Bende var.. Sirke sürünce de beyazlamıyorlar . Böyle minik minik karşılıklı düz sıra halinde.. bende siğilden korkmuştumDaha önce de sormuştum kimse yanıtlamamıştı ama tekrar sormak istiyoru. Eski yazıları okuduğum için kafam karıştı vajina iç dudak vestibular denilen alanda şerit şeklinde papilla oluyor mu dil altındaki gibi ya da herkeste var mı bundan? Kızlar google a yazın çıkıyor zaten vestibular papilla diye doktor ondan olduğunu söyledi kaşıntının ama güvenemiyorum 2 doktor da aynı şeyi söyledi içim içimi yiyor. Başka bir doktora gitsem özelde sırf para için yakalım orayı der mi korkuyorum bilgi sahibi biri var mı?
Çok teşekkür ederimBende var.. Sirke sürünce de beyazlamıyorlar . Böyle minik minik karşılıklı düz sıra halinde.. bende siğilden korkmuştumhamile kaldığımdan doktora söylemştm doktor siğil olablr bakmamz lazm demşti baktı ve çok şükür doğal yapısı olduğunu korkacak birşey olmadığını.söyledi.. ben yine de ilk çktıklarndan beri düzenli olarak sirkeyle slyorum aynılar vestibular papilla ayrı ayrı oluyor ama siğil tabanda birleşk o yüzden için rahat olsun canm
Ne demek canım anlayabiliyorum içindeki psikolojiyi ne yazk ki o psikoloji zaman zaman ne olduklarını bildiğim halde hala geliyor banaÇok teşekkür ederimayni tarif ettigin gibi sirke olayini ben de denedim beyazlama olmadi :) icim rahatladi
Ne demek canım anlayabiliyorum içindeki psikolojiyi ne yazk ki o psikoloji zaman zaman ne olduklarını bildiğim halde hala geliyor bana
aynısı bana da oluyor doktordan çıkınca oh şükür diyorum aradan zaman geçiyor acaba mı oluyorum neyse artık düşünmeyeceğim sayenizde hepinize çok teşekkürler
Smear sonucuna göre bence kolposkopi kararı ver... Cin1 bile gerileyebiliyor.... Boşuna gerilme.... Bağışıklık yüklen, kendine süre tanı...
Kuzum bende suan yoldayım 3 aydır uğraşıyorum bende cok yıprandım aslında cok takmaktan oluyor bu kadar önemli bişey olsa bu doktorların hepsi mi basından savacak bizi özeldekilerin derdi de para en azından farkındasın ve tedavi olacaksın bişey olmayacak korkma sadece bi işlemle siğillerin yok edilecek bakınca doktor anlar zaten hpv olup olmadığını korkma önemse ve kafana takmaKızlar öğleden sonra doktora gideceğim. İlk kez teşhis için göstermeye gidiyorum lütfen bana dua edin. Gözlerim doluyor düşünürken bile inşallah karşısında ağlamam.
Muayene ettikten sonra bakarak hemen teşhis oluyor mu? Beklemeye bir gün dahi tahammülüm yok kimse de bilmediği için kendi içimde yaşıyorum her şeyi. Psikolojim mahvoldu.
Benim böyle bir rahatsızlıktan, tehlikeden haberim bile yoktu. Bir dönem ki hala devam ediyor sürekli sivilcelendiğim için bunları da öyle sandım ama şu makatta çıkanlar beynimden vurulmuşa çevirdi beni. Lütfen dua edin bana kendimi ifade edebileyim ve kötü bir sonuç çıkmasın.
Kuzum bende suan yoldayım 3 aydır uğraşıyorum bende cok yıprandım aslında cok takmaktan oluyor bu kadar önemli bişey olsa bu doktorların hepsi mi basından savacak bizi özeldekilerin derdi de para en azından farkındasın ve tedavi olacaksın bişey olmayacak korkma sadece bi işlemle siğillerin yok edilecek bakınca doktor anlar zaten hpv olup olmadığını korkma önemse ve kafana takma
Kızlar bu yakma işlemini dermatolog mu yapacak? Ben bugün kadın hastalıklarına gidicem dermatolojiden randevu bulamadım. Oradan da alacaktım bana ona git derse vakit kaybım olmasın diye ama full yer yok.
