:roflol::roflol: allah seniii açtığı konuya bak delüüüüü:roflol:Arkadaslar emınım benım gıbı bır cok dogum yapacak arkadas ta bu sorunun cevabını merak edıyordur..
tecrubeli arkadaslar sizden merakla cevap beklıyorum..
Doğum sonrasında ''Vajinal Genişleme'' oldumu ? olmadı mı?
Doğum yuzunden eşiyle cinsel hayatı kötüye giden yada tam tersine düzelen var mı?..
(ya arkadaslar anket bolumune acacaktım yanlıslık oldu mumkunse tasınabılır mı)
keşke bende accık genişleme olsa.doğum yapmadım bu arada.
:roflol::roflol: allah seniii açtığı konuya bak delüüüüü:roflol:
ama tabi bole endişe duyan cookk:)))
yok kız hiç sanmıyorum ole genişleme olacagını heee genısleyecek tabıkıde e cocuk cıkacak ordan betüşcüümmm sonra eskı halını alacak hep yazıyorlar ya dogumdan sonra vajinada kasılmalar agrılar olabılır cunku vajina eskı halını almak ıcın hılzı bır sekılde kendını toparlamaya calısıyor dıye bırsuru yazılar var cnmcımmm
bak sana bir link atıyorum ordanda detaylı bir sekılde dınleyebılırsın tatlımmmmm:1hug:kaydirigubbakcemile5
http://www.uzmantv.com/normal-dogum-vajinada-genislemeye-neden-olur-mu
aney :1shok: neden ki.... :bbo:
nediyim merak işte..
kocişimle eski günlerimiz mazide kalsın istemiyorum.. :asigim:
daha cok genciz yahu... kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook
saol canımcım ama bunu ızlemıstım cok cok tatmın edıcı bır yorum degıl kı yanı ıyımı olur kotumu onu anlayamamıstım.. :bbo:
ya benim vajina girişim küçük.doktorlar bile bakire sanıyorsa beni ben normal değilim demekki.zaten ilk sırada biraz acı da hissediyorum.genişlese o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum.
biliyorum şimdi diyeceksiniz ki seninki psikolojik.belki de öyle ama beynimi kontrol etmem lazım o anda.hayat böyle geçmez dimi?oooofffffffffffff
hay Allahh!! doğum yapanlar için sormuşsun
ben de dikkat etmedim soruya sazan gibi atlayıp cvp verdim olmadı diye..beni kaale almayın :roflol:
ben evlendikten sonra sanmıştım :lepi:
Hayır, genişleme olmadı keske olsaydı hala ılışkı sırasnda acı cekıyorum
mandal tak :roflol::roflol:
tobe tobee şaka cnm alınma sakın hee:)) benımde dardı acı hıssedıyordum ama sımdı maşşallahı var sırnaşık şey zamanla alısırsın cnm bıde ben cok tırtıgım ıcın psıkolıgman kendımı kasıyordum genıslemesıne ızın vermıyordum dedıgın gıbı beyınle alakalı cok kasma kendını bacım rahat oll relaxxxxkaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol: anacım bende daha dogum yapmadım ama bak bizde yazıyoruz:))))
zatii farkındaysan dogum yapanlar yaziii hiiiççç:dilcikar::dilcikar:
huu annişlerr bizlere bilgi verın bariiiiiimirmirmirmir
olayların %20 sinde bişi hissetmiyorsam %80 inde hissediyorum.aslında benimki psikilojik biliyorum ama bir de bunu tam kendime kabul ettirsem de şu vajina girişim niye böyle diye düşünmesem.ama yavaş yavaş oluyor.tabii biraz hızlanmam lazım.kaplumbağa hızıyla gidiyorum çünkü..
meraklı garılarmışız demekkiikaydirigubbakcemile5
ya doğumda zaten dikiyolardı kı genişse biraz daa diksinler daracık olur
yannış mı biliyom
:roflol: hay allahım dikince daralıyomuymus :roflol:
kız alemsınız yahuuuu
ayyy doguran gacılar yokmuuu kendı kendımıze yorum yapıyoruz yanlıs bılgılenıyoruzz bacılarr yardım yardımmmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?