Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım durumun varsa özelde yaktir ama butceni aşıyorsa devlet hastaneleri de yakiyor devlete git

Teşekkür ederim visky_ Yarın gideceğim önce kadın hastalıkları doktoruna bakalım o ne diyecek.

Canım durumun varsa özelde yaktir ama butceni aşıyorsa devlet hastaneleri de yakiyor devlete git
Kuzum yarın doç dr a gidicem devlette siğili yaktırmak basit 1000 tl istedi para değil hamdolsun veririm ama kolposkopi için önce 3500 diyip sonra düşürmesi yani önemli bişey yoksa bile tonla para alıyorlar o yüzden kararsız kaldım devlete gitmek daha mantıklı bunlar sanırım orta risk grubuna giriyor hayırlısı olsun bakalım

Kolposkopi 3500 mu yuh ya inanamiyorum doktorun durumu ticarilestirmeye çalışıyor kesinlikle değiştir canım.. ankarada polat dursun da 400 tl muayene kolposkopi ve biyopsiye de 1100 tl verdim toplam 1500 tl ödedim. Ankaradaysan polat hocayı oneriyorum

Kızlar sonuçlarım bunlar bursadayım bu arada devletteki doktor bunları kaleme alarak yardımcı olur mu hemen yarına randevu bulabildim gerekirse beklerim ama kesinlikle ticarete döönüstürülmüş salakça hastanelere para yatırmak istemiyorum dediğiniz gibi

Canım smear testin temiz çıkmış sanıyorum ama hpv yaşıyorsun yüksek riskli.. o yüzden kolposkopi yaptırmak iyi olur iyi bi doktor araştır kolposkopi ve biyopsi için sonrasında bağışıklığa yükleneceksin geçmiş olsun kuzum

Teşekkür ederim ilgin iiçin kuzum kolposkopi ve siğil icin devlette tedavi olucam anestezi yapmadan tedavi etmezler canım acımaz dimi ya korkuyor insan

Teşekkür ederim ilgin iiçin kuzum kolposkopi ve siğil icin devlette tedavi olucam anestezi yapmadan tedavi etmezler canım acımaz dimi ya korkuyor insan
Canım siğilleri yakarken anestezi veriyolar ama kolposkopide hiç duymadım bende canli canlı yaptırdım ama çok büyük bi acısı yok emin ol sadece cımbızla etini çekiyo gibi anlık bi acı zaten çok acılı olsa herkese anestezisiz yapılmaz

Benimde haftaya salı randevum bakalım ne olucak çok gerginim bide 1000 tl istedi hastane test için ona da ayrıca sinir oldum

Ücretler hepside çok fazla, ve gerçekten ticaret gibi duruyor.

Keşke hepiniz icin elimden bişey gelse gerçekten cook paralar istiyorlar Allah’a havale ediyorum bir tek testleri özelde yaptırmak mecburen mantıklı geliyo sonuçlar hızlı geliyor ya ondan yoksa baska bi halta yaramıyo

Ya birde gerçekten cok abartılıyor abartıyoruz biliyorum ama insan düşünmeden edemiyor arkadaş aslında korkulacak bişey yok basit hastalık ama o hastaneler ne biliyim suratsız yüzler akılda kalan sorular kuruntu yaptırıyor

Daha önce de sormuştum kimse yanıtlamamıştı ama tekrar sormak istiyoru. Eski yazıları okuduğum için kafam karıştı vajina iç dudak vestibular denilen alanda şerit şeklinde papilla oluyor mu dil altındaki gibi ya da herkeste var mı bundan? Kızlar google a yazın çıkıyor zaten vestibular papilla diye doktor ondan olduğunu söyledi kaşıntının ama güvenemiyorum 2 doktor da aynı şeyi söyledi içim içimi yiyor. Başka bir doktora gitsem özelde sırf para için yakalım orayı der mi korkuyorum bilgi sahibi biri var mı?

Özelde de iyi bir
Vallahi bi bilgim yok ama naçizane fikrim özelde gerçekten alanında iyi bir doktora muayene olmak sana bişey kaybettirmez bi görün yakalım derse hemen yaptırmazsın en azından fikir edinirsin

Canım bendede var o dediğin yapı ve bende çok korkup doktora sigilmi bunlar diye sormuştum. Vestibuler papilloma demişti o da dediğin gibi aynen düz bi çizgi halinde siğil değil onlar
Kasıntı mı yapıyormuş onlar ? Ilk kez duydum arada kasintim oluyo ama ona yormamistim hiç doktorumda öyle bişey dememişti

Sevindim canım senin doktorun prof du çünkü demek ki gerçekten öyle çok teşekkür ederim evet bazen kaşıntı yapabilirmiş tahrişten oluyormuş zaten akıntı da kaşıntı yapıyor doğal olarak ortaya çıkıyor böyle açıklamıştı doktorum.

Kızlar burda smear sonucu anormal çıkan Kişiler icin kolposkopi yapılır diyor muhtemelen yarın ki doktor siğilleri temizleyip takip verecek sizce bu durum normal olur mu ısrarla kolposkopi istemek bana bişey kazandırır mı

Eklentiler

• FB0A268F-1DE1-4C8B-B6A1-D29790CEF240.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 58
bence yine de isteyin yuksek tipli hpv mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…