• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina İle Bacak Kemiği Birleştiği Kısım Sol Taraf Ağrı Yaşayan Varmı (Çatı Ağrısı) Sanırım

yaa bazı günler hiç olmadığı oluyomu acaba birde tek tarafmı
Evet evet tam tarif ettiğiniz gibi ağrısını da acısını da çok iyi bilirim tek taraflı sol. Magnezyum kullanıyorsanız günde iki kez için etkili oluyor doktorunuza sorup. 3 gün ağrı oluyorsa 4 gün olmuyor mesela ama üzgünüm bebek büyüdükçe daha çok hissedeceksiniz çaresi yok malesef

14 haftadan merhabalar 3 gündür kıvranıyorum resmen sol tarafımda sadece özel bölgemle sol taraf bacağımın birleştiği kısım oluyo sanırım ayağa kalkınca çok yürürsem yada herhangi bir iş yaparken çok böyle batma gibi bir acı oluyo🥹 sağ taraf gayet normal bugün dr normal olduğunu bebeğin büyüdü için dedi ama çok rahatsız ediyo beni bacağıma vuruyo ağrısı iş yapamaz oldum acıyo bildiğiniz sizlerde yaşayan yada yaşamış olan var mı tek taraf
Benim 20.haftadan sonra oldu doğuma kadar geçmedi. Çok fena bişeydi. Özellikle ilk kalktığımda basamıyordum resmen ağrıdan. O günlere gittim ay hamilelikte ondan çektim ben resmen

Evet evet tam tarif ettiğiniz gibi ağrısını da acısını da çok iyi bilirim tek taraflı sol. Magnezyum kullanıyorsanız günde iki kez için etkili oluyor doktorunuza sorup. 3 gün ağrı oluyorsa 4 gün olmuyor mesela ama üzgünüm bebek büyüdükçe daha çok hissedeceksiniz çaresi yok malesef
hadi ya 🥹 tek tesellim zararının olmaması ama hayat kalitesini düşürüyo insanın yataktan kalkasım gelmiyo acıcak gene diye 🥹

hadi ya 🥹 tek tesellim zararının olmaması ama hayat kalitesini düşürüyo insanın yataktan kalkasım gelmiyo acıcak gene diye 🥹
Bi zararı yok yani en azından ben görmedim:) ah bilirimm yürümek işkence kıyafet giymek dahi çok zor bacağımı kaldıramıyorum başladığı zaman. Tek tesellimiz sürekli olmaması 2 güne geçer 1 hafta rahat edersiniz :)

Benim 20.haftadan sonra oldu doğuma kadar geçmedi. Çok fena bişeydi. Özellikle ilk kalktığımda basamıyordum resmen ağrıdan. O günlere gittim ay hamilelikte ondan çektim ben resmen
ne çok yaşayan varmış bu durumu ilk gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamadım ben onyüzden tuhaf geldi bana ama okuduklarımdan ve anlattıklarınızdan anladımki normalmiş şükür doğum yapmışsınız geçmiş darısı bize inşAllah 🤲🌸

Rabbim şifa eylesin, magnezyum bana yaramadı 🥲 ılık duş alıyorm falan ama nafile. 😔 tek taraflı solda başladı sonra sağda devam ediyor. Neyse ki sayılı gün inşallah afiyetle geçer gider. 🥲🥲

Rabbim şifa eylesin, magnezyum bana yaramadı 🥲 ılık duş alıyorm falan ama nafile. 😔 tek taraflı solda başladı sonra sağda devam ediyor. Neyse ki sayılı gün inşallah afiyetle geçer gider. 🥲🥲
İnşallah ama çok etkili bir çözümü yok zaten doğumdan sonra geçecek olması rahatlatıyor size de şifa dilerim

14 haftadan merhabalar 3 gündür kıvranıyorum resmen sol tarafımda sadece özel bölgemle sol taraf bacağımın birleştiği kısım oluyo sanırım ayağa kalkınca çok yürürsem yada herhangi bir iş yaparken çok böyle batma gibi bir acı oluyo🥹 sağ taraf gayet normal bugün dr normal olduğunu bebeğin büyüdü için dedi ama çok rahatsız ediyo beni bacağıma vuruyo ağrısı iş yapamaz oldum acıyo bildiğiniz sizlerde yaşayan yada yaşamış olan var mı tek taraf
Çok çok üzgünüm ama o ağrı rahim büyüdükçe ve bebiş ağırlaştıkça daha da artıyor. Aynı ağrıdan bahsediyorsak tabi. 30. Haftalardan sonra bazen yatakta sağdan sola bile dönülmüyor🥺 ama bebiş doğduğu dakika itibariyle o ağrı tamamen bitiyor

Ağrıdan dolayı mı?
Evet ağrıdan dolayı. Yürüyemiyorm. Evde wc mutfak vs giderken bile zorlanıyorum. Allahtan oturunca ya da hareketsiz yatınca ağrı yok. Hareket etkiliyo sadece. Uzandığım yerde dönerken orası çekiliyo mu n'oluyosa ağrı oluyo acıyo.

canım nabıyon nasıl ağrıların devam ediyomu

İlk zamanlar yine daha iyiydim. Şimdi ağırlaştım😅 sen çık yine hatta egzersiz dene belki rahatlatır.
ayağa kalkarken sağdan soka dönerken koltuktan kalkınca keskin bıçak saplaması güvi hala devam ediyo dinlenirken bişey yok bi umut geçmesini bekliyorum 🫣

Bende işaretledim yesil olarak benimde tam o kemik ustu chat gpd sordum oda oyle dedi rahim buyudugu bazen damarlar boyle yapabiliyor falan dedi geciciymis insallah
Merhaba ben de 21.haftadayım yaklaşık 2-3 haftadır aynı bu fotoğraflardaki işaretli noktalarda böyle bir ağrı var hatta bazen popo kemiğine doğru bile yayılıyor. Yani dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor beni de uyurken de yürürken de . Bende sol uterin arterde direnç çıktı detaylı ultrasonda bununla alakalı mı acaba diye düşündüm ama henüz doktorumla konuşamadım bu konuyu. Acaba benzer bir şey yaşayan var mı ya da cevap bulabildiniz mi?

Back
X