• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Akıntı

Bende evli değilim ancak şunu sormak istiyorum.Sizin evliliğininzin devamı..hamile kalmanızamı bağlı?
eğer halen daha bi umut diye hamilemiyim diye düşünüyorsanız eşinizi seviyorsunuz sanırım ama sizin sorununuz önemli tabiiki anlayış isteyen bi konu.Umarım en doğru kararı verirsiniz.

Akıntıyla anlaşılacak birşey değil bu.Kiminde öyle olabilir ama asla kesin olarak hamileyim diyemezsiniz.Eğer hamileyseniz vazmıgeçeceksiniz boşanmaktan ?? tam anlayamadım :31:

Pardon benim yorumumun nesi kırıcı? Kırmak için yorum yazmadım ama sorununda saçmalığnı gizliyemedim açıkcası. Tarif bile verdim bide başınımı okşıcaktım?

gerçekten Şu ramazan ayında Anne olmak için can atan belki Hergün dua eden birini kırmanız üzücü bir durum takdir edersiniz ki..nerde yaşıyorsunuz cümlesinde ki ince ve anlamlı bıyık altından söylenmiş kelimeleri anlamak zor değil.

Spermin gideceği yol kapalı değil mi? Hicbir zaaman tam birleşme olmamışken hangi hamilelikten bahsediyoruz.

Gerci insan beyni o kadar enteresan ki bi hafta hamileyim diye gezsen karnın siser

Vajinismus hastasi olmasina ragmen surtunmeyle iliski yasayip hamile kalan kadinlari duymamissiniz anlasilan.

Boyle bir ihtimal feci dusuk olsa da var.

Bana Allah yeter...

önceki konularınızı okumadım. soruya gelince. arkadaşınızın bahsettiği akıntı regl başladıktan yaklaşık 14 gün sonra başlayan yumurta akı gibi olan şeffaf akıntı olsa gerek, o akıntı yumurtlamanın olduğu zaman artar, akıntının görevi dölyolunu kayganlaştırarak ilişkiyi kolaylaştırmak, hani satılan kayganlaştırıcılar var ya, onun gibi. yani. o nedenle arkadaşınızın dediği gibi hamilelik gerçekleştiyse akıntının da olmaması mantıklı çünkü zaten yumurta döllenmiş. dölyolunun kayganlaşmasına gerek kalmamış... gayet mantıklı bence

Ben de aynen boyle dusundugum icin sormustum bu soruyu fakat insanlarin tuhaf psikolojik sorunlari olmali ki hinclarini buradan cikarmaya calistilar.

Bana da cok mantiksiz gelmiyor nedense.

Bir anda kendimden suphe edecektim.

Dusuncenizi soylediginiz icin tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

Kırıcı yorumları cok kınıyorum. 2 dakikanızı ayırıp konu sahibinin eski konularını şöyle bir gözden geçirip yorum yapsaydınız bu konudaki hassasiyetini anlar ve şu mubarek günlerde kalp kırıp ah almamış olurdunuz.

Her neyse

Konu sahibi arkadaşım, ben evli bile değilim bu konuda bir bilgim yok malesef ama kan testinden cok erken hamileliklerin bile anlaşılabildiğini duymuştum, yakınında sağlık ocagı varsa hemen yaptırıver en azından aklın kalmaz.. İnşallah hayırlı olur her şey senin için.. Gerçekten cok üzüldüm konularını okudum..

Belki de vajinismus hastasi ve bosanmak uzere olan bir kadin olarak o testi talep etmek bile canimi sikiyor.

Hani ben ne durumdayim ki gidip bu testi yaptiriyorum, bu manyaklik diyorum kendime.

Hamile degilimdir zaten ama merak benimkisi iste.

Bana Allah yeter...

Belki de vajinismus hastasi ve bosanmak uzere olan bir kadin olarak o testi talep etmek bile canimi sikiyor.

Hani ben ne durumdayim ki gidip bu testi yaptiriyorum, bu manyaklik diyorum kendime.

Hamile degilimdir zaten ama merak benimkisi iste.

Bana Allah yeter...

Bakire olup hamile kalan insanlar biliyorum annem anlatmıştı, nette de cok ornekler var..
Haklısın çok zor psikoloji olmalı eminim, ama en azından merakını gidermek adına deneyebilirsin..
Hakkında hayırlısı..

