Vajinal Genişleme ??..

Vajinal Genişleme Oldu mu ?

• Evet, genişleme oldu

OY: 22 48,9%
  • Hayır, genişleme olmadı

OY: 23 51,1%

• Ankete Katılan
    45
evet 10............:sm_confused:
hayır 14............. CADIARZU

ahh cnm benim:1hug: sen bunları hiç dert etme dua et doğumda genişlesin; sonrasında cabucak toparlanıcaksın emin ol.teyzem tam tamına 4 tane doğum yaptı hepsinde genişledi kesik falan yok sonra gayet güsel toparladıı ki kesik olsa bile sorun olmazz sen daha genceciksin vücudun kendini düzenler dert etmekaydirigubbakcemile5ekeske bende ewlensemde böle yapabilsemyerimseniben hayırlı doğumlar canm ayrıca cok yakışmışş hamilelk sanayerimsenibena.s.

saol canım benım, tesekkur ederım.. :1rolleyes:
inşallah dediğin gibi olur.. bakalım zaman gösterecek inş.. fisfisfis

normal doğum yapan biri olarak genişleme hissetmedim hatta ilk ilişkide acı bile hissettim. Vajinanın bir bal tabağı olduğunu düşünün. Bala parmağınızı soktuğunuzda parmağınız kada bi boşluk oluşur. Parmağınızı çektiğinizde her şey normale döner. Böyle düşünün. Allah yartırken her türlü şeyi düşünerek yaratmış sıkıntı yok yani...

doğru bunu ben de duymustum hihoyyyt

merhaba kızlar dün katıldım bende size bu arada 1 tane çocuğum var bukonuda sölemek isterim ki epidurall normal doğum yaptım doğumdan sonraki ilk ilişkide hiç bişi olamadı çünkü ilk defa oluyormuş gibi acı çektim sanki 3.5 kg çocuğu ben doğurmadım endişe etmeyin herşey normal seyrediyo ilerki zamanlarda :lepi:

benım ıcın tam soru yagmuruna tutmalık bırısın su konumda.. :roflol:
izninle bır kac soru sorabılırmıyım sana.. öncelikle epidural normal dusundugum ıcın doğumdan baslamak ıstıyorum.. hihoyyyt
zıyaretcı mesajlarını acabılırmısın arkadasım oradan sorayım ??...

:1no2:yalnız doğumda fazla zorlanmadan dolayı kardeşimin anal bölgedeki damarı çatlama yapmış bide onun için ameliyat olmuştu cnm benim ya çok zor bi dönemdei onun için olabiliyor böle aksiliklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…