Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes kafasina göre begenmedigi konuyu fake'lerse sknti.
Konu sahibi muhtemelen konuyu yanlis yere açtigi icin banlandi.Yazik ne oldugunu anlayamamistir da.
Gerci o kadar illallah ettik ki fakelerden yogurdu üfleyerek yiyoruz.
Herkes kafasina göre begenmedigi konuyu fake'lerse sknti.
Konu sahibi muhtemelen konuyu yanlis yere açtigi icin banlandi.Yazik ne oldugunu anlayamamistir da.
Gerci o kadar illallah ettik ki fakelerden yogurdu üfleyerek yiyoruz.
Sordugu konu icerigi de aslinda bir cok kadinin sorunu.
Daha once de acilmis konular yapilmis yorumlar var ama bu defa neden böyle davranildi konu sahibine anlayamadim dogrusu.
Cinsellik tabu olmaktan cikali çok zaman oldu diye biliyorum.Hele ki burda bilemedim arada "fake'leyesimiz" geliyor sanirim.
Bende vajinal orgazm olamıyorum klitoral orgazma kendini alıştırmış olman çok masturbasyon yapman bunlar etken ara verebilirsin eşinin de bunda katkısı büyük
Haklisiniz de ben ederken o kadini hedef almadim bunu yapan dangoz rahatsiz olsun diye yazdim. Analara laf söylemek haddime degil, sekil yapiyoruz sadece laflarla efenim
Gayet güzel bir soru sorulmuş. Neden saldırılıyor anlamadım. Yeni üye olsa ne olur olmasa ne olur. Fake, sahte hesap diye saçma sapan tavırlara girilmiş. Benim de merak ettiğim bir konudur bu durum.