• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Akıntı

tatlımmm bak sıkma canını.. eminim çok çok zo şeyler yaşadın ve yaşıyorsun.. Akıntı konusunda; ben gebelik düşündüğümden beri adet öncesi kupkuru olan ben, gebelik düşününce adet öncesi akıntılarım oldu.. ama sonuççç negatif:25: bu akıntı herkeste farklı şey zaten ... ben şunu demek isterimm... senin düşümcelerini eleştirmek kişliğini eleştirmek olurr ben onu yapmam ama şunu söyleye bilirim.. üstten gerçekleşen ilişki üzerinden yaklaşık 12 gün geçtiyse gidip kan verip bi test yaptır... neden mi? çünkü idrarda çıkana kadar yada sen hamile oldugunu anlayana kadar belkide boşanmış olacaksın

Anliyorum.

Bu acidan bakinca oldukca mantikli geliyor aslinda kulaga.

Bunu degerlendirecegim.

Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

peki hamileyseniz ne değişecek? boşanma davası açılmayacak,eşinizin ailesi bir anda melek olup sizi bağırlarına basacaklar,sizin aileniz herşeyi kabul edecek ve de siz vajinusmusu yenmiş,eşiniz size boşanma blöfü yapmmaış mı olacak??
yoksa sadece o bebeğe yazık mı olacak,sırf sizin benciliiğiniz yüzünden sağlam olmayan bir evliliğe ,ego tatminini kurban olduğu için,evlilik kurtulsun diye bir sebeple dünyaya getirildiği için???

Son düzenleme:
Anliyorum.

Bu acidan bakinca oldukca mantikli geliyor aslinda kulaga.

Bunu degerlendirecegim.

Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

Rica ederim tatlımm.. Boşanma konusunda da vajinusmus konusunda da ne sen İLKSİN ne de SON olacaksın... sakınn yılma dik dur.. Allah'a emanet ol

Bosanmak benim tercihim degildi.

Esimin gerzek bir blofuyle basladi mevzu, benim ailemin geri donulmez bir karar almasiyla -ki hakliydilar- sona geldi.

Sevilmeyi hak etmeyen bir adamdan bosanmak istemeyen bir kadinim ben. Aci yani da bu.

Esim de aileler arasindaki sikinti sebebiyle seviyorum, bosanmak istemiyorum ama mecburum ayaklarinda...

Hamile olsam herkesi karsisina alabilirmis beyimiz.

Sacma sapan bir durum iste.

Hamile degilimdir zaten.

Iki gun aglarim, gecer.

Anladımm hayırlısı olsun hakkınızda :16:

Arkadaslar bende vajinismus hastasiyim ve bir seneyi gecti evleneli. Bir senedir bende tedavi goruyorum sexuolog araciligiyla. Benim sorum acaba siz nazil bu sorunu atlattiniz. Cok kotu gunler yasiyorum evliligimin ilk gunlerinde gece gunduz agliyordum. Surekli esim isten gelmeden dua ediyordum allahim insallah ayagim kirilirda esim bende birsey istemez diye. Simdi pek kafama takmamaya calisiyorum ama bu halen aramizda buyuk bi sorun

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Maksadi bana yardim etmek ve destek olmak olan arkadaslara tesekkur ederim.

Regl oldum bugun.

Bakire halimle binde bir ihtimal hamile kalip bir de istisnai bir durum olan ustune gorme olayi yasamiyorsam eger hamile degilim.

Bin tane tesaduf bir araya gelmez zira.

Merak edenlere...

Bana Allah yeter...

Back
X