• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal orgazm kac dakikada

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Evt sorum bu herkes vajinal orgazm olabiliyomu sex esnasında yada masturbasyonla
Oluyorsanız kac dakika civarı vajinal boşalıyorsunuz

vajinal yada klitoral diye 2 farkli orgazm var mı tartışılır. sureye gelince her seferinde ayni sürede olmasi cok zor bence. yani bir süre soylemek zor.

Var tabi
Klitoral de klitorisi oksayarak bosalıyosun vajinalde g noktası uyarılması sonucu bosalıyosun hayatımda sadece 3 kez vajinal orgazm oldum kesinlikle klitoris orgazmından daha yogun tam bir bosalma muthis bir haz

Orgazm suresi mi? Yoksa orgazm olmaya calisirkenki sure mi? Ikisi cok baska seyler.. orgazm suresi saniyeler.. olmaya calismak dakikalar alir.

Soruyu yanlış sormussun,kaç dakikada orgazma ulaşıyorsunuz diye sorman gerekirdi,
Bende boyle dusundum nedense..

bosalmaya ulasmanin suresi insanin kendi elinde.. en tepeye cikmadan kisa kisa araliklar verirsen daha uzun surer.. yani bosalmak istiyorsan ya partnerin ya da sen ara vereceksin.. sure uzar oyle.. bi yerden sonra o da bayiyor bence cunku yoruluyorsun..

Back
X