Oo ben eski konusuna bakmamistim yeni okudum. Bakire olup gebe kalan biri var. Neden olmasin ki. Meryem validemiz var. Ihtimal o da vajinal akintiyla test etmistir o donem kosullarinda

Surtunme yoluyla,
Penisteki zevk suyuyla,
Vajinaya bosalma yoluyla hamile kalmis -azinlik da olsa- kadini hice saymak ve onlara ayip etmek sizin bu yaptiginiz.

Evet zor, imkansiza yakin ama Meryem'e kadar gitmeyi gerektirecek olcude duyulmamis gorulmemis bir sey degil.

Beni cahil cikarmaya calisirken kendi cahilliginizi gosteriyorsunuz, kusura bakmayin.

Hayat her seyle dalga gecilecek kadar basit ve kesin degil.

Her sey olabilir.

Bana Allah yeter...

Sen vajinismustun galiba. Tam birleşme olmadıysa hamile olman düşük ihtimal.
Tabi vajinismusken hamile kalan insanlar tanıdım, emin olmak isitiyosan test yaptır.
Bu arada eşinle olan sorunların çözülememesine üzüldüm, hayırlısı olsun.

Evet oyleyim.

Ve ihtimalin fazla dusuk oldugunu lakin imkansiz olmadigini biliyorum, evet.

Haftaya davayi aciyoruz, adli tatile yetisebilirsek iki hafta sonra bosanmis bir kadin olacagim.

Hayirlisi...

Bana Allah yeter...

konularınızı okuma fırsatını yeni buldum ve sizin adınıza cok üzüldüm..cunku bende o lanet illeti yaşadım..evledndigim ilk aylar esimle ilişkiye giremedim bir cok kişiye saçma gelebilir ama böyle bir rahatsızlık var..ve adı vajinismus...dısardan bakılınca dedgim gibi saçma gelebilir ama onu yasadıgım için bir kadını nasıl yaraladığını cok iyi biliyorum..Allah şükür burdaki bir kaç arkadaş sayesinde bunu atlattım.. YALNIZ TÜM KK KADINLARINDAN BİR RİCAM LÜTFEN BU PSİKOLOJİK RAHATSIZLIGI YASAYAN İNSANLARLA NE OLURSA OLSUN DALGA GECMEYİN..YA DA HALİYLE ALAY EDECEK SEYLER YAZMAYIN..belki yasamadıgınız için bu kadar basit geliyor ama bunu birde karsı tarafın acısından duşunun lütfen..konu sahibi arkadaşım çıkmazda oluşunu anlıyorum ve elimden geldiğince sana yardım etmek isterim..belkide yasadıgın sıkıntılar uzuntuler esini bu duruma getirmiştir..dilediğin zaman yaz olur mu..Allah Yar ve yardımcın olsun

Hassasiyetiniz icin minnettarim, bazi insanlar yasamadigini ve hissetmedigini anlayamiyor malesef. Bu anlamda kader birligimiz var belli ki.

Lakin benim mevzum kapanmak uzere. Pazartesi davayi aciyoruz.

Hayirlisi olsun...

Bana Allah yeter...

Bende evli değilim ancak şunu sormak istiyorum.Sizin evliliğininzin devamı..hamile kalmanızamı bağlı?
eğer halen daha bi umut diye hamilemiyim diye düşünüyorsanız eşinizi seviyorsunuz sanırım ama sizin sorununuz önemli tabiiki anlayış isteyen bi konu.Umarım en doğru kararı verirsiniz.

Esimle ailelerimiz istemedigi icin ayriliyoruz.

Hamile kalsaydim ikna edebilirdik onlari. :)

Esimin halt yemesiyle baslayip buralara gelmis bir hikaye iste.

Kismet.

Bana Allah yeter...

Akıntıyla anlaşılacak birşey değil bu.Kiminde öyle olabilir ama asla kesin olarak hamileyim diyemezsiniz.Eğer hamileyseniz vazmıgeçeceksiniz boşanmaktan ?? tam anlayamadım :31:

Bosanmak benim tercihim degildi.

Esimin gerzek bir blofuyle basladi mevzu, benim ailemin geri donulmez bir karar almasiyla -ki hakliydilar- sona geldi.

Sevilmeyi hak etmeyen bir adamdan bosanmak istemeyen bir kadinim ben. Aci yani da bu.

Esim de aileler arasindaki sikinti sebebiyle seviyorum, bosanmak istemiyorum ama mecburum ayaklarinda...

Hamile olsam herkesi karsisina alabilirmis beyimiz.

Sacma sapan bir durum iste.

Hamile degilimdir zaten.

Iki gun aglarim, gecer.

:)

Bana Allah yeter...

Back
X