Kadın doğumda yakıyor dermatologda yakıyor bldiğim kadarıyla makatta olanları genel cerrahda yakıyor canım.. Ama yakma işlemine tercih et o daha etkiliymiş.. Sonrası biraz acı verir ama köküne kadar yakıp kurtulursun inşaALLAH.. Kadın doğuma gitmen daha iyi oldu bakire değilsen rahim ağızını da kontrol eder .. Bu arada yaktırdıktan sonra vitamin ve bağışıklık takviyesi yapıp stresten uzak durursan negatif olursun.. İnşaALLAH siğil değil normal et benidir.. Birde eğer yakarsa falan patoloji iste o et beninden siğil ise hangi tür olduğunu bilp ona göre tedavine yönelirsin canm.. Sıkma canını bu virüs bağışıklık düşünce ve stresli zamanlarda çıkıyorKızlar bu yakma işlemini dermatolog mu yapacak? Ben bugün kadın hastalıklarına gidicem dermatolojiden randevu bulamadım. Oradan da alacaktım bana ona git derse vakit kaybım olmasın diye ama full yer yok.
Kadın doğumda yakıyor dermatologda yakıyor bldiğim kadarıyla makatta olanları genel cerrahda yakıyor canım.. Ama yakma işlemine tercih et o daha etkiliymiş.. Sonrası biraz acı verir ama köküne kadar yakıp kurtulursun inşaALLAH.. Kadın doğuma gitmen daha iyi oldu bakire değilsen rahim ağızını da kontrol eder .. Bu arada yaktırdıktan sonra vitamin ve bağışıklık takviyesi yapıp stresten uzak durursan negatif olursun.. İnşaALLAH siğil değil normal et benidir.. Birde eğer yakarsa falan patoloji iste o et beninden siğil ise hangi tür olduğunu bilp ona göre tedavine yönelirsin canm.. Sıkma canını bu virüs bağışıklık düşünce ve stresli zamanlarda çıkıyor
Kızlar devlet hastanesi biraz eziyet bayılan bayılana cok kötü oldum ama iyiki gelmişim doktor ilgiliydi yarın kolposkopi yapılacak ve aynı zamanda koter galiba o yüzden mutlu oldum hemen bi işlem yapmaları ilgili geldi sizcede kolposkopi yapılırken mı yakma yaparlar elimdeki kagıtta kolposkopi + koter diyo ama
Sakin ol canım.. Gerekli takviyelerle bağışıklığını yükselteblirsin.. hem belki siğil bile değildir sadece basit bir et benidirTeşekkür ederimHuMerTurk doktor karşısında gücümü toplayıp anlatabilirim umarım. Ruh halim cidden bitik ne çıkacak merak ediyorum inşallah iyi bir insanla karşılaşırım. Suratsız sert biri ise bu beni daha çok etkiler. Bağışıklık sistemi çok güçlü olan biri değilim zaten muhtemelen bu sebeple hemen kaptım. Çünkü ben bakireyim ve anal ilişkide yaşamak istemedim ama temastan ötürü aldım demek. Bu arada aranızda başka bakire olup yani anal da yaşamayıp bu illet bulaşmış kimse var mı?
Sakin ol canım.. Gerekli takviyelerle bağışıklığını yükselteblirsin.. hem belki siğil bile değildir sadece basit bir et benidirvala tatlım bu siteyi baştan aşağı her yorumu okudum bakire olmayı bırak hiç cinsel yaklaşım yaşamayanların bile bu virüsle karşı karşıya kaldıklarını gördüm.. Önceden sadece cinsel yolla bulaştığı söylenyordu ama yapılah araştrmalarla hijyenik olmayan ortak kullanım alanları ağda virüslü birinin epilasyon cihazınıı kullanmak falan fişman da bu virüsün açık bir yer bulup yerleşmesine sebep oluyormuş.. Sıkma canını o yüzden çok var canım
Asistan diye korkma canım belki çok iyidirEvet bende çok araştırdım ama bazı doktorlar cinsel ilişkiden başka zor diyor bazıları ortak alandan da olabilir diyor. Şöyle düşündüğüm zaman aklıma en baskın geçen yaz tatilde havuza girdim acaba ordan mı diye düşündüm ama bilmiyorum. Sanırım netleşene kadar buranın anasını ağlatcam yaza yaza. O kadar gerginim yani. Doktoru asistan görünce de bi modum düştü. Bakalım ne olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?