- 22 Mart 2024
- 591
- 23
- 18
- 28
Evet erken sanki ya ne bilim popoma kadar acıyoryakın sayılır haftalarımız benimde 14+5

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erken sanki ya ne bilim popoma kadar acıyoryakın sayılır haftalarımız benimde 14+5
yaa bazı günler hiç olmadığı oluyomu acaba birde tek tarafmı18. Haftamda bir başladı 32 oldum ara ara da devam ediyor. Sevgiler.
benimdeEvet erken sanki ya ne bilim popoma kadar acıyor![]()
Evet evet tam tarif ettiğiniz gibi ağrısını da acısını da çok iyi bilirim tek taraflı sol. Magnezyum kullanıyorsanız günde iki kez için etkili oluyor doktorunuza sorup. 3 gün ağrı oluyorsa 4 gün olmuyor mesela ama üzgünüm bebek büyüdükçe daha çok hissedeceksiniz çaresi yok malesefyaa bazı günler hiç olmadığı oluyomu acaba birde tek tarafmı
Benim 20.haftadan sonra oldu doğuma kadar geçmedi. Çok fena bişeydi. Özellikle ilk kalktığımda basamıyordum resmen ağrıdan. O günlere gittim ay hamilelikte ondan çektim ben resmen14 haftadan merhabalar 3 gündür kıvranıyorum resmen sol tarafımda sadece özel bölgemle sol taraf bacağımın birleştiği kısım oluyo sanırım ayağa kalkınca çok yürürsem yada herhangi bir iş yaparken çok böyle batma gibi bir acı oluyosağ taraf gayet normal bugün dr normal olduğunu bebeğin büyüdü için dedi ama çok rahatsız ediyo beni bacağıma vuruyo ağrısı iş yapamaz oldum acıyo bildiğiniz sizlerde yaşayan yada yaşamış olan var mı tek taraf
hadi yaEvet evet tam tarif ettiğiniz gibi ağrısını da acısını da çok iyi bilirim tek taraflı sol. Magnezyum kullanıyorsanız günde iki kez için etkili oluyor doktorunuza sorup. 3 gün ağrı oluyorsa 4 gün olmuyor mesela ama üzgünüm bebek büyüdükçe daha çok hissedeceksiniz çaresi yok malesef
Bi zararı yok yani en azından ben görmedim:) ah bilirimm yürümek işkence kıyafet giymek dahi çok zor bacağımı kaldıramıyorum başladığı zaman. Tek tesellimiz sürekli olmaması 2 güne geçer 1 hafta rahat edersiniz :)hadi yatek tesellim zararının olmaması ama hayat kalitesini düşürüyo insanın yataktan kalkasım gelmiyo acıcak gene diye
![]()
ne çok yaşayan varmış bu durumu ilk gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamadım ben onyüzden tuhaf geldi bana ama okuduklarımdan ve anlattıklarınızdan anladımki normalmiş şükür doğum yapmışsınız geçmiş darısı bize inşAllahBenim 20.haftadan sonra oldu doğuma kadar geçmedi. Çok fena bişeydi. Özellikle ilk kalktığımda basamıyordum resmen ağrıdan. O günlere gittim ay hamilelikte ondan çektim ben resmen
Rabbim şifa eylesin, magnezyum bana yaramadıEvet evet tam tarif ettiğiniz gibi ağrısını da acısını da çok iyi bilirim tek taraflı sol. Magnezyum kullanıyorsanız günde iki kez için etkili oluyor doktorunuza sorup. 3 gün ağrı oluyorsa 4 gün olmuyor mesela ama üzgünüm bebek büyüdükçe daha çok hissedeceksiniz çaresi yok malesef
İnşallah ama çok etkili bir çözümü yok zaten doğumdan sonra geçecek olması rahatlatıyor size de şifa dilerimRabbim şifa eylesin, magnezyum bana yaramadıılık duş alıyorm falan ama nafile.
tek taraflı solda başladı sonra sağda devam ediyor. Neyse ki sayılı gün inşallah afiyetle geçer gider.
![]()
Çok çok üzgünüm ama o ağrı rahim büyüdükçe ve bebiş ağırlaştıkça daha da artıyor. Aynı ağrıdan bahsediyorsak tabi. 30. Haftalardan sonra bazen yatakta sağdan sola bile dönülmüyor14 haftadan merhabalar 3 gündür kıvranıyorum resmen sol tarafımda sadece özel bölgemle sol taraf bacağımın birleştiği kısım oluyo sanırım ayağa kalkınca çok yürürsem yada herhangi bir iş yaparken çok böyle batma gibi bir acı oluyosağ taraf gayet normal bugün dr normal olduğunu bebeğin büyüdü için dedi ama çok rahatsız ediyo beni bacağıma vuruyo ağrısı iş yapamaz oldum acıyo bildiğiniz sizlerde yaşayan yada yaşamış olan var mı tek taraf
Amin inşallah. Sürekli evde olmak çok can sıkıyor. Bi hava almaya çıkamıyorum.İnşallah ama çok etkili bir çözümü yok zaten doğumdan sonra geçecek olması rahatlatıyor size de şifa dilerim
Ağrıdan dolayı mı?Amin inşallah. Sürekli evde olmak çok can sıkıyor. Bi hava almaya çıkamıyorum.![]()
Evet ağrıdan dolayı. Yürüyemiyorm. Evde wc mutfak vs giderken bile zorlanıyorum. Allahtan oturunca ya da hareketsiz yatınca ağrı yok. Hareket etkiliyo sadece. Uzandığım yerde dönerken orası çekiliyo mu n'oluyosa ağrı oluyo acıyo.Ağrıdan dolayı mı?
canım nabıyon nasıl ağrıların devam ediyomuRabbim şifa eylesin, magnezyum bana yaramadıılık duş alıyorm falan ama nafile.
tek taraflı solda başladı sonra sağda devam ediyor. Neyse ki sayılı gün inşallah afiyetle geçer gider.
![]()
Evdeyim hep uzanıp bol bol dinleniyorumcanım nabıyon nasıl ağrıların devam ediyomu
bende evdeyim hep ama bugün dışarı çıktım biraz yürüdüm gene o keskin ağrılar olduEvdeyim hep uzanıp bol bol dinleniyorumsen nasılsın ?
İlk zamanlar yine daha iyiydim. Şimdi ağırlaştımbende evdeyim hep ama bugün dışarı çıktım biraz yürüdüm gene o keskin ağrılar oldune zaman geçecek diye bir umut bekliyoum
ayağa kalkarken sağdan soka dönerken koltuktan kalkınca keskin bıçak saplaması güvi hala devam ediyo dinlenirken bişey yok bi umut geçmesini bekliyorumİlk zamanlar yine daha iyiydim. Şimdi ağırlaştımsen çık yine hatta egzersiz dene belki rahatlatır.
Merhaba ben de 21.haftadayım yaklaşık 2-3 haftadır aynı bu fotoğraflardaki işaretli noktalarda böyle bir ağrı var hatta bazen popo kemiğine doğru bile yayılıyor. Yani dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor beni de uyurken de yürürken de . Bende sol uterin arterde direnç çıktı detaylı ultrasonda bununla alakalı mı acaba diye düşündüm ama henüz doktorumla konuşamadım bu konuyu. Acaba benzer bir şey yaşayan var mı ya da cevap bulabildiniz mi?Bende işaretledim yesil olarak benimde tam o kemik ustu chat gpd sordum oda oyle dedi rahim buyudugu bazen damarlar boyle yapabiliyor falan dedi geciciymis insallah