Vajinal orgazm klitoris orgazm

"Ülkenin nabzı burda tutuluyor". Ah güldürdün beni haber bülteni gibi yazmışsın. :KK45::KK45:

Kanayan yaramıza çözüm bulmak lazım :spor::oha::KK45:

Konuyu açarken pek cevap gelmez sanıyordum sağolun hanımlar
Orgazma ulaşmak kimisi için doğal elde edilen bedeninin rutini birlikteliğinin rengi kimisi için ise tam manası ile bir çıkmaz..
Umarım herkes kadınlığını dibine kadar yaşar :KK19:

Engin bilgilerini bizden esirgeme lütfen..:KK45::KK8:
Kizlar bunu yasayan kadar yasamayanda cok dogru.. biri gecrn bi topicte yazmusti:) amerikayi tekrar kesfetmenin anlami yok:) sadece cok fazla acik secik yaziyorum bazi seyleri tarzim bu yapcak bisey yok : ( bu yuzden sikayet ediyolar ve banlaniyorum: ( o yuzden burdan anlatmak istemiyorum. Ki bi arkadas anlatmis aslinda

Kizlar bunu yasayan kadar yasamayanda cok dogru.. biri gecrn bi topicte yazmusti:) amerikayi tekrar kesfetmenin anlami yok:) sadece cok fazla acik secik yaziyorum bazi seyleri tarzim bu yapcak bisey yok : ( bu yuzden sikayet ediyolar ve banlaniyorum: ( o yuzden burdan anlatmak istemiyorum. Ki bi arkadas anlatmis aslinda
Ben neden denk gelmedim açık seçik yazdığına :))
Bayılırım açık konuşmalara :D

tontriko tontriko çok haklısın burada çeşit çeşit insan var nasıl rahat ediyorsan oradan bilgilendir yeter ki tecrübeni bilgini ihtiyacı olanlarla paylaş lütfen bana da msj at
34 yaşındayım sağlıklı bir bireyim nasıl ki güzel yiyecekleri içecekleri bedenime sunmak için çaba harcıyorsam ve bu da yemek içmek gibi insanoğluna verilmiş bir zevkse ben bunun en iyisi için neden çabalamayayım
Mutlu kadın mutlu aile mutlu toplum demek En Büyük KK:dondurma::KK55::KK31:

Back
X