtane oğlum var onunda ihtiyaçları olunca ister istemez hareket ediyorum sizin hiç mi geçmedi bende çok araştırdım geçenlerde var geçmeyenlerde umarım bizimki geçenlerden olur yoksa bazen dayanılcak gibi olmuyo

Teşekkür ederim. Maalesef geçmedi benim hiç. Şu an ilk zamanlara göre daha şiddetli. Dediğiniz gibi uzandığım yerde dönerken bile ağrıyor acıyor orası. Haklısınız sürekli yatmak da olmuyor mecbur kalkıyoruz böyle söylemek istemem ama ağlıyorum bazen dayanamıyorum inşallah sizinki geçer uzun sürmez magnezyum iyi geliyo diyenler de var. Bana fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…